ISTINA ILI MANIPULACIJA? Više od MILION smrtnih slučajeva i ozljeda nakon BOCKANJA protiv PREHLADE 19 prijavljenih u VAERS-u!

ISTINA ILI MANIPULACIJA? Više od MILION smrtnih slučajeva i ozljeda nakon BOCKANJA protiv PREHLADE 19 prijavljenih u VAERS-u!

Smrtni slučajevi i ozljede nakon eksperimentalnih “cjepiva” protiv COVIDA-19 nastavljaju se neviđenom brzinom jer sada ulazimo u drugu godinu njihove “autorizacije za hitnu upotrebu”.

Vlada SAD-a ažurirala je danas svoju bazu podataka o nuspojavama cjepiva (VAERS) i sada je VAERS-u prijavljeno 1.053.830 slučajeva smrti i ozljeda nakon eksperimentalnih cjepiva protiv COVIDA-19 otkako su dobili odobrenje za hitnu upotrebu u prosincu 2020.

Nasuprot tome, VAERS-u je prijavljeno 914.393 slučajeva smrti i ozljeda nakon svih cjepiva odobrenih od strane FDA od početka VAERS-a 1990., do kraja studenog 2020., posljednjeg mjeseca prije nego što su cjepiva protiv COVIDA-19 odobrena za korištenje u hitnim slučajevima.

 

Bilo je više smrtnih slučajeva, više trajnih invaliditeta i više hospitalizacija nakon eksperimentalnih cjepiva protiv COVID-19 nego nakon svih cjepiva odobrenih od strane FDA u prethodnu 31 godinu.

Ovo je najcenzuriranija vijest u Sjedinjenim Državama, a temelji se na statistici vlade SAD-a.

Medical Kidnap

Čedomorstvo i sterilizacija

Ažuriranje VAERS-a objavljeno danas također pokazuje da je prijavljeno 3.306 smrtnih slučajeva fetusa nakon cjepiva protiv COVID-19 otkako su dobili odobrenje za hitnu upotrebu u prosincu 2020. (Izvor).

Nasuprot tome, zabilježeno je 2.493 smrtnih slučajeva fetusa nakon svih cjepiva odobrenih od strane FDA u prethodnu 31 godinu.

Hoće li te žene ikada više moći začeti djecu?

Sve su to informacije koje dolaze izravno iz vladine vlastite baze podataka VAERS koju održavaju CDC i FDA. Svaki član javnosti može pristupiti ovim informacijama i potvrditi da su istinite.

Sjedinjenim Državama upravljaju kriminalci koji dopuštaju nastavak cijepljenja ovim cjepivima, koji su krivi za masovna ubojstva.

A ove brojke, koliko god užasne bile, ne uzimaju u obzir činjenicu da je vrlo malo nuspojava cjepiva nakon injekcija COVID-19 ikada prijavljeno. Većina liječnika i zdravstvenih djelatnika niti ne zna da VAERS postoji, a na njih se vrši ogroman pritisak da ne prijavljuju ove smrtne slučajeve i ozljede, jer to očito utječe na prodaju velikih farmaceutskih kompanija.

Kada se uzme u obzir neprijavljen čimbenik u VAERS-u, vidimo da je oko 400.000 ljudi umrlo 2021. nakon ovih eksperimentalnih snimaka. Pogledajte: 2021.: Broj smrtnih slučajeva od COVID-a raste, smrtni slučajevi od gripe nestaju, 400.000+ više ukupnih smrtnih slučajeva nego 2020.

Što se događa u Engleskoj? Mandati poništeni.

Ovog tjedna Boris Johnson je objavio da britanska vlada ukida putovnice za cjepivo protiv COVID-19 i zahtjeve za maskom.

 

Ova objava zatekla je sve u Alternativnim medijima, pitajući se što se krije iza ove objave. Bila bi jedna stvar da su uhićena zbog masovnih ubojstava i da je data izjava u kojoj se priznaje krivnja za to što je to tako dugo trajalo, ali to nije razlog što je Boris Johnson dao okončanje ovih mandata. Zaslužan je Britancima što su dobro obavili posao u dobivanju poticaja i poštivanju mandata.

Zbog toga se svi pitamo, što planiraju sljedeće? Što se ovdje zapravo događa?

Odobrenja za cjepivo protiv COVID-19: zločinačka namjera od početka

Jon Rappoport danas je objavio sjajan članak koji pokazuje kako je zločinačka namjera odobravanja ovih “cjepiva” prisutna od samog početka.

Autor: Brian Shilhavy

 945 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *