Kratki mjesečni horoskop za decembar

Kratki mjesečni horoskop za decembar

Pomrčina Mjeseca i Sunca (od 14.12.) aktiviraju nove mogućnosti i potiču na važne poduhvate. Izdvojite nekoliko minuta svakog dana za meditaciju i povezivanje sa vlastitim umom i dušom. Poravnanje Merkura i Sunca s Uranom donosi nam snažnu energiju i priprema nas za nadolazeću prazničnu atmosferu. Malo čarolije donijet će vam veliko olakšanje u ovim danima.

U utorak, 01.12., Merkur ulazi u znak Strijelca i donosi nam snažnu energiju optimizma. S druge strane, Venera pojačava dobre duhove ljubavi i potiče nas da se zabavimo i zaboravimo brige, teške misli i izazove.

 

Blizanci – godišnji horoskop za 2021. godinu: Šta vas očekuje u ljubavi,  poslu i zdravlju – Haber.ba

 

 

Moguće je da ćete dane provoditi u meditaciji, slušanju glazbe, dugim razgovorima telefonom s prijateljima ili simpatijom. Srca će biti otvorena, a kreativne duše cvjetaju.

Slobodne može očekivati lijepo poznanstvo i ljubav koja nas podsjeća na mladalačku zaljubljenost. Oni koji su u vezama imat će snažnu konekciju s partnerom.

Posljednja četvrt Mjeseca, 08.12., poziva vas da ponovo razmislite o planovima i obavezama. Sunce u Strijelcu nas testira i potiče da se oslobodimo svih neefikasnih ideja i odnosa.

 

 

 

 

Ne budite zabrinuti – novi poslovni projekti i srodne duše ispunit će vašu prazninu. Osluškujte što vam govore vaši instinkti – napravite pauzu i iskoristite svaki trenutak za odmor i opuštanje.

Pomrčina Mjeseca i Sunca (od 14.12.) aktiviraju nove mogućnosti i potiču na važne poduhvate. Izdvojite nekoliko minuta svakog dana za meditaciju i povezivanje sa vlastitim umom i dušom.

Zimska ravnodnevica je također važan dan u mjesecu prosincu/decembru. U tom trenutku se okrećemo ka budućnosti, maštamo, vizualiziramo i poduzimamo važne poteze za ostvarenje želja.

 

 

 

 

Poravnanje Merkura i Sunca s Uranom donosi nam snažnu energiju i priprema nas za nadolazeću prazničnu atmosferu. Malo čarolije donijet će vam veliko olakšanje u ovim danima.

Imat ćete osjećaj da će početak 2021. godine sve promijeniti – loše stvari će nestati, a otvorit će se vrata jednostavnog i lagodnog života.

Iako znamo da neće sve biti tako harmonično – nastavite vjerovati i maštati. Čuda su moguća samo ako u njih zaista povjerujemo.

Pun Mjesec 30.12. u znaku Raka učinit će da budemo sentimentalni.

Podsjetit ćemo se nekih lijepih starih vremena, ali moguća je i tuga zbog ljudi koji nisu više našem životu.

Ali, na dan dočeka Nove godine očekuje nas dobro raspoloženje i energiju ljubavi. Budite nježni prema sebi!

 

 

 

 

 

lovesensa.rs

 1,959 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *