IZGLEDA DA NE FUNKCIONIŠE OVA BOCKA! OKO 200 VAKCINISANIH LJEKARA I SESTARA KBC-a DRAGIŠA MIŠOVIĆ JE NA BOLOVANJU ZBOG KOV 19

IZGLEDA DA NE FUNKCIONIŠE OVA BOCKA! OKO 200 VAKCINISANIH LJEKARA I SESTARA KBC-a DRAGIŠA MIŠOVIĆ JE NA BOLOVANJU ZBOG KOV 19

Skoro 200 vakcinisanih sestara i lekara Kliničko-bolničkog centra (KBC) „Dr Dragiša Mišović“ nalazi se na bolovanju zbog zaraze korona virusom.

Zamenik direktora te ustanove Predrag Savić izjavio je za Radio televiziju Srbije da niko od njih nije hospitalizovan, ali da to „jako otežava proces rada u bolnici“.

 

 

SKORO 200 VAKCINISANIH LEKARA I SESTARA KBC-a DRAGIŠA MIŠOVIĆ NA BOLOVANJU ZBOG KOVIDA

 

 

Savić je rekao da je blok B Kliničkog centra od danas ponovo u kovid sistemu, pet nedelja nakon što je cela bolnica izašla iz tog sistema.

On je kazao da je jedan kontigent pacijenata već pristigao u KBC i ocenio da će i ostatak bolnice, sudeći po trenutnoj epidemiološkoj slici u državi, morati da pređe u kovid sistem.

„Pokušaćemo da radimo u dualnom režimu. Hirurgija, urologija, deo interne medicine, uz ginekologiju koja sve vreme radi u jednom dualnom režimu, pedijatriju koja nije izlazila iz kovida, ostale grane će pokušati da rade uz ovaj deo bolnice koji je u kovid režimu“, izjavio je Savić.

 

 880 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *