FASCINANTNO – ČETIRI INDIJANSKA PRINCIPA

FASCINANTNO – ČETIRI INDIJANSKA PRINCIPA

 

1. – Prvi princip: “Nitko ne ulazi u naš život slučajno.”
Svi oni koji nas okružuju, bilo s kim da smo u odnosu, predstavljaju nešto – bilo da nas trebaju nečemu naučiti, ili da nam pomognu da popravimo trenutnu situaciju.

 

 

 

2. – Drugi princip: “Što god se dogodilo je jedina stvar koja se i mogla dogoditi.”
Ništa, apsolutno ništa od onoga što smo doživjeli nije moglo biti drugačije. Čak ni najmanji detalj. Nema “Da sam to barem učinio drugačije, tada bi i situacija bila drugačija!” Ne. Ono što se dogodilo je jedina moguća opcija koja se mogla dogoditi i morala se dogoditi – da bismo naučili lekciju kako se pomaknuti naprijed. Svaka situacija u životu u kojoj se nađemo je apsolutno savršena, čak i kada prkosi našem razumijevanju i izaziva naš ego.

 

 

 

 

3. – Treći princip: “Svaki trenutak u kojem nešto započinje je pravi trenutak.”
Sve počinje u pravom trenutku, niti prerano niti prekasno. Kada smo spremni za to, za nešto novo u svom životu – to je tu, spremno da započne.

 

 

 

4. – Četvrti i posljednji princip: “Što je gotovo, gotovo je.”
To je tako jednostavno! Kada se nešto u našem životu završi, to pomaže našem razvoju. Zato, obogaćeni prošlim iskustvom, bolje da se opustimo i krenemo dalje. Uopće nije slučajno to što vi upravo sada ovo čitate. Ako su vas ove riječi dirnule, to je stoga što vam je upravo ovo saznanje bilo potrebno, i što ste shvatili da ni jedna jedina snježna pahuljica ne može pasti na krivo mjesto.

 1,415 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *