JESU LI ONI NORMALNI! DIJETE PLAČE DOK GA U VRTIĆU PRISILJAVAJU DA STAVI MASKU (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

JESU LI ONI NORMALNI! DIJETE PLAČE DOK GA U VRTIĆU PRISILJAVAJU DA STAVI MASKU (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Uznemirujući snimak na kojem se vidi kako dete plače dok ga radnici u jaslicama pokušava naterati da nosi masku, izaziva bes.

Prema rečima detetove majke, Ann Walker, incident se dogodio u dnevnom boravku njenog sina u Njujorku.

“Ovo je moje jadno dete danas u vrtiću, tamo je da bi ja mogla raditi. #breaksmyheart #governorhochulthiswontwork #whyarewepunishingbabies “, napisao je Walker-ova na svom Facebook profilu prošle nedelje.

U videu, dečak uzastopno skida masku sa lica i plače u znak protesta dok dve radnice ovog vrtića neprestano pokušavaju da mu je stave na lice.


Video koji je u dva dana postao viralan na Twitter-u sa preko 5 miliona pregleda, privukao je i pažnju nekoliko republikanskih političara i konzervativnih komentatora, koji su osudili ovu okrutnost.

 


Drugi su naglasili činjenicu da su radnici u dnevnom boravku neprestano dodirivali detetovo lice i masku tokom ove užasne “borbe”, potpuno negirajući svaki mogući pozitivan zdravstveni “učinak” navedene maske.

 

Incident je takođe pretvoren u efikasan meme koji naglašava licemerje između primene pravila maski za holivudsku elitu u poređenju sa bespomoćnom decom.

U ažuriranju na Facebook-u, nakon što je video postao viralan, Walker-ova je pojasnila da nije uznemirena vrtićem svog sina, već guvernerkom Njujorka Kathy Hochul, koja je prošle nedelje izdala naredbu prema kojoj deca od dve godine moraju nositi maske za lice dok pohađaju ustanove za brigu o deci koje reguliše država.

“Nisam uzrujana njegovim vrtićem u kom pokušavaju ispuniti ove nametnute obaveze. Razbesnelo me je to što se naša guvernerka i OCFS-a koji misle da je uopšte potrebno nalagati dvogodišnjaku da nosi masku 7-10 sati dnevno. #nemaskourbabies “, napisao je Walker-ova.


Nulta Tačka/InfoWars

 1,520 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *