Kako prepoznati ljubavne sihire, simptome crnog vezivanja i neplodnost uzrokovanu magijom

Kako prepoznati ljubavne sihire, simptome crnog vezivanja i neplodnost uzrokovanu magijom

Zoran Petrović Šumadinac, ezoteričar, parapsiholog i radioesteziolog, kroz serijal tekstova o crnoj magiji, Aurine čitatelje će pokušati pobliže upoznati sa ovim velikim zlom, te pokazati načine na koje se magija može prepoznati, izbjeći, preduhitriti te ukloniti. Zoran je dobitnik brojnih priznanja za svoj dugogodišnji rad tokom kojeg je pomogao mnogim nevoljnicima. Za više detalja posjetite i Zoranovu stranicu www.zoransumadinac.com, gdje možete pronaći i kontakt podatke.

Oduvijek se znalo da postoji crna magija odnosno da na našim životnim putem, sudbinom, može upravljati i ljudski faktor preko crne magije.

Slikovni rezultat za zoran sumadinac

 

 

Vijekovima se crna magija provlači kroz historiju čovječanstva, mnogi se plaše, brinu i štite, dok dobar dio ljudske populacije uopšte ne vjeruje u postojanje sila nečastivih i uvjereni su da je u pitanju “prazna priča”.

 

No, mnogi potpuno zdravi bračni parovi naprimjer, nemaju potomstva zbog crne magije ili negativne energije, mnogi rade, “ubijaju” se od posla, a žutog cvonjka ne vide, mnogi su žrtve raznoraznih bolesti za koje emdicina nema ni objašnjenja ni lijeka…

 

Moja je želja da kroz serijal konačno skinemo veo tajne i misticizma sa crne magije te da i nevjerne tome ubijedimo u njeno postojanje i prisustvo ali i da naučimo i onima koji ne znaju – pokažemo kako se efikasno zaštiti od ovog zla.

 

 

 

Ljubavna magija
Veoma su učestale magije na ljubav, na plodnost, na razor u porodicama…Ljubavna magija radi se u osnovi na privlačenje pojedine osobe ili odvraćanje neke osobe od dotadašnjeg partnera. Ona se može svesti, primjerice, na sljedeći slogan: ‘Da bez mene ne živi, ne jede, ne pije…, itd, itd., čime se ‘zarobljava’ nečija duša, nagoni osoba da razmišlja i mašta isključivo o onome, ko je to počinio ili naručio. Duša se koprca u ‘tamnici’ magije…

 

 

 

Simptomi ‘crnog vezivanja’

Odjednom vas je nešto neobično i silno privuklo k osobi, prema kojoj ste donedavno bili posve ravnodušni. Ne možete misliti ni o čemu drugome, već samo o njoj (ili njemu), a uz to osjećate ogromnu želju za seksom odmah čim pomislite na nju ili njega. Svi vam pričaju da ste se silno promijenili i više ne ličite na sebe, te da vaš partner ima brojne mane i nedostatke.

 

Vi to jednostavno ne primjećujete, nego naprotiv, razmišljate da oni griješe ili ne znaju kako je vaš partner čudesna i jedinstvena osoba. Postali ste agresivni, uznemireni i plašite se koječega. U svakom slučaju – stalno vas prati neki unutarnji nemir. Burno reagirate na kritične primjedbe o voljenoj osobi, štaviše, osjećate se vrlo sretno u njegovoj blizini bez obzira na mnoštvo teškoća i problema, koje vam on donosi sa sobom.

 

Pa, ipak, i sami ste katkad nezadovoljni njegovim (ili njenim) ponašanjem, te se silno nervirate zbog toga. Nemojte nikada ni pomisliti da nekoga privučete na nedopušten i magičan način. Istinska ljubav ne može se nasilno probuditi. Čarolija će ubrzo nestati, a žrtva se pretvoriti u zombija, biti samo fizički prisutna, duševno odsutna, tužna, zamišljena…

 

Malo po malo, doći će do pogoršanja u različitim životnim područjima, u poslu, zdravlju, materijalnom stanju. Ukoliko je ‘vezivanje’ urađeno na piće – tada postoji bojazan da će s vremenom i godinama žrtva ‘vezivanja’ postati ovisnik o alkoholu, a zatim i bolesnik, kojem stradava jetra, želudac i drugi organi…

 

Slikovni rezultat za zoran sumadinac

 

Znaci “ljubavnog odvraćanja”

Postoji i drugačiji oblik djelovanja “crne” ljubavne magije, koji je suprotan “privlačenju”, jer služi za “odvraćanje” odnosno razdvajanje nekog para. Oba partnera nikako ne mogu zaboraviti jedno drugog, pa dugo žale za sretnim vremenima kad su bili zajedno. Kao posljedica razočarenja – “okiva se i zatvara” srce (prekriva ga tamnosivi energetski oblak), pa se osoba plaši prepustiti vlastitim osjećajima i ne može se više ni u koga zaljubiti.

 

Magija, pravljena na razdvajanje, odraziće se na sve kasnije veze, partnerstva ili brakove u koje će “žrtva” stupiti u budućnosti. Dakle, jednom rastavljena – zauvijek rastavljena! Sve njene buduće veze bit će kratke i završavati bez riječi ili suprotno tome – trajaće relativno dugo, ali nikada neće biti okrunjene brakom!

 

Ukoliko se uprkos svega uspije vjenčati – prije ili kasnije njena će se bračna zajednica raspasti! Vjerovatno ste se susretali sa ženama i muškarcima, koji nakon razočarenja razmišljaju o suprotnom spolu na ovakav način: “Svi su muškarci isti” ili “Sve su žene kurve”, pa ostaju usamljene “usidjelice” ili “stari momci”, dakle okorjeli neženje. Ovakva vrsta magije nerijetko se naziva “vijencem samoće”.

 

 

Magija koja se radi u cilju razdvajanja i rastanka ljubavnog para može imati različite simptome kod pripadnika oba spola. Tako, na primjer, unatoč silne želje za seksom muškarac osjeća nemoć u ljubavnom životu, nikako ne može ostvariti kvalitetan odnos sa ženom, a u najgorem slučaju stradava zbog impotencije. Za razliku od njega – žena može biti hladna i frigidna, plašiti se seksa i pronalaziti brojne izgovore da bi izbjegla neugodne trenutke u postelji…

 

 

 

Magija neplodnosti

Nekim ženama u potpunosti izostaje menstruacija ili je vrlo oskudna, unatoč toga što se nalaze u najboljim godinama. Uzroci neplodnosti mogu biti i drugačije prirode, pa nam je tako poznat slučaj djevojke u dobi od 23 godine, koja nikad nije imala menstruaciju, jer je kao dvogodišnje dijete pala na električnu grijalicu i zbog toga nije nikada istinski postala ženom. U toku dugogodišnje prakse – susretali smo se sa osobama, koje nisu mogle zatrudniti zbog davne prehlade i upale organa za reprodukciju, što je jednostavno “nevidljivo” i najsavremenijim medicinskim uređajima.
Treba istaći i činjenicu – da jedan ili više pobačaja (bilo spontanih, bilo hotimičnih) može izazvati kod osobe potpuno iste simptome kao i crna magija. Na svu sreću – takvi negativni utjecaji mogu se ukloniti odgovarajućom molitvom, ispovijedi i postom. Mnogo je teža situacija kada dođe do erozije grlića maternice. Pojedine žene veoma lako i relativno često zatrudne, ali nikako ne uspijevaju zadržati plod, što je takođe jedna od mogućih posljedica navedenih uzroka.

 

 

 

Namjerno prekidanje loze

Crna magija radi se i na neplodnost bračnog para, kako ne bi imao djece, odnosno potomaka, pa će se prekinuti njihova “loza”. Postoje brojni slučajevi u kojima medicinski nalazi “kažu” da je sa ženom sve u redu, dok je muž, na primjer, bolovao od zaušnjaka ili ima smanjeni broj spermatozoida, odnosno probleme sa njihovim kretanjem, pa zbog toga ne mogu imati dijete. Trudnoća, koja se javlja kao posljedica vještačke oplodnje, porod uz pomoć carskog reza, “izlazak” djeteta iz majčine utrobe na zadak ili omatanje pupčane vrpce oko vrata djeteta – nesumnjivo ukazuju na prisustvo crne magije. Beba koja se rodi sa pupčanom vrpcom oko vrata unaprijed je predodređena da izvrši samoubistvo oko 16 najdalje do 27 godine života.

 

 

Takođe, bebe koje se rode plave ili modre u licu, nažalost, magijskim ritualima su predodređene da ne žive više od tri decenije ili da se nakon tri decenije života strašno muče sa raznim bolestima kroz život. U oba slučaja takvu djecu treba očistiti tih magijskih činova odlaskom kod ezoterista ili jako stručnih osoba, nikako kod nekih “seoskih gatara” ili nekih drugih neprovjerenih osoba koje mogu pogoršati situaciju.

 2,250 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *