ETO KAKO VAKCINE POMAŽU?! U SRBIJI DNEVNO VIŠE OD 1500 OBOLJELIH OD COV! PROŠLE GODINE U ISTO OVO VRIJEME PROSJEK JE BIO 150 A NIJE BILO VAKCINA

ETO KAKO VAKCINE POMAŽU?! U SRBIJI DNEVNO VIŠE OD 1500 OBOLJELIH OD COV! PROŠLE GODINE U ISTO OVO VRIJEME PROSJEK JE BIO 150 A NIJE BILO VAKCINA

Da zaključavanje penzionera ali i svih građana nije dovelo do kraja Kineske Komunističke pandemije u to smo se svi uverili, kao što smo se uverili da maske ne pomažu tj. da mogu čak i da stvaraju zdravstvene probleme (postoji više od 60 zvaničnih, naučnih studija koje govore o tome).

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Uverili smo se ali još uvek građani velikom većinom odolevaju pritiscima i ucenama dok se sa druge strane sprema vreme u kojima će se mnogi uveriti šta znači globalna glad (već danas je primetan veliki skok cena).

Ono u šta su se mnogi na žalost uverili jeste da vakcine koje su novi trend za spasenje čovečanstva nisu dovele i ne dovode do spasenja ali paralelno sa tim one nose i različite opasnosti po pojedince u obliku nus-pojava.

Bez obzira na to, kao poslednja slamka za koju se drže, srpski političari i predstavnici kriznog štaba drže se vakcina kao jedinog spasa, šireći dezinformacije i lažne vesti oni i dalje promovišu vakcinu kao spasonosno rešenje ali realnost je kako statistika govori potpuno suprotna.

Naime, jednostavno je zaključiti da ovde nešo debelo smrdi i da informacije koje pružaju ,,stručnjaci” su sve samo nisu proverene informacije.

O čemu se radi

U Srbiji je u proteklih nekoliko dana zabeležen nagli skok obolelih od famoznog COVID-a 19, čak 1500 dnevno u proseku i taj broj se povećava a po zvaničnoj statistici, vakcinisano je 39,9% punoletnog stanovništva.

Grafikon pokazuje broj obolelih na dan 21. Novembar 2021

Ono što pobija svaku tvrdnju stručnjaka kada je reč o efikasnosti vakcina jeste broj obolelih u istim danima prošle, 2020. godine. Pogledajte-

,,Stručnjaci” će ovo da pokušaju da objasne na ovaj način: ,,Pa to je zbog Delta soja”, to je zbog letovanja, to je zbog toga što smo se opustili ali će sa namerom propustiti da objasne, kako je moguće da je broj obolelih skočio kada je vakcinisano 40% stanovništva a vakcina štiti? Tako oni kažu.

 

 

 

 

izvor:

nultatacka.rs

 3,320 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *