AUSTRALIJSKA POLICIJA U COVID LOGORU MALTRETIRALA ŽENU JER JE NA TRENUTAK SKINULA MASKU KAKO BI POPILA GUTLJAJ ČAJA

AUSTRALIJSKA POLICIJA U COVID LOGORU MALTRETIRALA ŽENU JER JE NA TRENUTAK SKINULA MASKU KAKO BI POPILA GUTLJAJ ČAJA

Video zapis iz karantinskog kampa u Australiji prikazuje muškarca koji opisuje kako su policajci maltretirali ženu jer je nakratko skinula masku sa lica da popije čaj.

Video isečak, koji je objavljen na TikToku, prikazuje mladića koji opisuje svakodnevnicu života u kampu za samoizolaciju COVID-a.

,,Svi mi samo strpljivo čekamo da nas nahrane, to je kao kad protresete vreću poslastica za pse i psi dotrčke- svi samo čekamo napolju”, navodi on, pre nego što počinje sa opisom onoga što se dogodilo ženi koja živi u baraci nasuprot njega.

,,Samo su došli policajci i rekli ovoj ženi da stane jer je prošlo otprilike 5 sekundi između toga što je otpila gutljaj čaja i spustila masku sa lica”, navodi on.

,,Policajci su došli do toga da su je čak i fizički intervenisali a ona je rekla, ,,pa ja pijem svoj čaj” a oni su rekli, više nećeš, stavi masku na lice.”

 


 

 

Prošlog meseca, premijer Viktorije Daniel Andrews pobesneo je zbog toga što su Australijanci skidali maske na otvorenom kako bi bili alkohol u iskačućim barovima.

,,Neće se uklanjati maske dok se konzumira alkohol na otvorrenom, više nećete moći da uklonite masku da biste popili koktel na pešačkoj stazi”, rekao je Andrews

Vlasti rutinski maltretiraju ljude u Australiji zbog toga što ne nose maske za lice, uključujući i starijeg muškarca koji je imao napad nakon što ga je policija uhvatila jer nije nosio masku za lice dok je vežbao u botaničkom vrtu u Brizbejnu.

Sledeći katastrofalnu politiku ,,Nultog Covid-a” Australija koja je postala zatvorsko ostrvo ne prestaje da nadmašuje bilo koje noćne more stanovnika ovog ostrva.

Kao što smo i ranije naglasili, vlasti u Viktoriji u Asutraliji najavile su da će ,,zaključati” nevakcinisane ljude od mogućnosti da učestvuju u ekonomiji.

Glavni zdravstveni direktor u Novom Južnom Velsu, dr. Kerry Chant, takođe je utvrdila da će COVID biti s nama ,,zauvek” i da će ljudi morati da se naviknu na uzimanje beskonačnih vakcina.

 1,067 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *