Hrvatski “stručnjaci”, prave narod budalama? 15.000.000 pozitivnih na koronu, a NULA mrtvih – Kovid-potvrde i VAKCINE su totalno beskorisne – Ukidajte sve

Hrvatski “stručnjaci”, prave narod budalama? 15.000.000 pozitivnih na koronu, a NULA mrtvih – Kovid-potvrde i VAKCINE su totalno beskorisne – Ukidajte sve

Dok koje-kakvi stručnjaci Trobonjače, Jonjići, Ivići, Mićovići i slični… upozoravaju na opasnost koronavirusa Omicron, zadnje statistike iz Francuske, koje objavljuju mainstream mediji, govore sasvim suprotno. Od 15.000.000 pozitivnih na koronu, do sada nitko nije završio na respiratoru, a niti je preminuo. Radi se o osobama ispod 50 godina. Da prevedemo, više pogine osoba od udara groma, nego od Omicrona.

 

Vili Beroš: Neće biti pooštravanja mjera, sva tri cjepiva sigurna

 

Toliko o našim stručnjacima. Postoje tri mogućnosti kako bi objasnili ovaj hrvatski apsurd. Hrvatski, nazovimo ih, stručnjaci, ne znaju čitati stranu literaturu ili su potplaćeni licemjeri koji za škude izdaju svoje ljude. Postoji i treća mogućnost da se radi o totalnim nestručnim idiotima. Hrvatski liječnički sustav je takav, progoni najbolje kao što su dr. Lidija Gajski, a u prvi plan stavlja nestručne i licemjerne. Hrvatsku liječničku komoru će trebati posebno istražiti, jer ono što je činila tijekom plandemije, nije zabilježeno u povijesti. Tko tamo sjedi i što radi, odavno istražujemo, a analiza će biti uskoro objavljena.

Očito je Omicron pomeo sve planove. Umjesto da ga iskoriste za dodatni pritisak na cijepljenje, Omicron je prirodnim putem cijepio veći dio svijeta i bar za trenutak spriječio masovno cijepljenje kontroverznim cjepivima.

Zato sada čitate po svim mainstream medijima, kako se navodno nije dobro namjerno zaraziti Omicronom. A onda “stručnjaci”, ne ovi hrvatski-prepisivači, objašnjavaju zašto se ne trebamo zaraziti bezopasnim Omicronom, te izmišljaju niz nuspojava koje su blaže od obične gripe.

Statistike su toliko pozitivne glede Omicrona, da ih manipulatori više ne mogu iskoristiti pogrešnim interpretacijama. Običan čovjek polako izlazi iz hipnoze stvorenom zločinačkim izvještavanjem mainstream medija, a i onih manjih medija koji se zadovoljavaju mrvicama.

Capak najavio kada bi moglo doći do popuštanja mjera - Poslovni dnevnik

Nemojte se previše radovati. Ovaj soj virusa je vjerojatno nastao u laboratoriji, o čemu govore mnogi izvještaji i objavljeni tajni dokumenti. Prirodnom virusu su vjerojatno genskom modifikacijom promijenjene određene funkcije, kako bi lakše zarazio čovjeka, a možda i razbolio. Vjerojatno se radi o globalnom testu za neke buduće “ratove”. Možda biološke?

Zamislite što će se dogoditi kada se i njihovim laboratorijama pronađe djelotvorno cjepivo protiv koronavirusa? Do sada takvo cjepivo nikada nitko nije proizveo. Što mislite što mogu bolesni umovi napraviti? Zamislite da zaraze cijeli svijet, a djelotvorno cjepivo ponude samo odabranima? Podsjećali vas ova priča na “teoriju zavjere” o depopulaciji Planeta na kojem će “beskorisne radnike-izjelice” zamijeniti robotima i umjetnom inteligencijom? Takvim bolesnim umovima je profit puno bitniji od ljudskih života. To nikada ne smijete zaboraviti.

Iako svi državnici, čast izuzetcima, dobrovoljno ili planski, igraju globalnu igru, dan kada se svode računi nije daleko. Danas globalni sluga, sutra možda postanu svjetlo u tunelu. Takvih zasigurno ima, ali se kriju i glume poslušnost, a u sebi sanjanju o ostavljanju pozitivnog povijesnog traga. Ona narodna je baš dobra: “Daj čovjeku vlast, da vidiš kakav je”.

Na svim budućim političkim izborima, koji su u startu lažirani zbog neobjektivnosti medija, glasajte za one koji nikada nisu bili u vlasti. Oni koji su bili na vlasti i mogli su odlučivati, a ništa nisu uradili, običan su mućak. A dobro znamo što se s mućcima radi. Svojim glasom za nove političke igrače nećete promijeniti svijet, ali će te omesti i odgoditi agendu. Dok oni obrade tj. korumpiraju nove igrače, prođe par godina, a onda im izaberete još novije. Cijelo to vrijeme se treba samoorganizirati, o čemo portal Logično sanja. Trebamo raditi na raznim vrstama autonomije (prehrambene, obrazovne, tehološke, komunikacijske, zdravstvene…).

Evo vam ideje kako se može djelovati. Naravno, nove igrače pažljivo birajte, možda naletimo na časnog pojedinca koji će ipak nešto učini.

 

 

 

logicno.com

 1,028 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *