Evo šta svako treba da nosi u džepu! PRIVUCITE NOVAC, LJUBAV I POSAO

Evo šta svako treba da nosi u džepu! PRIVUCITE NOVAC, LJUBAV I POSAO

Sigurno vam je poznato da svaki čovjek ima svoj zaštitni kamen ili komad nakita, koji mu može poslužiti kao hamajlija i donijeti sreću u ljubavi, kao i poslovne uspjehe i novac. Ako vam na nekom od ovih polja ne ide baš najbolje, nabavite svoj srećni komad nakita i stanje će se popraviti! U nastavku teksta objavljujemo šta donosi sreću za prvih šest znakova horoskopa.

 

 

 

Ovan

Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite: cirkon, dijamant, zlato i rubin. U periodu kada idete na poslovne sastanke vaše šanse za uspjeh i sreću bi mogli da uvećaju i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi da nosite uglavnom narukvice od srebra.

 

 

Bik

Vi volite nakit, iako kao Bikovi djelujete “raskošno” i bez njega. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge možete da uvjerite u ono što hoćete ukoliko nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, ali i rozenkvarc može “odigrati” svoje. Uvijek je vrijeme za upadljive minđuše i za velike kopče u kosi sa puno štrasa.

 

 

Blizanci

Vaša mladalačka priroda voli nježne tonove nakita. Topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše da koristite magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog sa više primesa plavih tonova za poslovne susrete. Bićete uverljiviji u naplati duga ili u zavođenju s ogrlicom od korala.

 

Rak

Odgovara vam srebrni nakit i nakit u plavim tonovima. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna narukvica će vam prije donijeti više uspjeha, posebno kombinovana sa slonovom kosti, ili kombinacija bijelog i žutog zlata. Ako namjeravate da zavedete nekoga ko ima veze sa inostranstvom, stavite bilo koji komad nakita od malahita ili granata.

 

 

Lav

Zlatan nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor! Ali planete u određenim periodima vam “određuju” da pojačate svoju intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine. Detalji od zelenog turmalina i tirkiza ili prsten sa plavim safirom, može učiniti čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama i posebno ako ste (neprimjereno vašem znaku) u vezi sa Rakom ili Bikom.

Slikovni rezultat za onyx stone

 

Djevica

Malahit i topaz vam sasvim odgovaraju. Međutim, kada je Saturn u vašem znaku, prsten sa kamenom od crnog oniksa ili sa granatom će privući poglede suprotnog pola. Žuti safir ili prsten sa smaragdom mogu privući osobu koja vam se sviđa a koja često putuje, posebno na jug ili jugoistok od mjesta u kojem živite.

 

 

Vaga

Ružičasti turmalin i aleksandrit vam daju energiju i potreban šarm, energetski vas pune. U trenutnom razdoblju svaki nakit sa zelenkastim i ružičastim tonovima pojačava vašu harizmatičnost. Ako idete na poslovne sastanke slobodno stavite na sebe prsten od crvenog spinala ili bakarnu narukvicu, a za večernje izlaske privezak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija.

 

 

Škorpija

Crni biser, čak i uz crnu čipkanu haljinu, sjajno vam stoji. Djelujete neodoljivo s nakitom od platine, hematita ili prstenom od rubina. Trenutno vam planete “nagovještavaju” da treba da budete nešto nježniji u odabiru nakita, te bi dobro došla ogrlica od srebra sa prstenom od akvamarina. Muškarci bi se pre osmjelili da vam priđu.

Slikovni rezultat za couple happy

 

Strijelac

Smaragd i safir – vaše omiljeno drago kamenje, u ovom razdoblju može slobodno biti zamijenjeno nakitom od slonove kosti. Savršeno bi vam odgovarala i imitacija ovog nakita, kao i prsten od citrina, posebno za poslovne razgovore, i donela bi vam sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete (ako ga imate) obavezno ponesite prsten s brilijantima.

 

 

Jarac

Volite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristite crveni turmalin ili vještački biser, delovaćete “pitomije” uz to. Za duge poslovne sastanke iskoristite komade s bilo kojom vrstom poludragog kamenja ljubičaste boje.

 

 

Vodolija

Vaš omiljeni nakit su glomazne narukvice, mogu i od alpake ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju, i to u vidu velikih privezaka, moguće u formi skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privezaka podići će vam moral i dobro raspoloženje. Za veče slobodno birajte korale.

 

 

Ribe

Vaša nježna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno nositi taj nakit uz dosta srebrnih lančića i narukvica. Uglavnom bi trebalo da se orijentišete na ogrlice sa akcentom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pažnju na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u tamnoljubičastoj boji.

 

 

 

 

 

(aura.ba)

 1,853 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *