Kako popraviti lošu frizuru u samo pet minuta?

Kako popraviti lošu frizuru u samo pet minuta?

KOLIKO ste se puta probudile s lošom frizurom koja vam je pokvarila cijeli dan?

Pogotovo ako imate malo vremena ujutro i ne stignete prati kosu, pa se vezanje repa ili punđe čini kao jedino moguće rješenje.

No, to ne mora biti tako, jer postoji nekoliko jednostavnih trikova pomoću kojih možete popraviti frizuru u samo pet minuta, i uz koje će bad hair dani postati prošlost:

 

 

 

1. Smočite sporne pramenove

Ne morate prati cijelu kosu kako biste ukrotili par pramenova koji strše. Jednostavno, smočite samo njih i brzinski ih posušite fenom te izravnajte četkom. Nema jednostavnijeg od ovog, a posebno će vam dobro doći kod razbarušenih šiški. Njih možete namočiti i mokrim češljićem, koji ćete provući kroz šiške.

 

 

2. Što s kovrčama?

Ako imate kovrčavu kosu, posprejajte je vodom po cijeloj dužini i spletite dvije pletenice. Ako vam se ne žuri previše, ostavite da se posuše na zraku, ali sve možete ubrzati i fenom. Ako ćete se odlučiti za opciju sa sušilom, onda prvo malo sušite pletenice, a zatim ih raspletite i osušite kosu do kraja.

 

3. Uvijač za kosu kao spas

Ako ste se probudili s prelomljenim pramenovima, ne posežite za peglom za kosu jer će vam ta metoda oduzeti previše vremena. Neposlušne pramenove najlakše ćete popraviti uvijačem.

 

 

 

4. Promijenite razdjeljak

Ako inače kosu nosite više na lijevo, pomaknite razdjeljak na desnu stranu, i obrnuto. Ovim jednostavnim potezom nećete samo popraviti lošu frizuru, već ćete i osvježiti svoj izgled.

 

 

5. Zaližite kosu

Zalizana kosa posljednjih je sezona opet kul i svakako je puno zanimljivija opcija od konjskog repa. Ako ste odvažne, bad hair dani savršeni su za isprobavanje ovog looka, a jedino što vam treba je dobra četka i malo gela za kosu.

 

 

 

 

 

 

 

index.hr

 1,300 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *