Evo način kako da doprete do svog anđela čuvara

Evo način kako da doprete do svog anđela čuvara

 

 

 

Svi smo mi obavijeni zaštitom i podrškom anđela čuvara. Naši anđeli čuvari su Božji glasnici, poslani da nas vode na životnom putu. Razmišljajte o svom anđelu čuvaru kao o svom dragom prijatelju koji vas prati, usmjerava i pruža vam pomoć.

Kao najbolji prijatelj, vaš anđeo čuvar može doći do vas kao nježna prisutnost majke da vas utješi u teškom razdoblju, donoseći inspiraciju i djelotvoran utjecaj. Tijekom krize, vaš anđeo čuvar može se pojaviti kao moćan katalizator, utjelovljujući veličanstvenu moć Gospodinove ljubavi, pozivajući vas na djelovanje. U situacijama tjelesne ili duhovne boli, vaš anđeo djeluje na vas svojom snagom i zaštitom poput oca koji vas odvlači od opasnosti.

 

 

 

Najčešće, međutim, vaš vam anđeo čuvar pomaže na gotovo nevidljiv način. Ako obratite pažnju, možete početi prepoznavati poznati, utješni osjećaj dodira vašeg anđela čuvara. Vaš anđeo čuvar stoji i čeka svaku priliku da se poveže s vama. Morate biti prijemčivi da bi prihvatili ljubav, smjer i utjehu koju vam daruje vaš anđeo.

Želite li personalniji odnos sa vašim anđelom, kako bi primili pomoć od njega? Kako možete doprijeti do vašeg anđela? Isprobajte 10 jednostavnih i dinamičnih načina koje možete koristiti za komunikaciju sa vašim anđelom čuvarom.

1. Molitva -Molitva je jednostavan osobni razgovor sa vašim anđelom ili Bogom na izravan način. Pričajte o vašim najdubljim željama, kao da pričate sa najboljim prijateljem, jer jeste. Izrazite svoju predanost ljubavi. Zatražite pomoć. Ne možete pogriješiti. Najvažnija odlika molitve je iskrenost.

 

 

2. Otiđite u šetnju sa vašim anđelom čuvarom – Razgovarajte sa svojim anđelom dok hodate. Razgovarajte o pitanjima, izazovima i željama koje osjećate dok hodate. Pratite odgovore vašeg anđela na pitanja i zahtjeve za pomoć.

 

 

 

3. Meditirajte – Otvorite svoje srce kako bi čuli odgovore na vaše molitve i osjetili Božju ljubav. Postoje mnogi oblici meditacije ovisno o potrebi određenog trenutka:

• Smirivanje

• Razmišljanje i traženje odgovora

• Otpuštanje potisnutih emocija

• Potraga za dubinom u kojoj možete osjetiti prisutnost Gospodina i vašeg anđela čuvara

• Predano davanje ljubavi

• Otvaranje srca kako bi osjetili svoju dušu i dobili informacije o svrsi vaše duše.

4. Želja – Što želite? Vaše želje stvaraju silu koja vas tjera da poduzmete akciju. Vaš anđeo čuvar i Bog reagiraju na vaše želje. Ako želite dublji odnos s Bogom i vašim anđelom čuvarom i poduzimate korake kako bi to dostigli, dobit ćete odgovor.

 

 

5. Razmišljanje – Toliko naših misli je potrošeno na besmislice. Umjesto toga, duboko razmišljajte o pitanjima koja će vas približiti vašem anđelu čuvaru, kao što su: Što je najdublja želja vaše duše? Jeste li osjetili svog anđela čuvara? Što nedostaje u vašem životu?

 

 

 

6. Zahvalnost – Zahvalnost iz srca vas čuva od negativnih utjecaja. Budite zahvalni u svakoj situaciji.

 

 

7. Pisanje pisma svom anđelu – Pisanje pisma o određenim temama i osjećajima pomaže da vam postane jasniji aktualni predmet, problem ili pitanje. Nakon što vam je sve jasno, možete zatražiti određenu pomoć. Tada vaš anđeo može odgovoriti.

 

 

8. Pobožnost – Napravite oltar ili mjesto gdje možete osjetiti prisutnost vašeg anđela čuvara. Na oltar stavite predmete koji vas podsjećaju na želje vaše duše. Položite svoja pisma na oltar. Molite se na tom mjestu. Osluškujte odgovore. Zapalite svijeću i osjetite mir. Boravite često na tom mjestu.

9. Vodite dnevnik – Pišite o svojim najintimnijim željama i osjećajima. Kada razmišljate o pitanjima koja vas muče, pišite o svojim mislima i osjećajima. Koristite pisanje da saznate više o sebi, a onda ponudite ta saznanja svom anđelu čuvaru i Bogu.

 

 

10. Djelujte – Kada saznate nešto o sebi, djelujte. Kada primite odgovore na vaše molitve, djelujte. Pronađite način da vas promjena dovede bliže istinskom dijelu sebe i da svrha vaše duše leži u sreći i ispunjenosti.

Odnos sa vašim anđelima se može postupno razvijati tijekom vremena kada naučite ostvariti vezu. Također se može ostvariti u trenu tijekom mističnog iskustva ili kao odgovor na vaše molitve. Budite otvoreni za oboje! Vaši anđeli su s vama cijelo vrijeme bilo da ste ih svjesni ili ne.

Postanite svjesni! Čuda se mogu dogoditi kada zakoračite u božanski tijek!

 

 

 

 

 

Dr. Kimberly Marooney / Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

 1,141 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *