Dvije američke komičarke, obje vakcinisane, srušile su se na pozornici i završile u bolnici za isti dan!

Dvije američke komičarke, obje vakcinisane, srušile su se na pozornici i završile u bolnici za isti dan!

Ove dvije vijesti su toliko bizarne da bi ih teško mogli izmisliti. Dvije američke komičarke, u dva nepovezana incidenta unutar 24 sata, obje velike zagovarateljice cjepiva, srušile su se usred nastupa, završile u bolnici i otkazale sve nastupe. Prva je bila na turneji koja se zvala „Vaccinatedandhorny“ što je u prijevodu vakcinisana i napaljena. Druga je taman izašla na pozornicu i rekla prvu rečenicu: „Cijepljena sam, duplo cijepljena, boosterirana, imam icijepivo protiv gripe i zostera i nisam dobila COVID i Isus me najviše voli.” – Nakon te rečenice se srušila, a paradoks je da joj nitko nije pomagao jer su mislili da se šali.

Zbilja ako volite crni humor, čini se da su obje odradile dobar posao.

Komičarka Chelsea Handler iznenada je otkazala tri nastupa u Oregonu na svojoj “Vaccinatedand Horny Tour” nakon što je primljena u bolnicu zbog neodređenog “medicinskog stanja”.

 

9.041 foto's en beelden met Chelsea Handler - Getty Images

 

“Pozdrav svima, tako mi je žao što sam morala otkazati svoje večerašnje nastupe u Portlandu i svoju emisiju u Eugeneu”, objavila je Handler iz bolničkog kreveta u petak na svom Instagram storyju. “U bolnici sam se uplašila iako nemam COVID, i dobro sam, ali morala sam odgoditi svoje nastupe.”

Nastavila je: „Dakle, samo sam to htjela reći, i vidjet ćemo sve kad se vidimo, i žao mi je što sam morala otkazati. Ali sve sam OK. I nisam trudna.”

Odgovarajuće priopćenje za tisak u kojem se navode “nepredviđene okolnosti” objavilo je da su emisije 4. i 5. veljače pomaknute za mjesec dana kasnije. “Chelsea je duboko ožalošćena što mora otkazati u posljednji trenutak i raduje se što će vam u bliskoj budućnosti pružiti spektakularan nastup”, navodi se.

 

 

 

IZVOR: thewrap.com

 

 

Heather McDonald fractured her SKULL fainting on stage at comedy show on  the same day Chelsea Handler was hospitalized

 

Komičarka Heather McDonald teško je pala tijekom emisije u Tempeu u Arizoni, ali to nije bila šala … bila je hitna medicinska pomoć.

Očevici kažu za TMZ; bivša zvijezda “Chelsea Lately” bila je naslovnica rasprodanog nastupa, kada je iznijela svoju drugu šalu: “Cijepljena sam, duplo cijepljena, boosterirana, imam i cijepivo protiv gripe i zostera i nisam dobila COVID i Isus me najviše voli.”

Čim je iznijela šalu, samo se srušila i udarila glavom o pod. Svi su isprva mislili da je sve to dio čina, ali nije. Bila je pri svijesti, ali očito nije sve bilo dobro. Medicinski tehničar i medicinska sestra slučajno su se našli u publici i požurili su na pozornicu kako bi pružili prvu pomoć.

Kod zvanja hitne pomoći rečeno je da ima infarkt, ali nitko još službeno ne zna. Došla je hitna pomoć i bolničari su se pobrinuli za Heather.

IZVOR: tmz.com

 882 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *