JOŠ JEDNA IZNENADNA SMRT: Dženan Čeligija (32) iznenada preminuo od srčanog udara u 32-oj godini – Bio je igrač futsal kluba Konjic

JOŠ JEDNA IZNENADNA SMRT: Dženan Čeligija (32) iznenada preminuo od srčanog udara u 32-oj godini – Bio je igrač futsal kluba Konjic

Još jedan sportaš iz regije, iznenada preminuo od srčanog udara tijekom treninga. Dženan Čeligija (32) igrač futsala kluba Konjic. Samo dan ranije je igrao, i postigao pogodak u pobjedi svog kluba 4:0.

 

Umro igrač futsala Dženan Čeligija iz Konjica | 24sata

 

Da srce pukne: Oglasila se supruga Dženana Čeligije: Ako se ikad zapitate... - Senzacija

Nakon utakmice bio je nasmijan zajedno sa svojim saigračima i ništa nije ukazivalo na veliku tragediju. Čeligija je prije manje od mjesec dana stigao među futsalere Konjica. Prethodno je igrao za Centar. Kao jedan od najboljih BH futsalera ostvario je i transfere u inostranstvo, pa je igrao u Njemačkoj i Kini.

Mediji tvrde da je i prije imao problema sa srcem.

Supruga preminulog Dženana Čeligije na mezaru s petomjesečnom bebom u naručju: Tu smo nas troje, naša mala porodica... | Ekskluziva.ba

 

Dženanu je pozlilo nakon treninga, a ubrzo nakon toga je i u svlačionici preminuo.

Od njega se oproštaju brojni prijatelji i saigrači koji za pokojnog Dženana imaju samo riječi hvale.

Danas se prije njegove dženaze drugi put nakon njegove smrti oglasila njegova supruga i majka njegovog sina Džana. Od njenih riječi suze same idu:
“Ako se ikada zapitate zašto je moj Dženan tražio da nosi broj 4 ili nekad 44 – to je zato što je to naš broj, datum naše godišnjice i ljubavi. Pa nam je tako dragi Allah dz.s. podario sina bas 4-og u mjesecu.
Moj Dženan, moje savršenstvo, moj život, sreća… Ne znam kako ću ali zbog tebe ću nekako progurati sa našim Džanom koji je isti ti, moj mali Čeligijica junior. Danas je gore nego jučer, znam da će sutra biti gore nego danas…” stoji u objavi Dijane, supruge Dženana Čeligije.

 

 

 

 1,575 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *