Izliječila mrenu narodnim lijekom: Doktori joj nisu vjerovali! (RECEPT)

Izliječila mrenu narodnim lijekom: Doktori joj nisu vjerovali! (RECEPT)

Liječila se tim narodnim lijekom točno mjesec dana, ne propuštajući ni dan.

Prijateljici moje mame, Svjetlani, postavili su prije nekoliko godina na očnoj klinici vrlo neugodnu dijagnozu – mrena. Naravno, jako se zabrinula i odlučila se podvrgnuti liječenju. Prepisali su joj specijalne kapi za oči i naočale, piše uspesnazena.com.

 

 

Međutim, nakon šest mjeseci, pregled je pokazao da se ništa nije promijenilo – mrena je i dalje bila prisutna. Dobro je bar da se stanje nije pogoršalo, bolest nije napredovala.

Onda je čula od ljudi u čekaonici kod liječnika, da za liječenje mrene postoji dobar narodni lijek, poznate iscjeliteljice. Posavjetovala se s liječnicima, ali oni su bili skeptični. Ipak je odlučila isprobati i tu terapiju.

Liječila se tim narodnim lijekom točno mjesec dana, ne propuštajući ni dan i što se dogodilo? Na sljedećoj kontroli, liječnici nisu pronašli ni traga od mrene – sasvim je nestala! Vid joj se također znatno poboljšao.

Recept:

Potreban vam je komad flanelske tkanine, dovoljno guste da drži vodu. Sašijte od nje dvije vrećice, veličine 5 x 5 centimetara. Zatim u svaku vrećicu stavite po tri u vrh pune žličice sjemena kopra.

 

 

 

Vrećice vežite, stavite u emajliranu posudu i prelijte hladnom vodom, tako da budu sasvim potopljene. Posudu zagrijte do ključanja i kuhajte sjeme kopra u vrećicama dvije minute. Zatim izvadite vrećice cjediljkom na tanjurić, da se iz njih ocijedi voda.

Još tople vrećice stavite na zatvorene oči. Prekrijte ih celofanom i toplim ručnikom. Držite ih na očima dok se ne ohlade, oko 10-15 minuta.

Ovaj tretman se radi navečer, prije spavanja. Tako pripremljene vrećice se mogu upotrijebiti dva puta, a zatim se sjeme baca. Same vrećice se ne bacaju – dovoljno ih je isprati čistom vodom, bez sapuna, napuniti novim sjemenom i nastaviti liječenje. Svaki put treba uzeti novu, čistu vodu.

 

 

Isprobajte ovaj recept. Nadam se da će vam pomoći, kao što je pomogao prijateljici moje mame.

uspesnazena.com

 2,829 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *