Horoskop za RIBE za drugi dio 2022. godine

Horoskop za RIBE za drugi dio 2022. godine

Ljeto donosi mirno vrijeme za osobne odnose, zbog utjecaja Jupitera, ali će jesenje događaje diktirati ratoborni Mars. Ribe moraju imati vremena da ostvare svoje najluđe ambicije do studenog/novembra, sve dok Mars ne uđe u retrogradno kretanje, a zatim mirno promatrati kako uloženi ogromni napori donose plodove do kraja godine. Otkrijte u tekstu što vam zvijezde “pripremaju” do kraja godine na polju ljubavi, karijere, zdravlja, kao i korisne savjete astrologa što je dobro raditi, a što izbjegavati.

Jako romantične, nejasne, ali znaju ostaviti jak dojam… Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osjetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoje osjećaje. Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvaćaju neminovnost i to, izvana gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrijednost kao ono što se spontano dogodi.

Ljeto donosi mirno vrijeme za osobne odnose, zbog utjecaja Jupitera, ali će jesenje događaje diktirati ratoborni Mars. Ribe moraju imati vremena da ostvare svoje najluđe ambicije do studenog/novembra mjeseca, sve dok Mars ne uđe u retrogradno kretanje, a zatim da mirno promatraju kako uloženi ogromni napori donose plodove do kraja godine.

Promjene u karijeri vjerojatno će uključivati više slobode ili fleksibilnosti u vašem radnom vremenu, uključujući mogućnost putovanja vezanih za vaš posao. Ljudi od autoriteta vjerojatno će također dobro surađivati s vama.

Krajem kolovoza/avgusta ove situacije bi trebale biti riješene i čini se da ćete biti spremni da se fokusirate na restrukturiranje svog života na svim razinama. Tijekom ovog perioda vjerojatno ćete više pažnje posvetiti svom zdravlju i odnosima, kako onim osobnim, tako i onim profesionalnim. Imate šanse za napredovanje na radnom mjestu i ostvarivat ćete dobre zarade iz inozemstva.

Vrijeme poslije kolovoza/avgusta je vrlo dobro za vas. Usredotočite se na sebe u ovoj situaciji i nastavite s napornim radom i tada vam slijedi još veći profit. Dakle, odlično vrijeme za vaš ekonomski život. Uspjet ćete i uštedjeti novac. Možete se odlučiti za kupovinu novog vozila ili kuće. Određena suma novca se također može potrošiti tijekom ovog vremena na proširenje vašeg poslovanja.

Horoskop za retrogradni Merkur 10.9.2022. (Vaga) – 02. 10.2022.(Djevica)/29.12.2022. (Jarac) – 1.1.2023. (Jarac)

Riječ retrogradan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci s našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi se moglo usporediti kao kad pretječete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedini planet koji ide retrogradno, već svi planeti prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osjećati kao da potresa čitav vaš svijet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebale ići na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas prisiljava da stvari ponovo pregledamo i ponovo provjerimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vrijeme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osjećaj da bismo trebali usporiti i preštimavati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.

Znati što treba raditi i očekivati prije vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo s neizbježnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigurno se pitate kako i što napraviti da Merkur retrogradno radi za vas, a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Usprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi s retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak svijeta. Možda će vam biti neugodno da rješavate probleme skoro tri mjeseca svake godine, ali to je daleko od neizvodivog

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbjegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve provjeravajte. Ovdje ćemo vam dati kratke crtice što treba a što ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

Što raditi:

Razmislite o svakom dostupnom rješenju problema s kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju biti ono pravo.

Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati izaći izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rješenje.

Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rješenje, veća je vjerojatnost da će ono uspjeti.

Budite u toku s kašnjenjima i otkazivanjima tijekom putovanja.

Pripazite na svoj automobil. Provjerite lampice upozorenja, zakažite servis.

Napravite rezervne kopije podataka na računalu i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vrijeme da se pozabavite tim i jednom zauvijek pokušate da ga riješite.

Nemojte raditi:

Ne gledajte vijesti ili nasilne TV emisije prije spavanja i sve ono što vas može uznemiriti.

Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu prije spavanja.

Ne planirajte razne ekstravagancije s jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.

Ne pijte kavu i bilo što s kofeinom što vam može otežati da zaspite.

Nikako ne padajte pod utjecaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbjeći.

Nemojte se osamiti kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da riješite problem. Ne možete sve sami!

Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi napuhavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

Ne planirajte neke velike prezentacije i ne izrađujte neke važne dokumente. Ako već ne možete izbjeći ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminirate velike greške.

Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbjegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu donijeti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tijekom retrogradnog Merkura razina stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po cijelu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo dogoditi i zašto ili što će se sutra ili za mjeseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrćenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rastreseni, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite.

Nekoliko korisnih savjeta kako održavati svoj um i tijelo u vrhunskoj formi tijekom perioda retrogradnog Merkura:

Obavezno uključite alarm prije spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gdje trebate. Tada morate žuriti, a žurba vam može donijeti nevolju.

Slušajte tihu glazbu, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmjeh na lice.

Planirajte se malo ‘otkačiti’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vrijeme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računalo i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

Prakticirajte vježbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primjer: udahnite zrak 4 sekunde, a izdahnite zrak 8 sekundi, ali polako.

Zdravlje:

Saturn i Jupiter su u povoljnim pozicijama i oni će osigurati da Ribe nemaju zdravstvenih problema. Ovo će donijeti osjećaj blagostanja i sreće. Mnogo toga utječe na vaše zdravlje, a posebno psiha. A na psihu vam utječe mnogo toga, na primjer, materijalna sigurnost, ljubav, dobar račun u banci, osjećaj sigurne budućnosti.

Neki od vas će biti više zabrinuti za svoje zdravstveno stanje i svoje tijelo. Zakazivat ćete termine kod liječnička i kod zubara, a neki se mogu podvrgnuti nekim intervencijama koje su odlagali godinama, na primjer, estetskoj kirurgiji ili rješavanju drugih pitanja koja su na vašoj listi za poboljšanje zdravlja.

Primate i nebesku energiju da uspješno ostvarite sve svoje planove. Odmoru i zdravom snu trebate posvetiti veću pažnju, jer san pomaže vašem tijelu da se regenerira i napuni energijom, ali isto tako ne treba u tome pretjerivati, kako neki od vas Riba to znaju raditi.

Ljeto 2022. godine, za Ribe će biti energetski intenzivno pa vam se savjetuje da se suzdržite od raznih dijeta i da ozbiljno ograničite unos kalorija u organizam. Možete isprobati detoks sisteme prehrane i kombinirati ih s jogom ili drugim tehnikama za smirenje.

Nekima od vas koji žele napraviti drastične promjene u svom izgledu, takvo nešto može donijeti povrede ili nanijeti veću štetu vašem zdravlju. Od studenog/novembra, fizičko stanje Riba postat će pozitivno stabilno, gledajte da ga održite.

O vama:

Dobit ćete neko posebno profesionalno priznanje, a i shvatit ćete da pored poslovnog postoji i privatni život, tako da ćete dozvoliti da i ljubav kroči u vaš život. Vaše potrebe, vaši snovi, ambijent u kojem želite živjeti, intimni odnosi koje njegujete, doći će u vaš jasan fokus kako godina ide naprijed.

Naporan rad s mnoštvom nagrada, dašak sreće i dobre sudbine, kao i neke nevjerojatne akcije, sve to zajedno čini ovaj period vrlo značajnim za izgradnju vašeg osobnog carstva ispunjavajući ga svime što najviše obožavate i volite. Dodat ćete potreban začin i uzbuđenje u vaš dom, pojačat će se komunikacija s bliskim osobama.

Kreće i intenzivan period duhovnosti i učenja, koje će vam donijeti potrebnu jasnoću u život.

Snažan utjecaj ima potpuna pomrčina Sunca u prosincu/decembru koje obećava nove avanture u vezi s vašim poslom, karijerom i hobijima. Sav taj posao koji ste ranije obavili na izgradnji nečeg sigurnog i postojanog da vas podržava, isplatit će se posebnim mogućnostima.

Najbolja predviđanja u vezi obitelji imaju Ribe koje su u vezi s drugim vodenim znakovima. Postoji podrška, razumijevanje i sličan emocionalni naboj među vama. S predstavnicima drugih elemenata, Ribe se također dobro snalaze, ali postoji rizik da neće svi razumjeti ekstreme u ponašanju koji razlikuju ovaj znak u ovom momentu.

Ljetni period dobro će goditi onima koji su u braku dugi niz godina, a ovo vrijeme je odlično za obiteljska putovanja, savladavanje novih tradicija i rekreaciju na otvorenom. Bolje je odložiti neke kućne poslove da vam se život ne pretvori u nepodnošljivu rutinu.

Mladi supružnici ne smiju dozvoliti da im sve dosadi, jer kad se vodenom znaku sve dosadi, on može pretvoriti živote drugih iz svoje okoline u noćnu moru, a posebnu patnju može osjetiti partner, jer će mu faliti visoki standardi koje će joj Ribe postavljati. Kritična točka njihovog pogoršanja može biti sredinom rujna/septembra, u vrijeme punog Mjeseca koji može biti teško vrijeme za mlade Ribe.

Muškarac Riba će se osjećati odgovornim za one koji su u njegovoj blizini. Bit će mnogo planova, a bit će još više nedoumica koje vode dalje od cilja. Utjecaj Marsa utječe na nesigurne Ribe na dva načina, stimulirajući i onemogućavajući u isto vrijeme.

U trenutcima odmora možete vršiti pripreme za buduće financijske planove i ulaganja, ali planiranje drastičnih promjena se ne isplati, jer ljeto neće dodati ništa novo u vašim poslovnim odnosima.

Vrhunac aktivnosti za muškarce Ribe će nastupiti krajem ljeta i najbolje za vas je da ovo vrijeme dočekate na odmoru. Ovo je pravi trenutak da popravite odnose s vašim udaljenim rođacima, okrenete se usavršavanju znanja i pronađete pravu motivaciju za neki važan zadatak. Ostatak godine posvećen je implementaciji starih projekata i stvaranju novih uvjeta za rad.

Za žene Ribe, ovaj period će biti ispunjen senzualnim iskustvima. U njihovoj karijeri neće biti značajnijih zamaha i skokova.

Pažnja muškaraca prema vama može postati opsesivna, a lakoća s kojom Ribe prihvaćaju obožavatelje može izazvati nesklad u tekućoj vezi, što naposljetku može rezultirati svađom pa čak i prekidom veze.

Početkom jeseni 2022. žene Ribe će se fokusirati na pouzdanost i lojalnost partnera i neke će imati i pritužbe na to. Do prosinca/decembra mjeseca, dame Ribe će povratiti svoju prethodnu emocionalnu ravnotežu.

Savjet:

Poštujete poslovnu etiku, a to isto zahtijevajte i od suradnika. Nemojte se baviti nejasnim poslovnim varijantama i financijskim transakcijama, jer ih nećete uspjeti definirati i razjasniti. Trebate praviti jasne ugovore koji su temeljeni na preciznim odgovorima. Izaberite jasne i provjerene puteve, a čuvajte se nepromišljenih poteza, jer mogu rezultirati gubitcima. Nemojte se opterećivati mišljenjem nekih marginalnih osobnosti. Gledajte da kroz ljubav sebi osigurate psihičku stabilnost, a ljubav može doći onda kada je najmanje očekujete.

Nemojte ništa raditi impulzivno, jer neće dati dobre rezultate. Ako se budete osjećali povrijeđenima, nemojte težiti osveti. Trebate se odlučiti za pouzdanog partnera. Gledajte da ne budete nezadovoljni emotivnim životom, jer tada ćete biti nezadovoljni i na svim drugim planovima. Savladajte svako nezadovoljstvo i nervozu i puno bolje ćete se osjećati. Ne pribjegavajte alkoholu radi rješavanja bilo kojih problema.

Okrenite se prema budućnosti, imajte uvijek na umu da su sve prepreke rješive i da vam se otvaraju novi putevi u životu. Trebate svoje osjećaje odvojiti od realnosti, jer vam se ponekad čini da vam sve lađe tonu, iako nije tako. U poslovnoj i financijskoj sferi, bolje je da ostanete neutralni i da se držite onoga što trenutno imate. U ljubavnoj vezi poželjno je da Ribe nauče kako da izglade oštre nesuglasice i ponekad da se usredotoče na partnerove želje.

Kad je zdravlje u pitanju, vrijeme je da počnete sa zdravom prehranom i redovnim sportom, da biste godinu završili u odličnoj fizičkoj formi. I dalje su unutrašnja svijest, samomotivacija i vaše osobne tajne ono što u vaš svijet unosi najviše iznenađenja.

Prošlost se prilično odražava na vašu karijeru, sve one stvari koje ste naučili tijekom svog života i koje vam mogu pomoći da pokrenete određene promjene u životu. Vaša budućnost je najviše vezana za vaš dom i obitelj. Zapamtite da ste vi kreator svog života i učinite sve neophodne korake kako biste stigli do ciljeva kojima se nadate.

Horoskop mjesec po mjesec:

Ribe srpanj/jul 2022.: Budite fokusirani samo na jedan ili dva projekta i usredotočite svoju energiju kako biste ih uspješno završili. Nemojte je rasipati na mnogo stvari koje ne možete stići obaviti.

Ribe kolovoz/avgust 2022.: U ovom mjesecu su strast i romantika na vrhuncu. Na vama je da iskoristite ovaj period za unaprjeđenje vaših odnosa. Krug vaših prijatelja vam je snažan oslonac i tamo uvijek možete potražiti pomoć ili savjet.

Ribe rujan/septembar 2022.: U ovom mjesecu Ribe koje nisu u vezi imat će mnogo sastanaka, a moguće je i da ćete napokon upoznati vašu srodnu dušu o kojoj toliko maštate. Međutim, ne idealizirajte nikoga, kako inače vi imate običaj raditi. Dobro sagledajte sve prednosti i nedostatke prije nego što se upustite u novu ljubavnu vezu.

Ribe listopad/oktobar 2022.: Ostanite uz vaše profesionalne planove ovog mjeseca. Gode vam radne aktivnosti i neophodno je da uvedete neke nove inovacije u vaše svakodnevne poslove. Rutina vas može opteretiti, ali ne donosite impulzivne odluke i ne ulijećite u neke neprovjerene poslove.

Ribe studeni/novembar 2022.: Budite strpljivi, više reda i discipline donijet će dugoročnu isplativost. U ovom mjesecu posebno morate imati uravnotežen pristup u svim svojim financijskim planovima. Ulaganja iz prethodnih mjeseci mogla bi donijeti dobar profit nekima od vas.

Ribe prosinac/decembar 2022.: Kraj godine može vam donijeti umor koji ne smijete zanemariti kako biste kasnije izbjegli njegove eventualne posljedice. Za vas je vrlo važno da imate stabilnost i sigurnost na emotivnom planu, radite na tome. Ne budite suviše ranjivi.

conopljanews.net

 1,319 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *