DIREKTOR PFIZER-A KAŽE DA SE “NORMALAN ŽIVOT” NEĆE VRATITI BEZ REDOVNOG PELCOVANJA PROTIV PREHLADE (VIDEO)

DIREKTOR PFIZER-A KAŽE DA SE “NORMALAN ŽIVOT” NEĆE VRATITI BEZ REDOVNOG PELCOVANJA PROTIV PREHLADE (VIDEO)

Izvršni direktor farmaceutskog giganta Pfizer kaže da će se normalan život vratiti u roku od godinu dana, ali ne i za one koji nemaju redovne vakcine protiv COVID-19.

Tokom gostovanja na ABC-u ove nedelje sa Georgeom Stephanapoulosom, Albert Bourla su pitali kada je predvideo kraj pandemije.

“Mislim da ćemo se za godinu dana moći vratiti normalnom životu”, rekao je Bourla, iako je vrlo jasno stavio do znanja da se ova izjava odnosi samo na one koji su spremni na redovne dodatne doze(Pfizer-ove) vakcine protiv koronavirusa.

“Mislim da to ne znači da se varijante neće nastaviti pojavljivati”, dodao je Bourla. “I mislim da to ne znači da bismo trebali biti u stanju živeti svoj život bez vakcinacije, u osnovi.”

Bourla je rekao da je “najverovatniji scenario” “godišnje ponovne vakcinacije” zbog pojave “novih varijanti”.

 

Komentari predsednika Pfizer-a o godišnjim vakcinacija zanimljivi su sa obzirom na to da je FDA do sada odobrila samo pomoćne doze za starije osobe i „osobe visokog rizika“.

Njegova retorika slična je onoj koju zagovara izvršni direktor Moderne Stephane Bancel, koji je prošle nedelje rekao da će čak i mlađi ljudi morati dobiti dodatne treće doze vakcine protiv covid-a najmanje jednom u tri godine.

Ovo još jednom naglašava kako se stvara dvoslojno društvo u kojem će samo oni koji se redovno vakcinišu protiv covid-a moći uživati u relativno normalnom načinu života.

Za one koji i dalje odbijaju vakcinaciju protiv covid-a, putovanja, zaposlenje i potencijalno čak i osnovne aktivnosti u slobodno vreme nastavit će se smanjivati, ostavljajući ih u faktičkom stanju zaključavanja na neodređeno vreme.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,006 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *