DOKTORI U SRBIJI SU RIJEŠILI DA IZAĐU PRED JAVNOST I KAŽU ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA!

DOKTORI U SRBIJI SU RIJEŠILI DA IZAĐU PRED JAVNOST I KAŽU ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA!

Po svemu sudeći, trebalo je da proće skoro dve cele godine kako bi se medicinari iz Srbije oglasili i istupili na javnu scenu.

Radeći pod nikada većim pritiskom države, propagande i ucena domaći medicinari ipak nisu mogli da dozvole da njihov poziv ostane u senci straha kojeg promovišu njihove kolege svakodnedno gostujući na mejnstrim medijima, šireći strah i dezinformacije te stvarajući pogrešnu sliku današnje histerije.

Jedan od prvih koji je istupio u javnost pored već poznatih doktora i boraca u Srbiji kao što su dr Jovana Stojković, Mila Alečković i Branimir Nestorović jeste dr Željko Čvorović koji je u najnovijoj emisiji na youtube kanalu Mario ZNA otvorio temu koja se za medicinare činila zabranjenom do danas.

 

 

Naime, dr Čvorović je u bunkeru izneo svoj stav kada je reč o politici lečenja kada je reč o COVID-u 19, ucenama, pritiscima koje trpe i on i njegove kolege te javno uputio kritiku, ne samo kriznom štabu već i onima koji žele da postanu deo tog štaba ali i pozvao na zdrav razum kod svojih kolega.

Šta je sve u najnovijem intervju kod Marija rekao dr Čvorović i koliko njegove reči ulivaju nadu i vraćaju belinu, pocrnelim doktorskim mantilima, saznajte u videu ispod ovog teksta:

 

 

 

 

nultatacka.rs

 998 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *