Fajzer dokument otkriva visoku stopu vakcinisanih trudnica koje su izgubile svoju bebu

Fajzer dokument otkriva visoku stopu vakcinisanih trudnica koje su izgubile svoju bebu

Prema tradicionalnoj medicini, vakcine nikada nisu davane trudnicama, pa čak ni ženama koje pokušavaju da zatrudne. mRNA vakcine nisu bile odobrene i još uvek nemaju trajno odobrenje od strane FDA, a ipak se naširoko promovišu kod trudnica kao uspešna medicinska praksa. Prava nauka više nije bitna. Data je prednost pseudo-nauci.

 

Dana 3. juna 2021. godine, penzionisani neurohirurg dr Rasel Blejlok zabeležio je ludost ovog zaokreta:

Kako je navedeno, od 20. maja 2021. godine oko 1.140 trudnica prijavilo je neželjene događaje nakon primanja jedne ili dve doze ove vakcine. U prošlosti je bilo standardno saznanje da žena ne treba da primi nikakvu vakcinu tokom trudnoće ili ako žena uopšte namerava da zatrudni. SZO se složila sa ovom politikom, ali su zbog primedbi CDC-a promenili svoje preporuke sa bez vakcinacije na odobravanje vakcinacije svih trudnica. Ovo je sprovedeno uprkos priznanju svih proizvođača ovih vakcina da nisu sprovedene studije o uticaju ovih vakcina na trudnice ili njihove bebe.

Blejloka su ocrnili zbog njegovog stava da „stimulacija imuniteta u ranoj trudnoći dovodi do visoke stope pobačaja“, uz napomenu da, prema podacima VAERS-a, „imali smo 351 izveštaj o pobačaju i prevremenom porođaju među ženama koje su vakcinisane tokom trudnoće“.

Godinu dana kasnije, nakon što je Pfizer izgubio u svojoj težnji da zauvek sakrije interne dokumente, došao je zahtev FOIA plus sudski nalog. Ti dokumenti otkrivaju da je 82% – 97% vakcinisanih trudnica izgubilo bebu! Prema “Operaciji spasavanja”:

U najnovijem izdavanju dokumenata, 2. maja 2022., dokument pod nazivom „reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf“ je na stranici 12 otkrio da je do 8. februara 2021. 270 žena primilo injekciju mRNA tokom trudnoće. Ali 238 slučajeva očigledno nije praćeno („nije obezbeđen ishod“). I, stoga, ishodi trudnoće za te žene su nepoznati.

 

Analizirajući Pfizer-ove sopstvene podatke, jasno je da je 82% – 97% dokumentovanih ishoda trudnoće rezultiralo smrću beba. (Varijacija od 15 poena zavisi od konačnog ishoda onih u kategoriji „ishod na čekanju“.)

Ovo jasno znači da je Pfizer dobro znao da njihove mRNA injekcije samo za EUA(odobrenje za hitnu upotrebu) mogu imati katastrofalne ishode za trudnice, a ipak su njegovi rukovodioci otvorili kapije propagande da ubrizgaju injekcije u što je moguće više trudnica.

2. juna 2022, jedan časopis izveštava: „Pfizer kaže da je vakcina protiv COVID-19 bezbedna za trudnice i žene koje doje uprkos obmanjujućim izveštajima“. Pfizer prigovara, tvrdeći da su navedeni podaci zastareli i da su završene nove studije koje pokazuju potpunu bezbednost za trudnice. U članku se navodi:

Prema Hopkins Medicine, preko 200.000 trudnica primilo je vakcinu protiv COVID-19 bez ikakvih neželjenih efekata.

U stvari, članak je trenutno objavljen na veb lokaciji Džons Hopkins u kojem se navodi:

 

 

Zašto je važno da se osobe koje su trudne vakcinišu?

Podaci snažno ukazuju na to da su prednosti vakcinacije protiv COVID-19 daleko veće od rizika za žene koje su trudne ili bi mogle zatrudneti. CDC navodi:

Iako su ukupni rizici mali, osobe koje su trudne ili su nedavno bile trudne imaju povećan rizik od teške bolesti od COVID-19 u poređenju sa osobama koje nisu trudne. Teška bolest uključuje bolest koja zahteva hospitalizaciju, intenzivnu negu, potrebu za respiratorom ili specijalnom opremom za disanje, ili bolest koja dovodi do smrti. Pored toga, osobe koje imaju COVID-19 tokom trudnoće su pod povećanim rizikom od prevremenog porođaja i mrtvorođene bebe i mogu biti pod povećanim rizikom od drugih komplikacija u trudnoći.

U međuvremenu, pretraživači kao što su Google, Bing i Yahoo! su pročistili skoro sve izveštaje koji kritički govore o bezbednosti mRNK za trudnice.

Suština je da morate da izaberete da li ćete verovati neiskrenoj propagandi medicinskog kartela ili ljudima poput dr Rasela Blejloka i mnogih drugih stručnjaka i naučnika koji upozoravaju o ozbiljnim posledicama.

MARIO ZNA i NEDELJKO TODOROVIĆ- O ovome je ZABRANJENO pričati- Stručnjak rasturio KLIMATSKU AGENDU

Nulta Tačka/Technocracy

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf

 1,701 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *