FRANCUSKI TENISER ŠARDI PREKIDA SEZONU ZBOG NUSPOJAVA NAKON VAKCINE : ,,KAJEM SE ŠTO SAM PRIMIO VAKCINU, KAKO SAM MOGAO DA ZNAM”

FRANCUSKI TENISER ŠARDI PREKIDA SEZONU ZBOG NUSPOJAVA NAKON VAKCINE : ,,KAJEM SE ŠTO SAM PRIMIO VAKCINU, KAKO SAM MOGAO DA ZNAM”

Žeremi Šardi, 73 teniser sveta prisiljen je da prekine sezonu do daljnjeg zbog reakcija nakon vakcinacije Pfizer vakcinom, preneo je sinoć AFP.

,,Otkad sam primio vakcinu (između Olimpijskih igara i US Opena) imam problem, borio sam se ali odjednom ne mogu da treniram, ne mogu da igram”, rekao je objašnjavajući da je oseti snažan bol svaki put kada uloži fizički napor. Nekoliko nedelja, 34-godišnji Francuz tražio je odgovore o poreklu ovih gotovo parališućih bolova. ,,Na kraju sam otišao kod doktora, uradio neke testove jer se ceo život brinem o svom zdravlju.”dodao je.

,,Teško mi je jer ne znam dokle će ovo da traje. Za sada mi je sezona stala i ne znam kada ću nastaviti”, rekao je te naglasio da je još uvek u šoku nakon što je dobio rezultate analiza.

Jeremy Chardy reacts to Ugo Humbert's shocking victory over Stefanos  Tsitsipas – Tennis Sports – Jioforme

 

 

 

,,Frustrirajuće je jer sam godinu započeo jako dobro, igrao sam odlično a onda sam otišao na olimpijske igre gde sam se takođe osećao odlično. Sada mi je sezona u zastoju i ne znam kada ću nastaviti. Posebno je frustrirajuće što mi nije ostalo deset godina za igru i kajem se što sam primio vakcinu, kako sam mogao da znam”, rekao je teniser svestan da će za koju godinu morati da zaustavi karijeru koja je čini se zaustavljena pre vremena.

,,U februaru punim 35 godina, možda je ova sezona trebala da bude i moja poslednja. Problem je o tome što ne postoji način da se informišemo, postoje mnogi ljudi koji su prošli isto, slično pa možda i gore nego ja nakon vakcinacije”, rekao je on na osnovu onoga što su mu lekari rekli.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

 

NultaTačka/Lefigaro.fr

 1,384 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *