HIT!!! Direktor Pfizera Albert Bourla u Davosu uhvaćen od strane reportera Rebel News-a! Bio je šokiran pitanjima o otrovu koji prodaje(VIDEO)

HIT!!! Direktor Pfizera Albert Bourla u Davosu uhvaćen od strane reportera Rebel News-a! Bio je šokiran pitanjima o otrovu koji prodaje(VIDEO)

Čini se da okupljanje manipulatora u Davosu ipak ima neke koristi za nas. Ovaj fenomenalni video nastao je zahvaljujući upornosti reportera legendarnog Rebel Newsa, nezavisne kanadsko-australske novinarske organizacije. U Australiji njihov je novinar Avi Yemini više puta hapšen dok je pratio tamošnje prosvjede, a u Kanadi Justin Trudeau ih nastoji zabraniti.

Pfizer CEO Albert Bourla runs away from vaccine questions in Davos - Times  of India

Ovoga puta donose nam fantastičan video u kojem su na cesti u Davosu „uhvatili“ direktora Pfizera Alberta Bourlu i postavljali mu neugodna pitanja. Pitali su ga kad je saznao da vakcina ne sprečava prijenos virusa i zašto to nije javnosti rekao. Pitali su ga o mutnim poslovima Pfizera iz prošlosti (ta je kriminalna organizacija platila najveću kaznu u povijesti od 2.3 milijarde dolara zbog laganja o svojim proizvodima). Pitali su ga o miokarditisu kod mladih ljudi, i još puno toga.

S obzirom da Bourla nije naviknut na takva pitanja, i s obzirom da se samo „provjerenim“ novinarima dopušta pristup takvim ljudima, našao se u vrlo neugodnoj situaciji.

Dodajmo još da nam je ovaj video ekspresno pobrisan sa video platforme Youtube što predstavlja kazneno djelo sprečavanja novinara u poslu, te također kršenje Ustava RH, kao uostalom i svih ostalih demokratskih zemalja. Video je pobrisan zbog „iznošenja medicinskih dezinformacija“ iako novinari u ovom videu ne iznose podatke ili činjenice već jednostavno – postavljaju pitanja.

Pogledajte kako je prošlo:

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

www.logicno.com

 1,018 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *