Horoskop za period od 27.07. – 02.08.

Horoskop za period od 27.07. – 02.08.

Danas, 27.07., Mjesec je u kvadratu sa Saturnom pa su moguće razne prepreke na putu do cilja. Venera pravi kvadrat s Neptunom, što može donijeti nesporazume s partnerom. Za kraj dana imamo i kvadrat Merkura s Marsom što aktivira rasprave, svađe, konflikte i vrlo su naglašene nesreće u prometu. Cijeli tjedan je dosta aktivan i naporan.

PONEDJELJAK, 27.07.

Ponedjeljak  je dan Mjeseca i kako je on u kvadratu sa Saturnom onda možemo imati poteškoće i prepreke na putu do cilja. Brige i prepreke će iziskivati više truda na poslu do nekih dugoročnih projekata. Zatim, Mjesec prelazi u Škorpiona je njegov pad pa može doći do nekih emotivnih blokada, sukoba, odbojnosti, razočaranja, gorčine, ljubomore, posesivnosti i još veću napetost pojačava kvadrat Mjeseca i Sunca iz Lava pa napori postaju intenzivni da bi postigli započete projekte i uspjeli.

U narednim danima Jupiter je u sekstilu s Neptunom što može mnogim osobama donositi ponovnu priliku od ranije. Sada imate ponovnu šansu da dovršite ono što ste započeli, a niste uspjeli iz nekih razloga ranije dovršiti, kada su u pitanju financije, kontakti s inozemstvom, strane firme, razna učenja, kreativni poslovi, intuitivni pronalasci i druga rješenja.

S druge strane Venera pravi kvadrat s Neptunom, što može donijeti nesporazume s partnerom , ulazak u neku tajnu vezu ili razotkrivanje tajni pa se preporučuje da budete iskreni. Moguće je da i od ranije sada dođu neki problemi na preispitivanje i blokiraju predstojeću sreću. Moguće su obostrane nesigurnost i sumnje pa je najbolje da vam vodilja budu činjenični pokazatelji kako bi izbjegli sumnje i nesigurnosti. Za kraj dana imamo i kvadrat Merkura s Marsom što aktivira rasprave, svađe, konflikte i vrlo naglašene nesreće u prometu, bili vi vozač ili pješak, treba dobro paziti.

UTORAK 28.07.

Utorak je dan Marsa, a i dalje je aktivan kvadrat s Merkurom što stvara rasprave, neslaganja i probleme u prometu pa treba paziti. Mjesec iz Škorpiona pravi opoziciju s Uranom iz Bika i sekstil s Merkurom, Jupiterom i Plutonom pa je ovaj aspekt dosta pozitivan za mnoge stvari kada izuzmemo opoziciju s Uranom koja može pojedinim osobama donijeti teškoće kada je suradnja u pitanju, posebno s grupnim i timskim suradnicima gdje se uvijek netko za nešto može buniti ili radikalno odustati.

Ova nesloga je prolazna pa se ne treba živcirati, jer na kraju sve dođe na svoje kako treba. Kada su vaše mišljenje i akcije u pitanju dosta je harmoničan dan pa poštujte intuiciju i radite po osjećaju. Pojačana je kreativnost, intuicija za novac i prilagođavanje situacijama i drugim ljudima. Dan je dosta aktivan i povoljan kada izostavimo neka neslaganja u timskom radu i partnerskim odnosima . Budite strpljivi i prilagodljivi situacijama.

 

 

 

 

 

SRIJEDA, 29.07.

Srijeda je dan Merkura, a on već polako gradi opoziciju s Jupiterom i trigon s Neptunom, što nam daje lijepo mišljenje i osjećaj kada su u pitanju idealizam, mašta, gluma, glazba, pisanje, trgovina i još mnoge druge pozitivnosti. Opozicija Merkur – Jupiter može dati prevelika očekivanja od drugih, želju da se odmah krene s vrha ili može doći do blefiranja, pokušaja da se izvučete iz obaveza koje trebate napraviti. Ovaj aspekt ide na ruku političarima, advokatima, piscima i drugim odnosima s javnošću. Mjesec će praviti sekstil sa Saturnom pa možete raditi stvari koje su dosta odgovorne, ozbiljne i gdje se treba postepeno graditi na duži rok.

Zatim Mjesec prelazi u Strijelca gdje nam daje više optimizma, veselosti, energije i kako pravi trigon sa Suncem možete se istaknuti, kako sebe i svoju osobnost tako i na emotivnom planu možete dati partneru podršku i pomoći da se on osjeća voljeno i ispunjeno što je svakako odlično za vašu vezu.

LJUBAVNI HOROSKOP RIBE 2020 (najdetaljnije) | BesnoPile.rs

ČETVRTAK, 30.07.

Četvrtak je dan Jupitera i kako je on u direktnoj opoziciji s Merkurom, može davati pogled na detalje, logiku, razmišljanja, dok s druge strane traži šire vidike i da sagledavamo u krupnom planu, što će pojedinim osobama biti dosta teško, da se opredijele između sitnih detalja i krupnog plana pa bi bilo dobro da odaberete jednu stranu, možda da krenete od sitnih detaljnih stvari da bi došli do krupnog plana za koji svakako treba postaviti temelj.

Svakako da ovaj aspekt može izazvati napetost i neslaganje pa bi bilo najbolje da pravite i po neki kompromis. I dalje je aktivan oprez u prometu kako na kratkim tako i na dugačkim putovanjima. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Neptunom što nam donosi konfuziju, sumnju i nejasne situacije kada su emocije u pitanju. Mogu se javiti lažni osjećaji i sumnja da vam netko nešto radi iza leđa pa budite oprezni, jer to kratko traje, a s tom sumnjom možete pokvariti i narušiti harmoniju u odnosima.

PETAK, 31.07.

Petak je dan Venere i kako je ona u Blizancima praveći opoziciju s Mjesecom iz Strijelca, može vam donijeti nezadovoljstvo kada je prijateljstvo i ljubav u pitanju. Mnoge osobe će željeti da su u centru pažnje, da im se posvećuje pažnja ili u suprotnom može doći do razlaza. Nezadovoljstvo je generalno u svim sferama kako kod kuće, s prijateljima, partnerima na poslu i ljubavi ili poznanicima.

U nastavku dana Mjesec prelazi u Jarca, što je u izgonu bez empatije i traženja grešaka, dok će kritika biti sigurna. Ova pozicija Mjeseca nije najbolja pa se možete osjećati nekako rezervirano i brižno ili možete drugima stvarati takve osjećaje. Ovaj dan ima dosta tešku energiju pa bi bilo najbolje da se više odmarate nego radite. Bavite se svakodnevnim obavezama i stvarima.

 

 

 

 

 

SUBOTA, 01.08.

Subota je dan Saturna i kako je on u Jarcu retrogradan, može nas vraćati u neku prošlost da sagledamo svoje greške, da žalimo za propuštenim vremenom ili prilikama, dok pojedine osobe mogu upravo u njegovom hodu kroz Jarca imati ponovnu šansu da isprave grešku ili krenu od početka. Mjesec pravi trigon s Uranom, što je dobar aspekt za razradu nekih ideja ,za suradnju s grupom, timom ili prijateljima.

Pojedine osobe trebaju se družiti maksimalno i opustiti. Kako će Merkur biti u opoziciju s Plutonom, onda se kod mnogih osoba mogu javljati mračne misli, nesporazumi, neslaganja i potpuno suprotna mišljenja i planovi pa ne iznosite nikakva mišljenja i planove, jer mogu biti totalno negirana i još izazvati sukobe.

Ovaj aspekt je kao stvoren za vraćanje bumeranga pa taman to bilo i iz davne prošlosti. Potrebno je obratiti pažnju što pričate jedni drugima, jer poslije izgovorenih riječi nema nazad. Sve vrste laži i prevara su aktivne pa pazite da ne budete žrtva ili vi tako postupite. Zatim još jedan loš aspekt, kvadrat Mjeseca i Marsa – bukvalno dolijevanja ulja na vatru pa izbjegavajte bilo kakve sukobe i svađe da ne dođe do prekida iz tvrdoglavosti pa vam poslije može vam biti krivo.

 

 

 

 

 

 

 

NEDJELJA, 02.08.

Nedjelja je dan Sunca i kako je Sunce u kvadratu s Uranom, što je dosta težak aspekt, jer on donosi naglost, ekscentričnost i neprincipijelnost, svi hoće ići svojim putem i raditi što im se prohtije. Nimalo vam neće biti bitno što misle ili osjećaju drugi oko vas. Mogući su konflikti s bitnim ljudima ili nekim autoritetima na položaju,  s prijateljima, grupama, poznanicima, u nadi da osvojite druge svojim egom.

Zatim Mjesec će biti u konjunkciji s Jupiterom, što nam može dati optimizam, pozitivnu energiju, lijepe osjećaje, što će produžiti sekstil Meseca s Neptunom uz dobro oslanjanje na intuiciju i unutrašnje osjećaje, bavljenjem nečim što vas čini sretnim i još konjunkcija Mjeseca s Plutonom koji daje promjenjive osjećaje, od euforije do pada emocija.

Mjesec će biti u opoziciji s Merkurom, što opet izaziva disharmoniju misli i osjećaja pa pazite i pokušajte naći zlatnu sredinu. Zatim, Mjesec je u konjunkciji sa Saturnom, što opet stvara neke brige što i kako da radite ili planirate u narednom tjednu. I za sami kraj dana i tjedna, Mjesec ulazi u Vodenjaka, što nam daje malo olakšanja da se osamimo i dobro razmislimo o svemu kako i što dalje treba raditi.

 

 

 

 

 

 

Željka Knežević

 

atma.hr

 2,173 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *