Evo koliko su vakcine OPASNIJE od VIRUSA (Studija sa Harvarda)

Evo koliko su vakcine OPASNIJE od VIRUSA (Studija sa Harvarda)

Kako se buster vakcine koje nisu testirani na ljudima uvode širom sveta, nova studija pokazuje da je vakcina daleko opasnija od samog COVID-a 19.  CDC je dao lažne informacije u vezi sa njihovim praćenjem neželjenih događaja povezanih sa vakcinama.

Dok vladini zvaničnici i mejnstrim mediji pozivaju vakcinisane da ubrizgaju drugi takozvani „bivalentni“ pojačivač za koji se navodi da cilja na varijantu Omikrona, ispostavilo se da ova supstanca nije testirana na ljudima. A jedino ispitivanje na životinjama koje je sprovedeno uključivalo je osam miševa .

 

 

„To nije dokazano u kliničkom ispitivanju, jer nemamo vremena da uradimo kliničko ispitivanje jer moramo da izbacimo vakcinu sada jer imamo takvu situaciju u celom svetu i svakako u Sjedinjenim Državama, mi imamo 400 smrtnih slučajeva dnevno i do 5.000 hospitalizacija dnevno,” objasnio je dr Entoni Fauči iz NIAID-a u intervjuu .

Direktorka CDC-a Rochelle Valenski je takođe izjavila da pojačivači moraju biti ubrzani kako bi ispravno radili. Odlaganje bi potencijalno učinilo vakcine „zastarelim“ jer bi se formirale nove varijante, tvrdi Valenski .

Nova studija koju su sproveli naučnici sa Harvarda i Džons Hopkins, koja je trenutno u pripremi za štampu, otkriva da su vakcine protiv COVID-a 19 bile i do 98 puta gore od samog virusa. Studija je kritična prema zahtevima za busterima za studente američkih univerziteta, navodeći u apstraktu: „Koristeći CDC i podatke o neželjenim događajima koje su prijavili sponzori, otkrivamo da obaveze za primanje dodatnih doza mogu da izazovu očekivanu štetu.

 

Kolaps vakcinalnog narativa- Studija sa Harvarda prikazuje koliko su vakcine OPASNIJE od VIRUSA

 

Kako je prvi put objavljeno u Epoch Times-u, CDC je dao lažne informacije u vezi sa praćenjem neželjenih događaja izazvanih vakcinama. Istovremeno, Valenski priznaje da postoji uzročna veza između mRNK vakcina i miokarditisa:

 

 

U pismu od 2. septembra direktorke CDC Rochelle Valenski senatoru Ronu Johnsonu, direktorka navodi da „CDC dosledno vrši opsežno prikupljanje podataka i analizu kako bi otkrio potencijalne neželjene događaje i bezbednosne signale, a zatim saopštava ove informacije javnosti. Na primer, osoblje VAERS-a je sprovelo procene koje pokazuju da postoje uzročne veze između tromboze sa sindromom trombocitopenije i Jansenove vakcine protiv COVID-a 19 i između miokarditisa i mRNA vakcine protiv COVID-19.

U istom pismu, Valenski je takođe navela da CDC uopšte nije analizirao određene vrste izveštaja o neželjenim događajima u 2021. godini, uprkos tome što je prethodno naveo da je ovo praćenje započeo u februaru te godine.

 

 

 

 

Studija- https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4206070

NultaTačka/TheflStandard

 1,076 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *