Izaberite kristalnu kuglu i primite svoju poruku

Izaberite kristalnu kuglu i primite svoju poruku

 

 

Svatko je osjetio posljedice intenzivne energije ovih dana, a s tim energetskim utjecajima možete primijetiti da ste super osjetljivi. Uz sve to, korisno je da se obratite duhu za malo vodstva.

Ako ste znatiželjni i želite saznati duhovnu poruku koja se odnosi na ovaj period, odaberite jednu kristalnu kuglu.

Ako ste odabrali ružičastu kristalnu kuglu:

Stvari se brzo kreću i vrijeme je da postavite neke nove ciljeve i namjere! Život se brzo kreće i čini se da stvari napokon dobivaju zamah – savršeno je vrijeme da postavite neke nove ciljeve za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite raditi na sebi iznutra i razradite ono za čim vaše srce uistinu žudi.

Zapišite stvari koje vas čine sretnima i onda im se posvetite! Dok rezultati možda neće biti trenutačni, razmišljajte o vašim mislima kao o bumerangu kojeg bacate ravno u nebo, piše Spirtual posts.

Dok čekate da vam se vrati, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namjera. Poruka iz Svemira je da sada jasno definirate vaše namjere jer će vam želje biti ostvarene!

Ako ste odabrali tirkiznu kristalnu kuglu:

Vrijeme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavili u onom što je bilo, umjesto da se usredotočite na ono što je sada. Iako je važno tugovati i dopustiti sebi da se iscijelite, nema nikakve koristi od ponovnog prepričavanja iste stare priče. Ostavite prošlost tamo gdje jest i mislite na ono što je sada.

Vi ste pozvani da uzmete sadašnji trenutak u svoje ruke i učinite što možete. Imate moć u vašim rukama da promijenite budućnost, a jedini način na koji to možete učiniti je da promijenite vašu svijest i usredotočite se na sadašnji trenutak.

 

Da biste se oslobodili prošlosti, pokušajte je zapisati ili se povjerite prijatelju, dopustite sebi jednu posljednju priliku da ponovno probavite stare emocije i otpustite ih. Nećete moći krenuti naprijed sve dok to ne učinite.

Ako ste odabrali ljubičastu kristalnu kuglu:

Granice nisu loša stvar ako su konstruirane svjesno i vođene namjerom. Vrijeme je da postavite neke od ovih granica! Ako imate jasne granice, dajete životu strukturu i smjernice na koje se trebate usredotočiti upravo sada.

Morate se usredotočiti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje ne namjeravaju prestati trošiti vaše vrijeme i energiju među ljudima i situacijama koje više ne služe vašoj višoj svrsi.

Vrijeme je da napravite inventuru, što je zastrašujuće kao što i zvuči, ali to će sada biti vaš najveći saveznik. Također je savršeno vrijeme za čišćenje kuće radi smanjenja nereda.

Ako ste odabrali zelenu kristalnu kuglu:

Vrijeme je za povezivanje. Vrijeme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste dio velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano s većom silom.

Možete je osjetiti, ponekad je čak možete i vidjeti, ali sada je vrijeme da to upotrijebite u praksi. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, prave veze. Započnite sa sobom, a zatim istražujte prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima.

Ako imate probleme s vezama ili probleme na poslu, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte vidjeti stvari sa svoje točke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega, u svijest i pitajte, kako se mogu povezati s tom situacijom za svačije najviše i najbolje dobro?

 

 

 

 

 

atma.hr

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

 1,517 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *