ISTINA IZLAZI NA POVRŠINU: mRNA vakcine KRIVE za sve neobjašnjene slučajeve moždanog i srčanog udara dok se ne dokaže suprotno!

ISTINA IZLAZI NA POVRŠINU: mRNA vakcine KRIVE za sve neobjašnjene slučajeve moždanog i srčanog udara dok se ne dokaže suprotno!

„Dok se ne dokaže suprotno, verovatno je da su mRNA vakcine protiv COVID-a igrale značajnu ili primarnu ulogu u svim neobjašnjivim srčanim udarima i moždanim udarima, srčanim aritmijama i srčanom insuficijencijom od 2021. godine.

Ovo je tvrdnja Dr. Asima Malhotri, poznatom Britanskom kardiologu koji je nekada podržavao vakcine na TV-u, ali sada govori o njihovoj opasnosti.

U septembru je njegova dvodelna, recenzirana analiza efikasnosti i bezbednosti vakcine objavljena u Journal of Insulin Resistance.

 

 ISTINA IZLAZI NA VIDELO: Dok se ne dokaže suprotno COVID-19 mRNA vakcine KRIVE za sve neobjašnjene slučajeve moždanog i srčanog udara!

 

Komentari Dr. Asima dolaze uoči sastanka Svepartijske Parlamentarne Grupe o štetnosti vakcine protiv COVID-19.

Na sastanku će se razgovarati sa poslanicima i kolegama o dokazima i rizicima od vakcina, stavljajući ih u kontekst širih problema.

Sastanak je prvobitno bio planiran za septembar, ali je odložen zbog kraljičine smrti i sada će se održati sledećeg četvrtka, 20. oktobra, u Donjem Domu Britanskog Parlamenta.

 

 

Pozivajući se na zabrinjavajući uticaj velikih farmaceutskih kompanija na regulaciju lekova – koje opisuje kao „nemoralne“ i „psihopatske“, jer kaže da su po ustavu nesposobne da stave ljude ispred profita – on izjavljuje:

„Vreme je da pacijente stavimo ispred profita , staviti istinu ispred novca, staviti ljudske potrebe ispred potreba nemoralnog, psihopatskog entiteta. Uradimo to.”

Nadajmo se da će ovo zadati još jedan udarac čekićem u zid tišine koji je do sada naišao na rastuću galamu za priznanjem izuzetnog nivoa kontraindikacija povezanih sa ovim eksperimentalnim genetskim vakcinama.

Nulta Tačka

 1,375 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *