Doktor koji je do juče podržavao vakcinaciju: Veliki broj nuspojava, sigurnost je ugrožena nakon vakcinacije mRNA vakcinom

Doktor koji je do juče podržavao vakcinaciju: Veliki broj nuspojava, sigurnost je ugrožena nakon vakcinacije mRNA vakcinom

Dr Martin Kuldorf, donedavni profesor na Harvardskoj medicinskoj školi i član Savetodavnog komiteta za bezbednost lekova i upravljanje rizikom, sada je zaključio, na osnovu novih studija, da je bezbednosni profil mRNA vakcina protiv COVID-19 zabrinjavajući.

 

Dr Kuldorf je do sada podržavao vakcine; kao primer, išao je protiv mišljenja svojih kolega u podgrupi za bezbednost vakcina CDC-a prošle jeseni, kada je glasao da ponudi vakcinu Johnson & Johnson pacijentima sa hroničnim bolestima uprkos zabrinutosti u vezi s neželjenim efektima.

 

 

Doktor koji je do juče podržavao "imunizaciju": Veliki broj nuspojava, bezbednost je ugrožena nakon vakcinacije mRNA vakcinom

 

U novom članku koji je objavio Institut Brownstone, dr Kuldorf se poziva na dve nedavne studije. Prvo, nova studija Fraiman et al., zasnovana na podacima iz studija Moderna i Pfizer, koja pokazuje jedan ozbiljan neželjeni efekat na 800 vakcinisanih osoba. Ovo je, po Kuldorfovim rečima, „veoma visoka učestalost za vakcinu. Nijedna druga vakcina na tržištu nije ni blizu”.

Dr Kuldorf se takođe poziva na nedavnu studiju Christine Benn et al. koja pokazuje da mRNA vakcine ne dovode do bilo kakvog smanjenja mortaliteta od svih uzroka, na osnovu istih podataka kao i Fraiman studija.

Dok dr Kuldorf kaže da mRNA vakcine protiv kovida mogu biti od koristi ljudima starijim od 70 godina, kada je reč o drugima, ovo je njegov zaključak: „Iz podataka kliničkog ispitivanja nije jasno da li koristi nadmašuju rizike za radno sposobne odrasle osobe koje nisu vakcinisane i koje već nisu imale Covid. To važi i za originalne Covid varijante, i trenutno za ove novije”.

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,511 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *