AUSTRIJA 4. RAJH: Donji dom parlamenta je izglasao obaveznu vakcinaciju!

AUSTRIJA 4. RAJH: Donji dom parlamenta je izglasao obaveznu vakcinaciju!

Nažalost, bilo je predvidivo, ali sada je to tužna sigurnost. Glasovima tirkizno-zelene vlade, SPÖ-a i velikom većinom mandata NEOS-a, u Nacionalnom vijeću odlučeno je o obveznom cijepljenju. Rezultat glasovanja objavljen je oko 19 sati. Zastupnica Zelenih se klonila glasovanja kako ne bi morala glasati protiv smjera svoje stranke. Čak i uz nekoliko crvenih mandatara, to je značilo njihovu odsutnost u prostoriji.

The Fourth Reich Is Here: Austria Begins Restricting Only The Unvaccinated  - Survival Magazine - Bushcraft Prepper Offgrid SHTF Blog & Conservative  News

Samo FPÖ protiv obveznih injekcija

Od 183 zastupnika, 170 ih je sudjelovalo na povijesnom glasovanju, rezultat je bio 137:33 za obvezno cijepljenje. Među njima, samo su se liberali pobunili protiv obveznog cijepljenja i htjeli spriječiti da Austrija bude prva formalno demokratska država na svijetu koja je uvela obvezno cijepljenje za sve odrasle osobe. Kako je tijekom dana objasnio glavni tajnik FPÖ-a Michael Schnedlitz, Slobodarska stranka je jednoglasno glasala protiv prijedloga.

U prvoj reakciji na Telegramu, čelnik FPÖ-a Herbert Kickl opisao je ishod glasovanja kao “dan srama za austrijski parlament i za našu demokraciju”. Samo bi njegova stranka glasala protiv “ovog nepravednog zakona, koji označava totalitarnu najnižu točku neuspjeha vlade koji traju dvije godine”. Međutim, nakon ovog neuspjeha, ponovno je ohrabrio ljude: “Učinit ćemo sve da većina građana poništi obvezu cijepljenja.”

 

 

Četiri mandatara NEOS-a protiv obveznog cijepljenja

Još jučer je Kickl u impresivnoj video poruci zamolio predstavnike ostalih stranaka da slušaju sebe i “slušaju svoju savjest”. Nije pomoglo: u Corona United Frontu nije se potresla nikakva moguća savjest. Osim Slobodarske stranke, bila su i četiri zastupnika NEOS-a koji su to odbili. Među njima je, ironično, glasnogovornik pandemije Gerald Loacker, koji je u svom govoru unaprijed izjavio da neće dati glas predloženom zakonu.

Slobodarska stranka morala se žaliti i na dva opravdana izostanka. Prijeteća situacija nastala je u vezi s izostankom Dagmar Belakovich, jedne od glavnih kritičara obveznog cijepljenja u Parlamentu. Prvi relevantni akteri i novinari već su počeli nagađati o pozadini na društvenim mrežama. Kako je upitao Wochenblick, apsurdi režima Corone spriječili su ih da sudjeluju u glasovanju. Jer poput desetaka tisuća Austrijanaca, Belakowitsch je nedavno bila zdrava i u karanteni bez svoje krivnje kao kontakt osoba zaraženog.

Kada se nakon odsluženja minimalnog roka htjela “pregledati” na vrijeme za dan sjednice, to nije uspjela. Jer prema njezinim riječima, u Beču nije bilo slobodnog termina za testiranje koji biste joj mogli ili htjeli dodijeliti! Brojčano, sudjelovanje nije moglo poništiti rezultat – međutim, građani su je zapamtili u jednom od njenih burnih zapaljivih govora. Nedavno je ostavila dojam istupom u kojem je u Parlamentu kritizirala “glasnogovornika tvrtke Pfizer” i jasno poručila: Ne možete si ubrizgati osnovna prava, ona su bezuvjetna!

 

 

 

IZVOR: wochenblick.at

 782 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *