I ON JE BIO VAKCINISAN! ČUVENI PJEVAČ GRUPE IL DIVO PREMINUO OD POSLJEDICA PREHLADE

I ON JE BIO VAKCINISAN! ČUVENI PJEVAČ GRUPE IL DIVO PREMINUO OD POSLJEDICA PREHLADE

Španski pevač Karlos Marin, našoj publici poznat kao član grupe “Il Divo”, preminuo je u bolnici od posledica korona virusa.

Marinu je Kovid-19 dijagnostikovan 7. decembra, a već sutradan je hospitalizovan, te je nekoliko dana kasnije stavljen je u medicinski indukovanu komu u Kraljevskoj bolnici u Mančesteru, piše Blic Žena.

Treba primetiti da je Marin vakcinisan protiv Covid-a, ali to nije sprečilo pogoršavanje njegovog stanja, tešku kliničku sliku i smrt.

Ovaj 53-godišnji Španac je bio hospitalizovan na odeljenju intezivne nege, a intubiran je nakon što mu je kiseonik-

 

 

 

Smrt slavnog pevača je potvrdila i grupa “Il Divo” na Tviteru: “Slomljenog srca vas obaveštavamo da je naš prijatelj i partner Karlos Marin preminuo. Nedostajaće svojim prijateljima, porodici i fanova. Nikada neće postojati takav glas ili duh kakve je imao Karlos”.

– Već 17 godina nas četvoro smo zajedno na ovom neverovatnom putovanju sa “Il Divom” i naš dragi prijatelj će nam nedostajati. Molimo se za njega i nadamo se da njegova prelepa duša počiva u miru – dodali su ostali članovi sastava – Dejvid, Sebastijen i Urs.

It is with heavy hearts that we are letting you know that our friend and partner, Carlos Marin, has passed away. He will be missed by his friends, family and fans. There wiIl never be another voice or spirit like Carlos. pic.twitter.com/uyRFjXADF6 — Il Divo (@ildivoofficial) December 19, 2021

Marin je samo dva dana pre nego što je završio u bolnici, odnosno 6. decembra, održao svoj poslednji koncert sa “Il Divom” u Batu, a početkom meseca je sa entuzijazmom pričao o narednim nastupima.

Inače, pevač je bio deo ove hit grupe od samog osnivanja 2003. godine, a “Il Divo”, koji se smatraju pionirom operskog popa, prodali su više od 30 miliona albuma širom sveta.

Nulta Tačka/Novosti

 1,508 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *