FAJZEROVA istraživanja su pokazala da su sve MAJKE, koje su UBRIZGALE Fajzerovu tekućinu, izgubile svoje nerođene bebe!!!

FAJZEROVA istraživanja su pokazala da su sve MAJKE, koje su UBRIZGALE Fajzerovu tekućinu, izgubile svoje nerođene bebe!!!

Prisjetite se objave od 23. studenog 2021. pod naslovom “FDA i Pfizer su spoj napravljen u paklu”.

Ondje smo opisali kako je FDA-u trebalo samo 108 dana za odobrenje Pfizerove injekcije, ali je željela 55 godina za izradu dokumenata! Srećom, javnozdravstveni i medicinski profesionalci za Transparency podnijeli su tužbu nakon što je FDA odbila njihov zahtjev za ubrzanjem objavljivanja zapisa, a zapisi se objavljuju, iako još uvijek presporo.

Među prvim izvješćima koje je Pfizer predao bila je “Kumulativna analiza izvješća o štetnim događajima nakon odobrenja” koja opisuje događaje prijavljene Pfizeru do veljače 2021. Cijelo ovo izvješće možete preuzeti ovdje.

Pogledajte tablicu 6 iz ovog Pfizerovog izvješća. Naziva se “Informacije koje nedostaju”. Njegov prvi naslov pod temom “Informacije koje nedostaju” je “Primjena u trudnoći i dojenju”. Uključuje ovaj stavak:

“Rezultati trudnoće za 270 trudnoća prijavljeni su kao spontani pobačaj (23), ishod na čekanju (5), prerano rođenje s neonatalnom smrću, spontani pobačaj s intrauterinom smrću (svaka 2), spontani pobačaj s neonatalnom smrću i normalan ishod (po 1). Za 238 trudnoća nije naveden nikakav ishod (imajte na umu da su prijavljena 2 različita ishoda za svakog blizanca, a oba su uračunata).“

Pfizer says South African variant could significantly reduce vaccine protection

Na površini to govori da su od 270 trudnoća bila 23 spontana pobačaja, 5 „ishoda na čekanju“, 2 prijevremena poroda s neonatalnom smrću, 2 spontana pobačaja s intrauterinom smrću, 1 spontani pobačaj s neonatalnom smrću i 1 normalan ishod. No, također imajte na umu da “nije osiguran ishod za 238 trudnoća”.

Dakle, stvarno nemamo pojma što se dogodilo s 243 (5+238) trudnoća ovih cijepljenih žena; jednostavno nisu uključene u izvješće. Ono što znamo je da od 27 prijavljenih trudnoća (270 oduzmi 243) postoji 28 mrtvih beba! Čini se da to znači da je netko bio trudan s blizancima i da je 100 % nerođenih beba umrlo.

Evo izvrsnog članka LifeSite Newsa koji ulazi u dubinu ovih šokantnih otkrića. LifeSite News malo zapušta Pfizer u vezi s 5 “ishoda na čekanju” što stvara mogući dojam da je 87,5 % beba žena koje su dobile injekciju umrlo. Uz sve poštovanje prema LifeSiteu, osjećam se ispravnim što ne računam 5 “ishoda na čekanju” i stoga dolazim do zaključka da je 100 % nerođenih beba umrlo kod cijepljenih žena za koje su predstavljeni rezultati.

Članak LifeSite News također otkriva varljive igre brojeva u drugom članku pod naslovom “Sigurnost i učinkovitost cjepiva BNT162b2 mRNA Covid-19”, koji je objavljen u New England Journal of Medicine 31. prosinca 2020. Te obmanjujuće prakse pokušavale su se prikriti činjenica da je u trudnoći u prvom tromjesečju, Pfizer injekcija dovela do 82 % pobačaja.

Dana 12. siječnja podijelili smo izvrsnu analizu ovog istog članka “Sigurnost i učinkovitost” od strane Canadian Covid Care Alliance iz New England Journal of Medicine. Ova studija prilagođena Pfizeru potpuna je laž; prepuna je lažnog predstavljanja i obmanjujućih metoda. Prijevara i istina detaljno su razotkriveni u ovom videu i članku CCCA.

Sažetak dr. Trozzija i izvrstan intervju dr. Nagasea koji raspravlja o ovom lažnom članku nalazi se ovdje.

Ubijaju bebe. Što možemo učiniti?

Ova cjepiva su zlonamjerna, točka. Pomozite nam poslati Deklaraciju o prekidu i odustajanju Svjetskog vijeća za zdravstvo svim vladama, klinikama, bolnicama, medicinskim regulatornim tijelima, liječnicima, medicinskim sestrama, političarima ili bilo kome tko na bilo koji način sudjeluje u proizvodnji, otpremi, distribuciji, promociji ili primjena ovih injekcija. Poruka svima koji su uključeni u ove kampanje injekcija je “Stani sada. Ovo je zločin. Bit ćete kazneno i građansko odgovorni. Duh je izašao iz boce. Pravda dolazi.”

Izjava se također može pronaći ovdje, sa informacijama i uputama za njezino uručenje.

Molimo čuvajte fotografije i bilješke o tome kome, kada i gdje se uručuje izjava i obavijest. Dovršavamo dodatne resurse na web stranici Svjetskog vijeća za zdravlje kako bismo učitali ove fotografije i detalje. Ovi će resursi biti fino podešeni i vrlo brzo će se naći ovdje.

Postoji najmanje pet milijuna Kanađana i milijarde građana svijeta koji su odoljeli injekcijama. Mi, kao i mnoge žrtve prisilnog cijepljenja, koje se budi s grižnjom savjesti korisnika, moramo biti vojska koja će to zaustaviti i našim društvima vratiti ljudska prava i pravu zdravstvenu zaštitu.

Ne podčinjavajte im se! Ujedinimo se!

 

 

 

www.logicno.com

 1,824 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *