Autopsija 2 dječaka koji su umrli nekoliko dana nakon druge doze Fajzer-a otkrivaju „povredu miokarda“!!!

Autopsija 2 dječaka koji su umrli nekoliko dana nakon druge doze Fajzer-a otkrivaju „povredu miokarda“!!!

Analiza obdukcija dva dečaka tinejdžera koji su umrli prošle godine ubrzo nakon što su primili drugu dozu protiv Covid-a koje je proizveo Pfizer otkrila je da se stanja miokarditisa razlikuju od tipičnog miokarditisa izazvanog drugim uzrocima a ne vakcinom.

Studija, koja je ispitivala smrt dečaka iz Mičigena i drugog iz Konektikata – od kojih je jedan patio od ADD-a, a drugi od gojaznosti – otkrila je da su dečaci, koji ranije nisu imali srčane simptome, umrli od upalne „citokinske oluje“ kao imunog odgovora.

Dečaci su pronađeni mrtvi u krevetu u svojim domovima 3 i 4 dana nakon što su dobili drugu dozu Pfizer injekcije protiv Covid-a.

 

 

„Izveštavamo o rezultatima autopsije, uključujući mikroskopske nalaze miokarda, 2 dečaka tinejdžera koji su umrli u prvoj nedelji nakon što su primili drugu dozu Pfizer-BioNTech COVID-19“, napisali su istraživači iz Konektikata i Mičigena u studiji objavljenoj u časopisu Arhivi Patologije i laboratorijska medicina.

„Mikroskopski nalazi nisu promene koje se vide kod tipičnog miokarditisa. Ovo ukazuje na ulogu citokinske oluje, koja se može javiti sa prekomernim inflamatornim odgovorom, jer takođe postoji povratna sprega između kateholamina i citokina… Utvrđeno je da je prva nedelja nakon druge doze vakcine glavni prozor rizika.

Istraživači su rekli da su povrede miokarda primećene kod dva pacijenta različite od tipičnog miokarditisa, što je doprinelo njihovim zaključcima o citokinskoj oluji.

 

 

„Ključna stvar je da pošto su ovi dečaci umrli iznenada i neočekivano u snu bez reanimacije, da je aritmija nastala zbog ožiljka miokarda (dečak A) ili kardiomegalije (dečak B), onda fulminantna, globalna povreda miokarda ne bi bila očekivani nalaz. Ove 2 kliničke istorije podržavaju etiologiju akutne povrede miokarda kao primarnog faktora, a ne sekundarnog agonalnog ili postresuscitativnog artefakta“.

[…]

„Povreda miokarda uočena u ovim postvakcinalnim srcima razlikuje se od tipičnog miokarditisa i ima izgled koji najviše liči na stresnu (toksičnu) kardiomiopatiju posredovanu kateholaminom. Razumevanje da se ovi slučajevi razlikuju od tipičnog miokarditisa i da citokinska oluja ima poznatu povratnu petlju sa kateholaminima može pomoći u vođenju skrininga i terapije”.

 

 

Nalazi studije doprinose sve većem broju dokaza koji dokazuju da vakcine nanose više štete nego koristi.

Nulta Tačka/InfoWars

 606 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *