Bijeli luk i ljute papričice liječe rak!

Bijeli luk i ljute papričice liječe rak!

“Ovih dana posebno se družimo ja i bijeli luk, sa nama se jedino druže još ljute papričice Cayene Paper i crveni luk, a svi ostali bježe od nas, pa će tako i tumor morati pobjeći, nema mu druge jer ova kombinacija sagorijeva sve.

 

 

 

 

Neki dan sam upoznala jednog čovjeka koji je izliječio kancer prostate pomoću Cayene Paper ljute paprike, liječene je trajalo tri godine, kako kaže, prirodno bez kemo. Uzimao je tri puta dnevno u sok od jabuke i u to dodao bi pola do jednu cijelu kašičicu mljevene cayene paper prije jela. To i dan danas radi nakon izlječenja.

Brankica na pčelinjaku u Australiji: Na putu do ozdravljenja, Brankici pomažu i pčele

 

Cayene paper trenutno može spasiti čovjeka od srčanog udara ako se stavi pod jezik, djeluje trenutno. Zapamtite ovo jer nekome možete spasiti život. Uvjerila sam se i sama da djeluje na ubrzan rad srca i teško disanje. Znači, umočite svoj prst koji ste onako liznuli (pokvasili) u Cayene peper u prahu i onda pravo stavite prst pod jezik. Iz ličnog iskustva mogu reći da djeluje trenutno na popravak raspoloženja, smanjuje pritisak i lupanje srca, cirkulacija i naravno cirkulacija u mozgu, ali mora ići pod jezik. Nemojte se plašiti da će vam naškoditi za želudac zbog ljutine, naprotiv chilly liječi čir na želucu i prehladu liječi, ublažava bolove..” – zapisala je na svom FB profilu pjevačica Brankica Lindov.

 

Slikovni rezultat za GARLIC AND CHILLI

 

Za one koji ne znaju, Lindov trenutno vodi bitku tumorom na mozgu. Liječi se prirodnim putem. Opširnu priču o načinima liječenja dala je za magazin Aura. Priču u kompletu donosimo i naš portal, aura.ba u toku narednih dana.

 

 

 

 

(aura.ba)

 1,575 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *