AUSTRALIJA : PRAZNE POLICE U PRODAVNICAMA, ŠTRAJK KAMIONDŽIJA, IZOLACIJE ZA RADNIKE

AUSTRALIJA : PRAZNE POLICE U PRODAVNICAMA, ŠTRAJK KAMIONDŽIJA, IZOLACIJE ZA RADNIKE

Australijska vlada preti isključenjem nevakcinisanih pojedinaca iz društva i predstavlja orvelovsku aplikaciju za praćenje COVID -a.

Alarmantni video zapisi iz Australije otkrivaju brojne prazne police supermarketa, dok su hiljade radnika u distribuciji prisiljene da se izoluju u svojim domovima, a u toku je štrajk kamiondžija.

Nestašica sa robom se nastavlja i roba iz zaliha se smanjuje, a radnici u trgovini su prisiljeni na izolaciju zbog sve većih drakonskih mera koji su uvedeni zbog COVID-a u ovoj ostrvskoj zemlji.

 

Kamiondžije u Australiji takođe su 1. septembra pokrenule štrajk širom zemlje u znak protesta protiv nametanja obavezne vakcinacije protiv Covid-a i uvođenja covid-pasoša, naravno masmediji to ne prenose.

 

Kamiondžije su navodno blokirale svaki ulaz u Sidnej uprkos izveštajima da im je radio veza u konstantnom ometanju.

 

Lanci trgovinskih objekata tvrde da su nestašice posledica toga što prodavnice “rade svoj deo posla” kako bi sprečile zaposlene da rade na smanjenju širenja COVID-a.

“Igrajući našu ulogu u zaštiti zajednice, neki od članova našeg tima trenutno su u samoizolaciji kako bi smanjili širenje Covid-19”, rekao je Coles za Daily Mail Australia u saopštenju za javnost.

“Kao rezultat toga, osećamo smanjenu dostupnost proizvoda u radnjama i na internetu.”

Očigledno je da je australijska vlada primetila pritisak kamiondžija iako ih ne spominju po masmedijama, odustali su od pokušaja da ih prisile da prime vakcinu za ulazak u Južnu Australiju pre nekoliko dana.

 

Trenutno Australija i dalje sprovodi neke od najoštrijih mera zatvaranja i drakonskih mera traženja kontakata, objavljujući svoju nameru da prisile građane da se prijave vladi putem aplikacije za praćenje i prete da će nevakcinisane pojedince isključiti iz društva.

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 827 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *