DOKTORKA KOJA JE JUTROS PREMINULA U KOVID BOLNICI BATAJNICA JE BILA REVAKCINSANA!

DOKTORKA KOJA JE JUTROS PREMINULA U KOVID BOLNICI BATAJNICA JE BILA REVAKCINSANA!

Jutros su propagandni portali sa ushićenjem preneli tužnu vest da je Doktorka Milena M. Martinović (60), specijalista psihijatrije u Domu zdravlja u Bogatiću, preminula nakon posledica komplikacija izazvanih koronavirusom u Batajničkoj kovid bolnici.

Nakon što su planirano, svi mediji propustili da obaveste o vakcinalnom statusu preminule doktorke, kao što su propustili da izveste da su dva lekara iz Prokuplja preminula a bila vakcinisana, Nulta Tačka je rešila da aktivira svoje izvore iz medicinskog sektora.

 

 

 

Kako nam dobro obavešteni izvor iz zdravstvenog sektora (Mačvanski okrug) čije podatke nećemo objavljivati, javlja, proverom u sistem IZIS ,,Integrisani Zdravstveni Informacioni Sitem” kojem pristup za podatke pacijenata imaju samo zdravstveni radnici, pokojna doktorka Milena M. Martinović je revakcinisana kineskom vakcinom pre pola godine.

Redakcija Nulte Tačke ne tvrdi da je smrt profesorke izazvana tim kineskim vakcinama, već se slažemo da je moguće da je smrt nastala nakon komplikacija izazvanih koronavirsuom no poenta svega jeste da su mejnstrim mediji sa namerom propustili da obaveste javnost o vakcinalnom statusu doktorke te jasno doveli u zabludu naivne čitaoce.

 

 

 

https://nultatacka.rs/nulta-tacka-otkriva-doktorka-koja-je-jutros-preminula-u-kovid-bolnici-batajnica-bila-je-revakcinisana/

 1,374 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *