Još jedan profesionalni sportista primoran je da prekine svoju karijeru POSLIJE VAKCINACIJE I KRVNIH UGRUŠAKA!

Još jedan profesionalni sportista primoran je da prekine svoju karijeru POSLIJE VAKCINACIJE I KRVNIH UGRUŠAKA!

KOŠARKAŠ RICHARD HARWARD NIJE ŽELEO DA PRIMI VAKCINU, ALI BIO JE PRISILJEN, SADA JE NJEGOVA KARIJERA GOTOVA (FOTO/VIDEO)

 

 

Još jedan profesionalni sportista primoran je da prekine svoju karijeru zbog vakcine protiv COVID-19.

Košarkaš BYU Richard Harward, univerzitetskog košarkaškog tima, najavio je da neće igrati do kraja sezone nakon što je pao u nesvest tokom egzibicione utakmice protiv Colorado Christian-a 4. novembra, manje od dve nedelje nakon što ga je uprava tima primorala da primi vakcinu protiv covid-a, kompanije Pfizer.

Richard je ispričao svoj problem:

Stanje koje pogađa moje srce razvilo je dalje komplikacije. Zbog mog zdravlja i sigurnosti, odlučeno je da ću izostati do kraja sezone. Preplavljen sam izlivom ljubaznosti i podrške.

Prema rečima njegove majke Alice, Ričard prvobitno nije želio da primi vakcinu protiv covid-a, ali je bio “pritisnut, prisiljen i osramoćen” od strane menadžmenta tima koji mu je na kraju zapretio da će ga sprečiti da igra jer “ne ide” i “čuva sve na sigurnom”.

Ričard(26) sa roditeljima

 

 

 

Međutim, kao što je do sada očigledno, vakcine nisu sigurne i Richard je platio vrlo visoku cenu od koje se možda nikada neće oporaviti.

Richard, koji je prethodno bio u vrhunskom fizičkom stanju, postao je izuzetno bolestan u roku od nekoliko dana nakon što je primio vakcinu, onesvestio se i patio od “užasnog pritiska i bola u grudima”. Razvio je tešku upalu srca, kao i krvne ugruške.

Kao što je uobičajeno u ovim slučajevima, svi doktori koje je video osim jednog su negirali da bi to moglo imati veze sa primljenom vakcinom i rekli da su takve povrede “za neke ljude samo neizbežne u nekom trenutku života”.

Doktori su mu takođe očigledno preporučili da ne uzima lekove za razređivanje krvi kao što je aspirin za borbu protiv ugrušaka.

Ostali njegovi saigrači iz BYU-a su razumljivo šokirani njegovim povredama i trenutno razgovaraju o podnošenju tužbe protiv tima, iako ako je iskustvo iz prošlosti jedina taktika koja će imati efekta je timski udar.

Vest o Harward-ovoj ozledi od vakcine dolazi samo nekoliko meseci nakon što je NBA igrač Brandon Goodwin objavio da je njegova sezona okončana početkom prošle godine zbog krvnih ugrušaka kao rezultat vakcine protiv COVID-19. Ovaj 26-godišnjak od tada nije potpisao ugovor sa NBA timom i spekuliše se da je njegova karijera u ligi završena.

Nulta Tačka/TheCovidWorld

 858 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *