JESTE LI MEĐU NJIMA? Osobe koje su rođene pod sretnom zvijezdom ! (Horoskop)

JESTE LI MEĐU NJIMA? Osobe koje su rođene pod sretnom zvijezdom ! (Horoskop)

 

 

 

 

Osjećate li ponekad kao da ste rođeni pod sretnom zvijezdom? Ili obrnuto …?

 

 

 

 

Sigurni smo da znate nekoga, ili ste i vi sami ta osoba, koja vjeruje da ima nekako više sreće nego pameti u nekim situacijama. U većini slučajeva vam „nešto“ pomogne ili vam da znak da trebate učiniti nešto ili ne, napraviti korak unaprijed ili se vratiti dva unazad da bi sve išlo kako treba.

 

 

 

U astrologiji postoje znakovi koji upravo glase za takve – sretnike – koji ili zahvaljujući svojoj intuiciji ili određenim navikama uspijevaju postići sve što su zamislili i u svakoj situaciji im ide dobro. U nastavku vam otkrivamo koji su, a vi otkrijte jeste li među njima!

 

 

 

 

Ovan
Ovnovi su prirodni lideri koji se stalno bore za svoje mjesto pa i za sreću.

Zbog činjenice da nikoga ne čekaju da radi za njih i da bi njima bilo dobro, trude se maksimalno i ostvaruju sve što su poželjeli, što rezultira većim osjećajem sreće.

 

 

 

 

Lav
Lavovi su poput Ovnova: iako vole biti u centru pažnje, to je često zbog njihovih osobnih postignuća koji im donose sreću i s kojima se vole „šepuriti“.

 

 

 

 

 

Djevica
Djevica je znak koji ipak uspijeva ponekad doživjeti neuspjeh.

Međutim, zbog činjenice da zna kako prijeći preko toga i naučiti nešto novo, one se ispravljaju i dolaze do vlastite sreće.

 

 

 

 

 

Vodolija
Iako vjeruje u snagu Svemira i poruke koje im šalje, za svaki slučaj uvijek uz sebe imaju više sporednih planova kako bi bile spremne na svaku situaciju.

Zato se uvijek na vrijeme izvlače i znaju kako da iskoriste apsolutno sve što im je dano, a za uzvrat osjećaju sreću i zadovoljstvo.

 1,565 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *