Dnevni horoskop za 19. 10. 2022.

Dnevni horoskop za 19. 10. 2022.

Ovan

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2022. godine vam donosi povoljne vijesti na poslu. Konačno će neko početi da uvažava i vaše mišljenje. Moguće su oscilacije, ali ostanite čvrsto na nogama. Partner vam uporno nešto taji, zato obratite pažnju na skrivene znake!

 

 

Bik

U posljednje vrijeme vam nedostaje dosljednost u svemu što započnete! Pokušajte da pronađete motivaciju i ugrabite svoje parče kolača. Slobodni Bikovi biće na raskršću između dvije osobe. Stavite sve dobre i loše strane kako biste sebi olakšali odluku!

Blizanci

Vaša dvojna priroda će se konstantno smjenjivati, a više će preovladavati onaj “lošiji” Blizanac. Nemojte da brzate u odlukama i tri puta mjerite! Moguća je izdaja od strane partnera, zato ostanite dosljedni sebi. Izbjegavajte poroke!

Rak

Dnevni horoskop vam savjetuje da konačno uzmete stvari u svoje ruke na poslu. Previše ste se opustili što može da vam se obije o glavu. Neko će iz okruženja da vam zatraži novac na pozajmicu. Budite obazrivi i pronađite najbolji kompromis. Zdravlje je dobro!

Lav

Konačno ste živnuli i sada je vrijeme da se malo posvetite sebi. Dosta ste zapostavili vašu unutrašnjost, a pribjegavate nezdravim stvarima. Napravite jasan plan i krenite u nove pobjede! Neko će vas pozvati iz prošlosti, što bi moglo da vas poremeti.

Da li čitate horoskop? – Minber

Djevica

Zvijezde su danas na vašoj strani i donose vam srećne vijesti. Vratiće vam se sve ono za šta ste posljednje vrijeme ulagali trud i vrijeme. Čeka vas gužva na poslu, te pokušajte da ne brzate kako ne biste u važnim stvarima pogriješili. Čuvajte se gužve u saobraćaju!

Vaga

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2022. godine vam savjetuje da širom otvorite i oči i uši. Nekome iz vašeg blsikog okruženja biće potrebna pomoć, a jedino ste vi prava osoba za to. Ne odlažite kupovinu, već napravite detaljan plan. Moguće su glavobolje!

Škorpija

Početkom dana bićete u potpunom haosu, ali ne brinite. Kako dolazi veče, tako ćete konačno odahnuti. Imate dosta toga da izbacite pričom iz sebe, zato nije loša ideja da se skockate i izađete u grad sa prijateljima. Obratite pažnju na skrivene signale jednog poznanika. Bacio je oko na vas!

Strijelac

Čini vam se da sve što radite neće nikako da vam se isplati. Budite strpljivi, na dobrom ste putu! U ljubavi imate potrebu da se više izrazite, ali kao da vas suprotna strana ne čuje. Budite jasniji i direktniji. Obratite pažnju na ishranu i vježbanje!

Jarac

Ne ulažite novac u sumnjive poslove koje niste prethodno provjerili. Taman kad ste mislili da ste upoznali idealnu osobu za vas, otkrićete šta se krije ispod maske. Ne očajavate, jer će vam se sreća uskoro osmijehnuti.

Vodolije

Tokom dana očekujte da će vas neko iznervirati kao na poslu, tako i kući. Obratite pažnju na komunikaciju, pogotovo sa članovima porodice, kako vam cijeli dan ne bi bio napet. Idealno je vrijeme da počnete sa realizacijom ideje o kojoj već dugo maštate. Sitnim koracima do cilja!

Ribe

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2022. godine vam kaže da jasno psotavite granice sa ljudima. Neko će pokušati da vam obradi za neki posao, zato nek vam oči budu širom otvorene. Više niste sigruni da želite da ostanete sa partnerom. Vrijeme je za ozbiljan razgovor sa njim!

 

 

 

aura

 901 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *