Astrološka prognoza za septembar – Prognoza za sve znakove Zodijaka

Astrološka prognoza za septembar – Prognoza za sve znakove Zodijaka

Početak mjeseca će biti dosta napet zbog punog Mjeseca koji se događa 02.09.. Od 10.09. Mars kreće retrogradno pa može donijeti eksploziju svega što se potiskivalo. Zatim Saturn iz Jarca kreće direktno, praveći kvadrat s Marsom iz Ovna i može ukazivati na sebičnost, egoizam pa bi morali naučiti ne gledati samo sebe, već i druge. Ovaj mjesec je dosta težak i može nam donijeti neke nove propise i pravila gdje su moguće i pobune protiv istih mjera.

Prvi tjedan 9. mjeseca će biti dosta napet, jer je pun Mjesec u Ribama 02.09., koji može dati zbunjenost i dezorijentiranost. Zatim, Venera pravi direktan kvadrat s Marsom 04.09. i predstavlja izazove i borbenost za naklonost, strasti i osjećaje. Mnoge osobe mogu biti impulzivne, strastvene, zaljubljene do te mjere da su moguća i nasilja da se dođe do ljubavi.

Pojedine osobe mogu pretjerano uživati i razočarati se. Kako je Mars u Ovnu, a Venera u Raku, onda se kod pojedinih osoba može događati i nasilje u obitelji ili raskidanje veze ili braka. Uz ovaj kvadrat uključen je i Saturn iz Jarca pa pojedini rješavaju probleme iz prošlosti ili se vraćaju bivšim partnerima ili se neko kronično nezadovoljstvo sada razrješava.

Venera mijenja znak od 7. i ulazi u vatrenog Lava gdje će praviti kvadrat s Uranom iz Bika oko 17. pa mnoge osobe trebaju paziti da ne raskinu s voljenom osobom, poslovnim partnerom ili nekom grupom, a da pri tome postupe ljuto i ishitreno. Od 10.09. Mars kreće retrogradno pa može donijeti eksploziju svega što se potiskivalo, prešućivalo.

Od 13. će Jupiter krenuti direktno i praviti oko 17. kvadrat s Merkurom iz Vage što može dati da mnogo očekujete od drugih, a da pri tom se sami izvlačite od obaveze. Uz ovaj kvadrat je i mlad Mjesec u Djevici pa neki novi početak može biti dosta promišljen, racionalan i sitničav. Zatim Saturn iz Jarca kreće direktno praveći kvadrat s Marsom iz Ovna pa se treba čuvati raznih lomova, agresivnosti, fizičkog nasilja.

Ovaj aspekt može ukazivati na sebičnost, egoizam pa bi morali naučiti ne gledati samo sebe već i druge. Ovaj mjesec je dosta težak i može nam donijeti neke nove propise i pravila gdje su moguće i pobune protiv istih mjera.

Horoskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj ...

Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi?

 

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas je vaš vladar Mars i on vam daje pojačanu energiju. Kako on od 10. kreće retrogradno, onda bi trebali obratiti pažnju na vašu energiju i sebi dati odmora. Mnoge osobe mogu se družiti i izlaziti pa samim tim i sklapaju nova poznanstva. U ovom mjesecu se ne preporučuje da započinjete neke ozbiljne poslove, već samo da ostanete u onome što ste do sada radili.

Emotivno može biti dosta napeta situacija i da se osjećate da vas partner pritišće i prati u stopu pa može doći do nesporazuma i svađe s partnerom. Budite pribrani i ne dozvolite da vas to pogađa osobno da bi ovaj mjesec bili smireni. Sada je potrebno da sve negativne misli izbacite iz glave da bi se zdravstveno osjećali svakim danom bolje.

 

 

 

 

BIK

Dragi Bikovi, vi uvijek mislite za sebe da ste najbolji i nedostižni, a sada ste još i u oblacima s raznim sanjarenjima i ciljevima koji su daleko od realne situacije. Vama je potrebno na poslu da popričate s kolegama ili sa šefom da bi se malo spustili na zemlju i u realnost. Emotivno zauzete osobe bi trebale biti prema partneru otvorene i iskrene, jer ni vi ne volite kada vas neko mulja i laže.

Kako će Venera biti u kvadratu s Uranom, onda se vaše laži mogu razotkriti dok se osjećaji mogu mijenjati iz sata u sat ili iz dana u dan. Cijelog mjeseca osjećaji mogu ići iz krajnosti u krajnost, od euforije do tuge i depresije. Mogli bi vašu svakodnevicu i monotoniju osvježiti nekom promjenom pa to može biti i razmještanje namještaja i sređivanje ambijenta. Ovo se može pozitivno odraziti i na vaše zdravlje i raspoloženje.

 

 

 

 

BLIZANCI

Dragi Blizanci, iako vi volite komunicirati i družiti se, sada možete diskretno nagovijestiti nekoj osobi da se ne želite s njom zbližavati. Sada pojedini brbljavi Blizanci ipak daju sebi vremena za upoznavanje i ne priznaju baš da muškarac i žena mogu biti samo prijatelji. Ovog mjeseca je uskraćen napredak na poslu, posebno kada popričate s kolegama, onda shvaćate da svatko gleda svoj osobni interes pa se to i vama preporučuje.

Potrebno je da vašu lakovjernost zamijenite s mudrostima i gledate malo više sebe. Emotivno imate razumijevanja za partnera, ali ako bude dosadan i ako bude navaljivao, moglo bi doći do rasprava ili svađe. Pojedini Blizanci mogu poradiiti na svom fizičkom izgledu, posebno ako žele skinuti kilograme, sada im polazi za rukom.

 

 

 

 

RAK

Dragi Rakovi, došlo je vrijeme da odradite neke poslove koje stalno prebacujete drugima, sada je vaš red da ih napravite. Dosta je bilo naređivanja, sada je vrijeme da i vi postanete odgovorni, zreli i da odradite svoje obaveze i privatne zadatke. Vjerujte u sebe da to vi možete i posao je odrađen. Kada je ljubav u pitanju, ako imate partnera vi se možete pitati gdje je ljubav, je li postojala ili je samo navika.

Partner ima nekako svoj život, društvo i obaveze, a vas ne uključuje u sve to ili vi izbjegavate. Vi se pitate gdje su emocije dok vaš partner i dalje živi i organizira život s drugima bez vas. Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na zube i kosti pa ako već imate taj problem, onda ga rješavajte.

 

 

 

LAV

Dragi Lavovi, kod vas su uglavnom poslovi bez većih promjena. Pojedine osobe ne žele mijenjati svoje poslovno mjesto, jer im sasvim odgovara. Sve dok ne morate mijenjati položaj uslijed neke sistematizacije, vi ostajete tu. Na poslu s kolegama i šefovima je sve u najboljem redu. Emotivno, Venera ulazi u vaš znak i pravi kvadrat s Uranom pa vi imate konstantno nesporazume s voljenom osobom.

Premda je to nešto bilo u prošlosti, vi još uvijek niste u stanju oprostiti, već se inatite. Kada je zdravlje u pitanju, bilo bi dobro da odete na jedan sistematski pregled pa ako nije nešto dobro da se posavjetujete s liječnikom. Možete promijeniti i način prehrane, posebno izbaciti slatkiše i masnu hranu.

 

 

 

 

DJEVICA

Drage Djevice, ovo je vaš mjesec i vi želite pokrenuti svoj vlastiti posao, ali niste u stanju zbog nedostatka novca. Kako je ovaj mjesec dosta rizičan nitko i ne želi uložiti s vama novac, jer je i najmanji ulog rizik hoće li se posao pokrenuti. Kako nemate podršku onda je najbolje da se malo primirite i radite ono što ste do sada radili. Mnoge Djevice koje su umorne i čeznu za nekim odmorom, čak ako su imali dogovor s partnerom sada i to može izostati, jer partner ne može zbog svog posla i obaveza.

Ovo će biti kap koja je prelila čašu, jer već duži vremenski period nikako da se uskladite i budete na istim valnim dužinama. Ako ne želite raskinuti brak ili vezu, onda je potrebno dosta emocija i truda da se uloži da bi se vratili na sami početak kada ste bili u harmoniji. Kada je zdravlje u pitanju vaš novi način prehrane i života svakim danom vam daje dobre rezultate pa tako i nastavite.

VAGA

Drage Vage, vi možete čuti od pojedinih osoba kako vas ogovaraju na poslu i kako sve pričaju laži, a vi nemate vremena da se svima njima suprotstavite. Vaši bliži suradnici znaju pravu istinu i mogu vam pomoći da je prezentirate. Mnoge Vage sada i zauvijek mogu neke stvari razriješiti na poslu i s pojedinim poslovnim kolegama.

Emotivno, s voljenom osobom imate lijepu komunikaciju pa možete se opustiti i zaboraviti sve probleme koji su ikada postojali. Svaki slobodan trenutak provedite s voljenom osobom, jer vas ona može i razumjeti i posavjetovati. Uslijed nekih negativnih priča vi se možete osjećati umorno i iscrpljeno, a da ništa ne možete učiniti. Sačekajte drugi dio mjeseca gdje je energija mnogo bolja. Relaksirajte se i provedite vrijeme s obitelji i pravim prijateljima.

 

 

 

 

 

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, svi vi koji ste zaposleni možete imati poteškoća na poslu što ste vi možda i očekivali. Nezaposlene osobe mogu sredinom mjeseca imati priliku da pronađu posao. Komunikacija i javni nastupi su vam na zavidnoj razini i znate kako pričati s poslovnim partnerima, što je jedan veliki plus.

Emotivno, mnogi Škorpioni mogu imati neki flert i upoznati osobu koja nije za duži vremenski period. Vi ste svjesni da je teško upoznati nekog za ozbiljnu vezu pa je u ljubavi do daljnjeg samo zabava. Kada je zdravlje u pitanju možete imati problema sa živcima i kostima, posebno koljenima pa se posavjetujte s liječnikom.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas je na poslu dosta živo, s dosta rasprava i raznih zbivanja. Moguće je da se možete raspravljati i oko vaših najbližih kada ih netko napada, a vi znate da nisu krivi. Vi uvijek imate svoje argumente pa se ne preporučuje da iz bijesa ili ishitrenosti iznesete neke povjerene tajne od protivnika.

Dosta napet mjesec je pred vama pa se morate stišati i prepustiti da uživate s voljenom osobom. Kako s partnerom imate dosta zajedničkih zanimacija i pogleda na život onda možete uživati gdje god da se nađete. Mnogi Strijelci bi trebali iskoristiti priliku za fizičke aktivnosti dok je lijepo vrijeme.

 

 

 

 

 

 

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se mogu događati pobune na radnom mjestu iako je početak mjeseca djelovao mirno i opušteno. Nove promjene vi prihvaćate jer ste disciplinirani, dok se druge kolege bune pa morate tražiti kompromisno rješenje da svima odgovara i da se uskladite. Financije nikako da krenu uzlaznim tokom pa budite strpljivi do sljedećeg mjeseca.

Moguće je da vam obitelj pomogne financijski ili da posudite od nekoga, ipak dolazite do novca. Emotivno također nešto ne ide kako treba pa i tu osjećate da vam netko nešto radi iza leđa. Budite oprezni i ne slušajte priče. Izbjegavajte stres i živciranje.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je naglašeno druženje, komunikacija s partnerima pa ipak pazite što i s kim pričate, posebno kada iznosite svoja mišljenja i planove za projekte. Potrebno je da se dobro pripremite za mnogo sastanaka i pregovora u ovom mjesecu.

U ovom mjesecu je moguće da se prepliću emocije na poslu i u ljubavi pa i tu morate paziti. Vi poznajete mnogo ljudi pa vam se netko od ranije koga niste simpatizirali, sada može svidjeti. Vašem organizmu osigurajte dosta snage i energije da sve izgurate.

 

 

 

 

 

 

RIBE

Drage Ribe, kod vas je vrlo dinamično u ovom mjesecu i nije vrijeme da se dvoumite ili odustajete. Sada je pred vama životni cilj koji trebate dovesti do kraja bez obzira na to što vam djeluju nedostižno. Bez obzira na sve prepreke koje se mogu dogoditi, vi imate pomoć prijatelja ili obitelji koja je tu uvijek uz vas i koja vam pomaže.

Kada su emocije u pitanju morate se koncentrirati dok pričate s partnerom da ne pomisli da ste neozbiljni i neodgovorni. S partnerom u ovom mjesecu trebate donijeti neku bitnu odluku za vaš budući životni tok. Partner u vama traži podršku i pomoć pa mu to i budite. Što se zdravlja tiče nema većih promjena pa tako nastavite.

Sretno u svemu!

 

 

 

 

 

 

Željka Knežević

 

atma.hr

 2,800 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *