Brojevi znaju…KAD TRAŽITI POSAO, A KAD PLANIRATI BRAK…

Brojevi znaju…KAD TRAŽITI POSAO, A KAD PLANIRATI BRAK…

 

 

 

U numerologiji postoji sedam ciklusa ličnog uspjeha, koji se ponavljaju kontinuirano svake godine. Svaki ciklus traje 52 dana, a da biste vidjeli što vam donosi pojedini ciklus, potrebno je da odredite početak i kraj svakog ciklusa.

 

Ciklusi se izračunavaju tako da na svoj dan i mjesec rođenja dodajete po 52 dana. No, dobro je znati i sat u kome ste rođeni. Za prvu polovinu dana, ako ste tada rođeni, uzimate datum kada ste rođeni i na to dodajete 52 dana. Ako ste pak rođeni u drugoj polovini dana, uzimate sljedeći dan. Prvih 12 sati je prva polovina dana, znači od ponoći pa narednih 12 sati. Samim time druga polovina dana jeste od podneva do ponoći.

 

 

Slikovni rezultat za numerologija

 

 

 

Primjer izračunavanja: Recimo da ste rođeni 30. 04. u 14 sati. To spada u drugi dio dana, pa za početak računanja prvog ciklusa uzimamo datum idućeg dana 01. 05., i onda dodajemo 52 dana, da bismo dobili datum do kad traje prvi ciklus. Dakle, početak prvog ciklusa, na ovom primjeru, računamo od 01. 05., pa onda dodamo + 52 dana, te dobijemo datum 21. 06., što je datum kraja prvog ciklusa

 

 

Drugi ciklus se računa od 22. 06. + 52 dana, i to onda daje datum 11. 08, koji je kraj drugog ciklusa. Treći ciklus je onda od 12. 08. + 52 = 02. 10. I tako redom sve do datuma sedmog ciklusa. Da sve ovo pravilno izračunate, jedini način je da u kalendaru brojite po 52 dana, te tako dođete do svih 7 ciklusa.

 

 

 

 

 

CIKLUS 1 – vrijeme pomoći uticajnih ljudi

U ovom ciklusu treba pitati svoje prijatelje i porodicu za pomoć, te je najbolje da činite djela povezana sa tim. I vaša uloga u društvu u ovom trenutku je uspješna. Kroz pokrovitelje možete pronaći i pomoć i dobar posao. Ako ste naumili da otvarate samostalnu firmu, biće uspješno. Ovo je vrijme kada vaše sposobnosti rastu, a vi morate ojačati svoj ugled i poraditi na razvoju i ličnosti.

 

 

 

CIKLUS 2 – vrijeme za promjene

U ovom ciklusu može biti zanimljivih događaja, ali interes nije dug, pa je ovo razdoblje povoljno za sve što je u pokretu, u vezi promjene i putovanja. Ovo razdoblje favorizuje i ono što zovemo “biti viđen”. To podrazumijeva da je izvjesno sve što se odnosi na javnost i interesantne susrete. U ovom periodu nije povoljno mijenjati posao i mjesto stanovanja. Dom mora biti sigurna i stabilna luka.

 

 

 

CIKLUS 3 – vrijeme energije

Buran ciklus. Vrijeme snage, zdravlja, povoljno za sve što se radi, za odbranu svojih stavova, prodaju, renoviranja. Najvažnija stvar u ovom trenutku je mogućnost emotivne veze. Vrijeme za brak i ostvarenja životnih potreba.

 

 

 

CIKLUS 4 – vrijeme duhovnosti i znanja

Obrazovanje, kreativnost, stvaranje znanja, pronalasci i otkrića obilježiće vam ovaj period. U ovom ciklusu učite, ostvarite duhovnost, kreativnost, budite spremni na izazove, ali i oprezni po pitanju rizika.

 

 

 

CIKLUS 5 – vrijeme ličnog uspjeha

Ovo je vrhunac aktivnosti i postignuća. Aktivnosti si rasporedite, i nema potrebe da tražite pomoć, idite u korak sa svojim idejama. Ujedinite sva svoja znanja da postignete željeni cilj. Ništa neće biti izgubljeno.

 

 

 

 

 

CIKLUS 6 – vrijeme opuštanja

Sada ćete biti u prilici da uberete plodove svog rada. Ne morate uvijek da uložite napor u svoj rad, možete da usporite svoja kretanja, smanjite stres i opustite se. Za promjenu, uživajte u životu. Družite se i ostvarite nova plodna poznanstva.

 

 

 

 

 

CIKLUS 7 – vrijeme sabiranja

Kritički ćete gledati na svoja dostignuća i ostvarenja. Uvidjećete neke greške i korigovaćete ih. Riješite se nepotrebnih stvari, ljudi i ideja. Odbacite sve što bi vas usporavalo ili ugrožavalo, kako vaš lični razvoj, tako i napredak posla. Bez takve analize neće biti ni daljeg razvoja ni uspjeha. Ako je potrebno, potražite podršku onih koji su vam bili lojalni u svakom od ciklusa.

 

 

 

 

 

 Numerolog Nevena Đukić/aura.ba

 1,398 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *