Britanska istraga protiv VAKCINE – Metropolitanska policija i Međunarodni kazneni sud (ICC)HAAG

Britanska istraga protiv VAKCINE – Metropolitanska policija i Međunarodni kazneni sud (ICC)HAAG

Metropolitanska policija kriminalistički broj: 6029679/21. Broj predmeta Međunarodnog kaznenog suda (Haag): OTP‐CR‐473/21.

U tijeku je najveća međunarodna kaznena istraga na svijetu koja uključuje Hammersmithovu policiju, Metropolitansku policiju i Međunarodni kazneni sud. Britanska policija prihvatila je prateću informaciju i složila se da postoji dovoljno dokaza da se nastavi pod gornjim brojem zločina.

Slučaj su 20. prosinca 2021. pokrenuli dr. Sam White, Philip Hyland (PJH Law), LoisBayliss (Broad Yorkshire Law) i umirovljeni policajac Mark Sexton.

Zahtjevi za daljnju pomoć upućeni su međunarodnom odvjetniku Robertu F Kennedyju mlađem (nećak JF Kennedyja), dr. Reineru Fuellmichu (njemački korporativni odvjetnik koji je dobio spor o emisiji štetnih plinova protiv Volkswagen Audija), dr. Michaelu Yeadonu (bivši potpredsjednik Pfizera), plus bezbroj drugih liječnika, profesora, virologa, biologa, stručnjaka za podatke i pravnika na nacionalnoj i međunarodnoj razini; od kojih su neki već stupili u izravan kontakt s policijom i priznao ih je nadzornik Simpson (pomoćnik Cresside Dick, šef Metropolitanske policije).

U pritužbama se navode brojna teška kaznena djela uključujući zlouporabu i nedolično ponašanje na javnoj dužnosti; ubojstvo iz grubog nemara; korporativno ubojstvo, ubojstvo, zavjera za ubojstvo, genocid i zločini protiv čovječnosti.

Dokazi koje su podnijeli Philip Hyland i dr. Sam White protiv britanske Regulatorne agencije za lijekove i zdravstvene proizvode (MHRA) su osuđujući i pokazuju da nisu proveli dužnu istragu u vezi s podacima, ispitivanjima i studijama cjepiva; i da su nastavili ignorirati smrt, ozljede i ozljede koje su uzrokovala cjepiva.

Mark Sexton kaže:

„Ovo je sada kriminalistička istraga uživo. Bili smo prisiljeni djelovati zbog samozadovoljstva Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, unatoč tome što su bili potpuno svjesne katastrofalnih brojki smrtnih slučajeva i ozljeda odraslih i djece. Ovo nije ništa drugo do genocid; opet se čini da je profit nad ljudima najvažniji motiv. U tijeku je namjerna opća kampanja dezinformacija. Mnogi niti ne shvaćaju da je cjepivo protiv covida još uvijek eksperimentalni proizvod. Ovo je najdalekosežnija kriminalistička istraga ikada poduzeta. Nacionalni skandal koji ugrožava živote i egzistenciju svake osobe u Velikoj Britaniji. Ako ljudi žele nepobitne trenutne dokaze, predlažem da u međuvremenu pogledaju u ovo:“

Mark Sexton's Criminal Case Gets “Fact Checked” by Those With A Conflict of  Interest ​ – The Expose - Nota Akhir Zaman

„Znanstveno dokazano da je Covid cjepivo smrtonosno“

„Cjepiva protiv COVIDA-19: znanstveni dokaz smrtonosnosti Objava objavljena: 05. siječnja 2022. na https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal . Preko tisuću znanstvenih studija dokazuju da su cjepiva protiv COVIDA-19 Opasno, a svi oni koji se zalažu za ovu agendu čine optužni zločin grubog nedoličnog ponašanja u javnoj službi. Nastavak na: https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/.

“U godinama koje dolaze ovo će biti ekvivalent još jednom skandalu s talidomidom, ali za sada moramo djelovati na jedinstvenom frontu kako bismo istinu iznijeli u javnost i zaustavili nesigurno uvođenje cjepiva protiv covida. Imamo nekoliko tisuća dokaza koji diskreditiraju sigurnost i učinkovitost ovog cjepiva, ali još uvijek potičemo građane da nam se jave kako bi dodatno potkrijepili našu tvrdnju. Stoga apeliramo na sve koji su pretrpjeli smrt voljene osobe nakon cjepiva protiv Covida i na sve koji su njome ozlijeđeni, npr. sljepoća, problemi sa srcem, krvni ugrušci, moždani udar, miokarditis itd.

“Također bismo željeli čuti od onih kojima se nezakonito prijeti: ”Nema uboda, nema posla”’.

Moramo djelovati sada. Ako imate informacije za pomoć u policijskoj istrazi, kontaktirajte Lois Bayliss iz Broad Yorkshire Lawa: loisbayliss@broadyorkshirelaw.co.uk.

 

Izvor: Global Research News

 1,844 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *