ISTINA IZLAZI NA POVRŠINU: mRNA vakcine KRIVE za sve neobjašnjene slučajeve moždanog i srčanog udara dok se ne dokaže suprotno!

ISTINA IZLAZI NA POVRŠINU: mRNA vakcine KRIVE za sve neobjašnjene slučajeve moždanog i srčanog udara dok se ne dokaže suprotno!

„Dok se ne dokaže suprotno, verovatno je da su mRNA vakcine protiv COVID-a igrale značajnu ili primarnu ulogu u svim neobjašnjivim srčanim udarima i moždanim udarima, srčanim aritmijama i srčanom insuficijencijom od 2021. godine.

Ovo je tvrdnja Dr. Asima Malhotri, poznatom Britanskom kardiologu koji je nekada podržavao vakcine na TV-u, ali sada govori o njihovoj opasnosti.

U septembru je njegova dvodelna, recenzirana analiza efikasnosti i bezbednosti vakcine objavljena u Journal of Insulin Resistance.

 

 ISTINA IZLAZI NA VIDELO: Dok se ne dokaže suprotno COVID-19 mRNA vakcine KRIVE za sve neobjašnjene slučajeve moždanog i srčanog udara!

 

Komentari Dr. Asima dolaze uoči sastanka Svepartijske Parlamentarne Grupe o štetnosti vakcine protiv COVID-19.

Na sastanku će se razgovarati sa poslanicima i kolegama o dokazima i rizicima od vakcina, stavljajući ih u kontekst širih problema.

Sastanak je prvobitno bio planiran za septembar, ali je odložen zbog kraljičine smrti i sada će se održati sledećeg četvrtka, 20. oktobra, u Donjem Domu Britanskog Parlamenta.

 

 

Pozivajući se na zabrinjavajući uticaj velikih farmaceutskih kompanija na regulaciju lekova – koje opisuje kao „nemoralne“ i „psihopatske“, jer kaže da su po ustavu nesposobne da stave ljude ispred profita – on izjavljuje:

„Vreme je da pacijente stavimo ispred profita , staviti istinu ispred novca, staviti ljudske potrebe ispred potreba nemoralnog, psihopatskog entiteta. Uradimo to.”

Nadajmo se da će ovo zadati još jedan udarac čekićem u zid tišine koji je do sada naišao na rastuću galamu za priznanjem izuzetnog nivoa kontraindikacija povezanih sa ovim eksperimentalnim genetskim vakcinama.

Nulta Tačka

 572 total views,  14 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *