DOGAĐAJ SA PLAŽE U AUSTRALIJI GOVORI O NOVOM SVJETSKOM PORETKU! ČUVAR PLAŽE UPOZORAVA DA SE NOSE MASKE(VIDEO)

DOGAĐAJ SA PLAŽE U AUSTRALIJI GOVORI O NOVOM SVJETSKOM PORETKU! ČUVAR PLAŽE UPOZORAVA DA SE NOSE MASKE(VIDEO)

Plaža, Sunce, voda, slike su Novog južnog Velsa u Australiji, stotine kupača koji uživaju u lepom danu. Ali vladini redari remete mir, pretnjom novčanih kazni.

Videozapis sa plaže North Bondi u Sidneju prikazuje frustriranog predstavnika veća Waverley-ja koji preti novčanim kaznama zbog kršenja strogih mera protiv COVID-a, dok oni koji uživaju na plaži ignoririšu njene zahteve.

“Svima koji leže na plaži: imajte na umu da kršite javni zdravstveni red ako ne nosite masku”, rekla je vladina redarka preko zvučnika.

 

Ljudima koji žive unutar 5 kilometara od plaža u Sidneju dopušteno je da dolaze na plažu pod uslovom da nose masku i pridržavaju se društvenog distanciranja.

„Molim vas, stavite masku. U suprotnom će se primeniti novčane kazne. Takođe zapamtite, socijalno distanciranje je od vitalnog značaja. Još nismo izašli iz ovog nereda, a ako ste izvan LGA-e od 5 kilometara, opet kršite javni zdravstveni poredak “, rekla je redarka.

„Hvala vam što ste se pridržavali. I hvala vam što ste nam pomogli da LGA bude sigurna ”, dodala je.

U tom trenutku, 7News Australia je snimio nekoliko policajaca koji su naišli na nekoliko kupača koji se ne pridržavaju mera i izrekli im kazne.

Sve se ovo događa usred nezapamćenih i surovih ograničenja, uništavanjem osnovnih sloboda za građane Australije u ime borbe protiv širenja COVID-19.

Premijer Viktorije Dan Andrews upozorio je prošle nedelje, da će nevakcinisane osobe biti izolovane iz društva dok ne prime vakcinu protiv COVID-a.

Posle svih zatvaranja, zabrana, pretnji i čak oduzimanju ličnih stvari i zabrani alkoholnih pića. sve zbog borbe protiv covid-a.

 

Nije ni čudo što građani počinju ignorisati naredbe ovih tirana.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,436 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *