Dok je vaša pažnja usmjerena na rusku invaziju, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novi izvještaj u kojem potvrđuje da potpuno vakcinisani sada čine 92% smrtnih slučajeva PREHLADE-19 u Engleskoj

Dok je vaša pažnja usmjerena na rusku invaziju, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novi izvještaj u kojem potvrđuje da potpuno vakcinisani sada čine 92% smrtnih slučajeva PREHLADE-19 u Engleskoj

U članku od 14. 03. 2022. The Expose izvještava o britanskim podacimao smrtnih ishoda nakon cijepljenja (While you were focused on Russia’s invasion, the UK Government published a new report confirming the Fully Vaccinated now account for 92% of Covid-19 Deaths in England).

Dok su glavni mediji tri duga tjedna odlučili emitirati samo neprovjerena priopćenja ukrajinske vlade, povijesne snimke sukoba u Palestini i vojne parade, više vladinih priopćenja za tisak u kojima se poriče rusko otkriće laboratorija za biološko oružje koje financira SAD u Ukrajini, i smiješne tvrdnje da je Putin poludio jer pati od ‘Dugog Covida’. Sve se to radi kako bi se izazvalo strah u javnosti da je Treći svjetski rat pred vratima, i kako bi vas natjerali da pogrešno okrivite Putina za bijedu koja je konačno pogodila kućanstvo u obliku inflacije i povećanja poreza. Sve zahvaljujući više od dvije godine kada je Vlada tresla “čarobno stablo novca” kako bi platila stvari kao što su “Test and Trace”, smiješna količina eksperimentalnih injekcija Covid-19 i shema odgode. Jad koji je sada deset puta gori zahvaljujući sankcijama koje je vaša Vlada uvela Rusiji.No, dok su središnji mediji bili iznimno uspješni u tome da se usredotočite na sve gore navedeno svojim lažima i propagandom, druge užasne vijesti ostaju neprijavljene i prolaze kroz radar. Kao što je novo izvješće britanske vlade koje potvrđuje da potpuno cijepljena populacija sada čini 92% smrtnih slučajeva od Covida-19 u Engleskoj, a šokantno je da je velika većina tih smrtnih slučajeva među trostruko cijepljenima.

Dok ste bili usredotočeni na rusku invaziju, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novo izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 92% smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj 1

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavljuje tjedno izvješće o nadzoru cjepiva protiv Covid-19, od kojih je najnovije objavljeno u četvrtak, 10. ožujka. Broj slučajeva Covid-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 7. veljače i 6. 22. ožujka i potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko cijepljenom populacijom.

Dok ste bili usredotočeni na rusku invaziju, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novo izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 92% smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj 2

Sveukupno, između 7. veljače i 6. ožujka zabilježeno je ukupno 878.003 slučajeva Covid-19 diljem Engleske, a trostruko cijepljeno stanovništvo činilo ih je 544.745, dok je necijepljeno stanovništvo činilo samo 167.402 njih, 107.498 koji su bili među djecom.

Ukupno je u Engleskoj od 7. veljače do 22. ožujka bilo 7.335 hospitalizacija Covid-19, a trostruko cijepljena populacija činila je njih 4.505, dok je necijepljena populacija činila samo 1.504 njih. Ukupno je cijepljena populacija pretrpjela 5831 hospitalizaciju, što znači da su činile 80% svih hospitalizacija Covid-19 između 7. veljače i 6. 22. ožujka. No, ovdje je vrijedno napomenuti da su hospitalizacije među dvostruko cijepljenima pale ispod broja hospitalizacija među necijepljenima po prvi put od početka 2021. To je zbog smanjenja populacije dvostruko cijepljenih zbog trećeg uboda, ali je također jer UKHSA tvrdi da ukupno 622 djece čini hospitalizacije među necijepljenima.

Omicron, dominantna varijanta u Velikoj Britaniji, uzrokuje bolest koja je usporediva s običnom prehladom. Znamo da djeca nikada nisu bila u stvarnom riziku od ozbiljne bolesti zbog Covid-19. Pa zašto onda oni sada čine više hospitalizacija nego kada je Delta, mnogo teža varijanta, bila dominantna?  Možemo potvrditi da je broj hospitalizacija mlađih od 18 godina tipičan za većinu tjednih izvještaja kada je Delta bila dominantna. Dakle, što se ovdje događa? Može li UKHSA uz pomoć NHS-a izmjenjivati ​​brojke osiguravajući da se testira svako dijete primljeno u bolnicu s bilo kojom bolešću, sada kada su vlasti odobrile uvođenje Pfizer uboda za djecu od 5 do 11 godina?

Slika  prikazuje broj umrlih od Covida-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 7. veljače i 6. 22. ožujka i još jednom potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko cijepljenom populacijom.

Dok ste bili usredotočeni na rusku invaziju, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novo izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 92% smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj 3

Ukupno je od 7. veljače do 6. ožujka 22. ožujka umrla 5.681 osoba od Covida-19, a trostruko cijepljeno stanovništvo činilo ih je 4.024. Dok je necijepljeno stanovništvo činilo samo 465. Sveukupno, cijepljena populacija činila je šokantnih 92% svih smrtnih slučajeva od Covid-19 tijekom ova četiri tjedna, s 5.216 zabilježenih smrtnih slučajeva. To znači da cijepljena populacija sada čini 9,2 u svakih 10 smrtnih slučajeva, a trostruko cijepljena populacija čini 4 od svakih 5 njih.

No, sve ove šokantne statistike dogodile su se kada su slučajevi, hospitalizacije i smrtni slučajevi padali u Ujedinjenom Kraljevstvu s visine postignute tijekom Božića i siječnja. A sada službeni podaci koji se nalaze na kontrolnoj ploči britanske vlade Covid-19 pokazuju da su broj slučajeva i hospitalizacija ponovno počeli rasti od 7.

Stoga se čini da bi trostruko cijepljenoj populaciji ovog proljeća moglo doći do jakog vremena, pogotovo ako uzmemo u obzir da je statistički do 262% veća vjerojatnost da će biti zaražena Covid-19.

Dok ste bili usredotočeni na rusku invaziju, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novo izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 92% smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj 4

Dakle, eto, dok ste bili usredotočeni na rusku invaziju na Ukrajinu, Vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je novo izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 92% smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj. Na temelju toga predviđamo da bi kampanja “Super Booster” mogla doći u grad u vašoj blizini, mnogo prije nego što mislite.

logicno

 1,186 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *