Danska priznaje NEUSPJEH svih COVID mjera , uključujući vakcine – Sva ograničenja bit će ukinuta,ne zato što su radila nego zato što nisu.

Danska priznaje NEUSPJEH svih COVID mjera , uključujući vakcine – Sva ograničenja bit će ukinuta,ne zato što su radila nego zato što nisu.

Sva ograničenja bit će ukinuta – ne zato što su radila nego zato što nisu.

Za manje od 12 sati Danska se pretvara u Floridu.

Bez maski (osim eventualno u bolnicama i staračkim domovima).

Nema Covid potvrda.

Svaka osoba koja je izbodena BILO KOJIM COVID CJEPIVOM može ući u zemlju bez testa; necijepljene osobe mogu ući s negativnim PCR testom.

Denmark to ease coronavirus restrictions despite Omicron surge - CNA

“Opraštamo se od ograničenja i pozdravljamo život kakav smo prije poznavali”, rekao je premijer prošli tjedan.

Točno prema rasporedu, pojavile su se najave, kojima se željelo objasniti da su Danci pobijedili jer nisu bili gomila demaskiranih pobornika Trumpa.

Najave su napola u pravu. U Danskoj je 90 posto odraslih dva puta cijepljeno, a gotovo 70 posto tri puta. Osim toga, Danci imaju ono legendarno “visoko povjerenje u vladu”, tako da rade točno ono što javnozdravstvene vlasti kažu, dvostruko brzo! Danska je san dr. Anthonyja Faucija.

Ali evo u čemu je stvar.

Sars-Cov-2 nije mogao mariti za sve to povjerenje i sve te ubode. Danska je sada odmah uz Izrael po najvišim stopama zaraze u bilo kojoj zemlji, ikada.

U posljednja dva tjedna više od 10 posto SVIH Danaca, što je ekvivalent 35 milijuna Amerikanaca, bilo je zaraženo Covidom; broj je vjerojatno znatno veći, jer u nekom trenutku testiranje postaje nemoguće.

Kao što je netko jednom rekao, virus će biti virus.

I premda je Omikron blaži od Delte, smrtni slučajevi od Covida u Danskoj sada su veći nego u bilo kojem trenutku osim nekoliko tjedana prošlog siječnja, a rast ne pokazuje znake usporavanja.

Zapravo, čak i ako se val Omikrona iznenada okrene s ukidanjem svih ograničenja, a ne bi li to bilo ironično, smrtni slučajevi će gotovo sigurno nastaviti rasti tijekom većine, ako ne i cijele veljače. Smrtni slučajevi ”kasne”.

U stvarnosti Covid je daleko od toga da je završio s Danskom.

Ali Danci su gotovi s Covidom. Mislio sam da su to shvatili još u rujnu, kada su prošli svoj prvi krug popuštanja ograničenja. Pisao sam o njima tada.

Ali jesenski val ih je prestrašio i uvjerio da isprobaju pojačivače.

Sada su naučili. Prevari me dvaput, mRNK cjepiva, sram te bilo. Čak i oni legendarno povjerljivi Danci teško da će se u žurbi postrojiti za četvrti ubod.

Nadajmo se samo da već nisu previše upropastili svoju šansu za dugoročni imunitet. Vrijeme će reći. Bilo bi lijepo da se virolozi i imunolozi nisu previše bojali da direktno napadnu ovo pitanje, ali Saint Fauci i Bright Boys, besplatno ime benda, učinit će sve što je moguće da spriječi bilo koga tko ima laboratorij u postavljanju pitanja.

U svakom slučaju, fanatici cjepiva, koji toliko često griješe, u jednom su u pravu. Male, bogate, uglavnom homogene zemlje poput Danske, s relativno stabilnom političkom kulturom, trenutno imaju veliku prednost. Njihovim zagovornicima javnog zdravlja i vladama će biti puno lakše priznati da su pogriješili nego onima u Sjedinjenim Državama.

Razlog bi trebao biti očit.

Nitko ne riskira dobiti otkaz, a još manje biti optužen, u Danskoj zbog govorenja istine.

 

 

logicno.com

 950 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *