Izliječila rak u 4. stadijumu jednom namirnicom!

Izliječila rak u 4. stadijumu jednom namirnicom!

 

Slikovni rezultat za kendis meri foks

 

 

Kendis Meri Foks bila je zapanjena kada su joj ljekari rekli da zbog raka štitne žlijezde, koji se proširio i na druge organe, ima, po njihovim procjenama, još samo pet godina života.

 

 

 

Sada 31-godišnjakinja, odbila je hemioterapiju koja joj je bila zakazana za 6 mjeseci i za to vrijeme svaki dan jela po tri ananasa dnevno, jer je čula da to pomaže liječenju karcinoma. Takođe, jela je grejpfrut, limun, papaju, jabuke, kivi i banane.

 

 

Osim toga, tokom liječenja, nije unosila proteine životinjskog porekla. Kendis tvrdi da je u roku od samo šest mjeseci, karcinom u četvrtoj fazi skoro potpuno nestao, a zapanjeni ljekari su sada potvrdili da je sasvim izliječena od karcinoma.

 

 

“Oslobodila sam se karcinoma tako što sam ga izgladnjivala. Saznala sam da bromelain iz ananasa, kivija i papaje uništava proteinski sloj karcinoma. Proteini iz životinjskih proizvoda hrane rak, a kada jedem velike obroke moja energija se usmjeri na probavljanje hrane, pa tijelo ne može da se liječi.

 

 

Jela sam pomalo voća, što je izjedalo karcinom, tako da sam ga se riješila u roku od šest mjeseci. Više nemam rak, i jako sam zahvalna zbog toga”, otkrila je Kendis.

 

Kendis Meri je 2011. godine pronašla kvržicu iznad lijeve ključne kosti, a nalazi su pokazali rak štitne žlezde. Uprkos terapijama, karcinom se proširio na jetru i vrat, a prekancerozne ćelije pronađene su i na plućima. Ljekari su joj prognozirali najviše pet godina života.

 

 

Britanka Kendis, koja je tada živjela u Australiji, prisjeća se tog vremena:

 

 

“Imala sam pet godina ili šest mjeseci da se riješim ove bolesti. Odlučila sam da svima pokažem da to mogu sama. Počela sam da jedem mnogo voća, ponekad sam bila sedam dana samo na voću”, priča žena.

 

 

Istraživala je rak, pa je počela da se hrani skoro isključivo voćem i povrćem. Najviše je jela ananas zbog bromelaina, za koji se tvrdi da “jede” rak, a izbacila je teške obroke. Prestala je da koristi hemijske kozmetičke proizvode i sredstva za čišćenje, prestala je da puši, ali je preduzela i korake da smanji stres u svom životu.

 

 

“Stres, hemikalije i životinjski proizvodi hrane rak, tako da sam ih se riješila”, kaže Kendis.

 

 

Kada je nakon šest mjeseci otišla na kontrolu, nalazi su potvrdili da se skoro u potpunosti riješila karcinoma.

 

 

Onkolog Mark Simon, direktor Instituta za istraživanje prehrambene onkologije, kaže:

 

 

 

“Ishrana igra važnu ulogu, zajedno sa redovnim vježbanjem, pozitivnim stavom, pa čak i duhovnosti. Voće poput ananasa sadrži bromelain za koji je poznato da ima dobar efekat protiv karcinoma”, potvrdio je stručnjak.

 

 

 

 

 

 

Izvor: kurir

 1,143 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *