Čak i najneplodniji par može zatrudniti uz ulje od MAKOVOG SJEMENA!

Čak i najneplodniji par može zatrudniti uz ulje od MAKOVOG SJEMENA!

 

Kada je majka svom sinu, profesoru Benu Molu rekla da je 100 godina stara medicinska tehnika izliječila njenu neplodnost i podarila mu život, on nije mogao da vjeruje šta je upravo čuo.

 

Doktori još od 1917. godine izvode tehniku u kojoj u ženske jajovode ubacuju posebnu boju koju mogu da detektuju X zracima kako bi dijagnostifikovali probleme sa plodnošću.

Iako se ova tehnika koristi samo za dijagnostifikovanje, mnoge žene su tvrdile da im je ona zapravo pomogla da zatrudne.

 

Slikovni rezultat za trudnoca

 

Uprkos tome što su mnogi sumnjali u ovo, profesor Mol je uspeo da dokaže da su one u pravu u studiji koja može da pomogne hiljadama žena da izbegnu potrebu za vantjelesnom oplodnjom.

Testirajući preko 1.000 neplodnih žena, Mol je pokazao da je puštanjem ulja od makovog sjemena kroz jajovode 40 odsto žena postalo trudno u roku od 6 mjeseci.

 

 

 

Još jedan eksperiment sa jedinjenjem baziranom na vodi doveo je do trudnoća 29 odsto žena pokazujući da je i ovaj način efikasan, ali ne i kao kada se koristi ulje.

“Dugo se vjeruje da ispiranjem jajovoda ima pozitivan učinak na plodnost jer se na taj način izbacuju sve štetne stvari koje negativno utiču na nju“, objašnjava profesor Mol.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

 1,771 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *