Francuska je totalno u korona ludilu! Najavljuju još veći rast broja PREHLAĐENIH

Francuska je totalno u korona ludilu! Najavljuju još veći rast broja PREHLAĐENIH

Dok drugi pričaju o apokalipsi na jesen, širenju korona histerije izgleda da je histerija već stigla u Evropu a mnogi polovni stručnjaci najavljuju razne pikove i skok broja obolelih u Srbiji već za nedelju dana.

 

Kako javljaju mediji novi talas zaraze koronavirusom u Francuskoj, podstaknut novim varijantama, trebalo bi da svoj vrhunac dosegne krajem jula, smatra savetnik francuske vlade.

Žan Fransoa Delfaisi je rekao da vrhunac talasa još uvek nije tu, ali će biti verovatno krajem jula. “Tada će se ponovno pojaviti varijanta BA.5 ako je ne potisne druga varijanta na jesen”, rekao je on u razgovoru za radio RTL.

Francuska je zabeležila takozvana 124.724 nova slučaja zaraze koronavirusom u protekla 24 sata, što je povećanje u poređenju sa 77.967 slučajeva zabeleženih prošle sedmice.

Depopulacija je u toku a TRANSHUMANISTI imaju plan kako da ZAMENITE DECU!

Francuska vlada je ove sedmice preporučila ponovno nošenje maski na mestima gde boravi mnogo ljudi, posebno u javnom prevozu, radi borbe protiv poslednjeg porasta slučajeva zaraze, preneo je hrvatski portal Index.hr.

 

 

 

NultaTačka

 1,119 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *