JESENSKI HOROSKOP ZA NOVAC I BOGATSTVO: Djevici se povećavaju prihodi, Vagu očekuju dugovi

JESENSKI HOROSKOP ZA NOVAC I BOGATSTVO: Djevici se povećavaju prihodi, Vagu očekuju dugovi

Astrolozi najavljuju jesen kao period pozitivnih promjena, a evo što očekuje svaki horoskopski znak na području obilja.

Ovan

Aktivni Ovnovi moraju malo napraviti pauzu i razmisliti o svojim željama. Vjerojatno možete dobiti puno više ako “kopate” malo dublje. Vrlo ozbiljno analizirajte početak vlastitog posla – preuzmite svoje odgovornosti.

 

 

 

Bik

Jesen je vaše vrijeme. Sve će ispasti što je bolje moguće, posebno u stvarima koje ste za ovo vrijeme isplanirali. Jesen je idealna da tražite povećanje primanja.

 

 

 

Blizanci

Nema potrebe sumnjati u sebe i okolnosti i brinuti se. Čak i ako trenutno ne ide dobro, situacija se može promijeniti preko noći. Ali mir i povjerenje u sebe i svoje postupke sigurno će vam donijeti veliki profit i više novca.

Rak

Ne očekujte veliki novac – obratite pažnju na male iznose i malu zaradu. Pokušajte biti pažljivi s onim što imate. Vježbajte zahvalnost i situacija će se ubrzo poboljšati.

 

 

 

Lav

Ovo nije vrijeme za odmor – vrijeme je za akciju. Sve se počinje okretati oko vašeg posla, planova i cilja. Imate financijsku sreću, ali budite oprezni kako trošite novac. Izbjegnite nepotrebne troškove.

 

 

Djevica

Jesen će vam omogućiti da konačno unesete željeni red u svoje poslove i financije. I očekujte dobru naplatu za obavljeni posao. Povećanje prihoda može vam tokom jesenjih mjeseci otvoriti neka nova vrata u životu. Ne propustite sjajne mogućnosti.

Muškarac Devica - Pravdoljubljivi šarmer svetske klase!

Vaga

Vaše blagostanje i bogatstvo ove jeseni nisu u fokusu. Imat ćete neke naplate dugova i nikako nećete uspijevati uštedjeti novac. Uložite u ozbiljan projekat. Jedino kroz ulaganje u posao možete ostvariti obilje.

 

 

 

Škorpion

Daleko od emocija i pritužbi – posao je posao. Morate napraviti paralelu između karijere i polja ljubavi. Dolazi trenutak kada će svi dugovi biti naplaćeni. Sada se fokusirajte na svoju karijeru, prihod, financijsku dobit.

 

 

Strijelac

Pokušajte ništa ne odlagati za kasnije, nemojte gomilati ni male dugove. Poslovni i financijski red je nešto za što s vremena na vrijeme morate platiti više nego što ste očekivali.

Ako sredstva dozvoljavaju, zaposlite kompetentnog knjigovođu, odvjetnik, savjetnika – uštedjet će vam mnogo novca. I koncentrirajte se na glavne ciljeve, a ne na sporedne stvari kada je riječ o poslu i novcu.

 

 

 

Jarac

Tvrdoglavost nije najbolji način za uspješan posao, već se na jesen sve više mijenja. Pokušajte biti fleksibilni u suočavanju s promjenom poslovne situacije. Mogući su problemi u odnosima s kolegama.

Vodenjak

U vašoj glavi bit će gomila briljantnih ideja, ali novčanik je i dalje prazan. Jesen je odlično vrijeme za radikalnu promjenu situacije, pokretanje vlastitog posla. Strpite se, novac će stići u pravo vrijeme.

 

 

 

Ribe

Posao vam daje prostor za razvoj, a jesen je sjajno vrijeme da se u to uvjerite. Radite stvari u kojima uživate maksimalno. Pratite ove savjete i neka vam posao i financije uvijek budu uredni!

 

 

 

 

 

sensa.mondo

 1,576 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *