Astrološka prognoza kolovoz/avgust – Prognoza za sve znakove Zodijaka

Astrološka prognoza kolovoz/avgust – Prognoza za sve znakove Zodijaka

Ako ste pomislili da će ovo biti miran mjesec, varate se! Sami početak mjeseca kreće s kvadratom Sunca i Urana što mnogim osobama podržava nagle, impulzivne i ekscentrične postupke. Nervoza, nesmotrenost i brzopletost može dovesti da nezgoda i neugodnih sukoba s autoritetima. S druge strane kvadrat Marsa iz Ovna s Jupiterom, Plutonom, a poslije i sa Saturnom nimalo neće biti lak…

Pojedine osobe mogu biti nestrpljive, bez discipline mogu pogrešno usmjeriti energiju. Zatim pojedine osobe mogu na silu i na agresivan način uspjeti bez obzira kako se drugi osjećaju. Aspekt Saturn – Mars će davati agresiju, a u drugom momentu apatičnost.

Potrudite se da ne budete sebični i egoistični. Merkur mijenja znak 05.08. i ulazi u Lava gdje će sredinom Mjeseca biti pozitivno aspektiran s Marsom što će mnogim osobama dati spretnost, hrabrost, dobro zapažanje i ambiciju.

Venera će mijenjati znak i ući u Raka 07.08. pa mnoge osobe mogu uživati u senzitivnosti i drugim uživanjima s voljenom osobom, s obitelji i dragim osobama. Uran će krenuti retrogradno i pridružiti se pa će biti pet planeta retrogradno što će opet usporavati i kočiti neke tokove stvarajući pritisak.

Ako ste pomislili da će ovo biti miran mjesec, varate se, jer će biti raznih turbulencija i promjena posebno kada je karijera u pitanju i u ostalim životnim tokovima.

Mesečni horoskop za avgust 2018. - Horoskop in Tarot Slovenija

Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi?

 

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se u ovom mjesecu može očekivati da dođe do poslovne promjene na bolje. Pojedini Ovnovi mogu sklopiti neke nove poslove ili upoznati nove partnere u poslu. Mogući uspjesi s poslovnim partnerima u inozemstvu ili sa stranim firmama. Rad s internetom je sasvim moguć. Sredinom i u drugoj polovini mjeseca može doći do manjeg zastoja financija ili nekih neplaniranih troškova.

Mars će cijeli mjesec biti u vašem znaku pa može donijeti turbulenciju i nervozu. Emotivno je dosta vatren mjesec pa bi trebali iskreno popričati s partnerom. Sada se ne preporučuje da bez kompromisa donosite ishitrene odluke.

Kako Mars stvara tenziju između vas i partnera onda se malo strpite, jer u drugoj polovini mjeseca sve dolazi na svoje mjesto. Slobodni Ovnovi će imati dosta udvaranja i ponuda za vezu pa dobro pazite da se ne zaletite, što bi bila greška. Pazite na kilograme i način prehrane.

 

 

 

 

BIK

Dragi Bikovi, vi kroz ovaj mjesec možete imati dosta posla pa samo nastavite istim tempom da bi stigli do zacrtanog cilja i što se od vas očekuje. Nije vrijeme da se zatrpavate poslom, jer ako ne stignete sve onda će vas smatrati neodgovornim, a vi uopće niste takvi. Sigurno je da će vam ovaj mjesec donijeti i uvećanje financija pa nešto možete i uštedjeti.

Mnogi Bikovi sada se mogu osloniti na poslovne kolege i uživati u pozitivnoj atmosferi. Pojedine osobe mogu napraviti neke greške pa dobro pazite, posebno kada nešto računate ili pišete. Emotivno svi Bikovi koji su u braku ili vezi sada mogu učvrstiti odnos i još dublje steći povjerenje, što odavno već očekuju.

Moguća su putovanja s partnerom. Pojedini Bikovi mogu imati konflikt s partnerom zbog novca. Slobodni Bikovi mogu sresti svoju sudbinsku ljubav i ući u vezu što će vam izuzetno odgovarati. Osjetljiv vam je stomak pa pazite što jedete.

 

 

 

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vi ste kroz ovaj mjesec uporni i usmjereni na svoje ciljeve koje ste zacrtali napraviti. Iako želite što prije ići na odmor, vi se trudite da izdržite i napravite sve da na miru odmarate. Pojedini Blizanci mogu očekivati nove poslovne partnere a i poslove. Ako ste umorni, onda možete priuštiti par dana da se odmorite da bi sve poslije stigli napraviti.

Mnoge osobe se ponovo vraćaju u formu i sve kreće s novim elanom. U drugoj polovini mjeseca su vam naklonjene veće financijske prilike. Emotivno, pojedini Blizanci uslijed želje da se udalje od partnera mogu izazvati svađu i sumnju pa ne izazivajte partnera. Do sredine mjeseca sve se može dovesti do harmonije.

Ne preporučuje se da prekidate vezu ili brak jer se poslije možete kajati. Slobodni Blizanci će imati priliku upoznati interesantnu osobu, ali ako je na daljinu ili je osoba u inozemstvu budite oprezni i razmislite kako vi možete funkcionirati na daljinu. Čuvajte se povreda.

 

 

 

 

RAK

Dragi Rakovi, vi kroz ovaj mjesec možete očekivati promjene na poslu ili druge pozicije što ste od ranije očekivali. Može se događati sve turbulentno i brzo pa vi uslijed brzine možete imati stres. Pojedini Rakovi će imati mnogo posla i obaveza što im može oduzeti godišnji odmor. Mnoge stvari vam djeluju preteško, ali ih ipak stižete napraviti do kraja mjeseca pa tek onda na godišnji odmor.

Emotivno je dosta lijep i dobar mjesec, posebno za osobe koje još nisu uskladile svoju vezu ili brak. Sredinom mjeseca možete lijepo sagledati što trebate mijenjati da bi harmonija i ljubav bila bolja. Pojedine osobe mogu očekivati lijepa putovanja i poklone od partnera.

Dosta jake emocije mogu biti u ovom mjesecu posebno krajem mjeseca gdje može doći do svađe. Budite oprezni s vašim riječima. Slobodni Rakovi još uvijek žive u prošlosti pa od straha ne kreću u ništa novo. Potrebno je više odmora.

LAV

Dragi Lavovi, vi kroz ovaj mjesec prolazite s dosta sreće u poslovnoj sferi pa se imate zašto i pohvaliti. Ovaj mjesec je predviđen za odmor pa ako niste stabilni financijski trebate raditi da bi se osigurali. Mnogi Lavovi će završavati započete poslove pa se i ne preporučuje da pokrećete ništa novo.

Odmorite se na par dana da bi mogli nastaviti svježiji i poletni. Ne pričajte nikome svoje poslovne planove da ih neko ne iskoristi. Vi lijepo znate organizirati posao pa sada sve zacrtano možete i završiti do kraja mjeseca.

Emotivno kod zauzetih je dosta aktivan mjesec pa će biti teško sve uskladiti s partnerom. Mnogi Lavovi će trebati sačekati i biti strpljivi da sve usklade. Partner je dosta tolerantan i razumije vas pa nema nikakvih problema. Slobodni Lavovi jednostavno sjaje i spremni su za romansu bez vezivanja, jer vam je sloboda dragocjena. Osjetljivi su zubi pa pazite na njih.

 

 

 

 

DJEVICA

Drage Djevice, vi kroz ovaj mjesec prolazite s dosta sastanaka, poziva, akcije i zabave. Kod pojedinih Djevica su moguća i poslovna putovanja. Uslijed dovoljno dobre energije vi možete raditi više poslova usporedno. Svakako se može potkrasti i poneka greška što nije strašno. Ako se dogodi prepreka, ne odustajte već je savladajte.

Kako vas očekuje dosta posla, dolazi i veća zarada, što je vama bitno, jer će i troškovi biti uvećani. Emotivno kod zauzetih osoba mogu se događati razne promjene emocija, od zaljubljenosti, romantike pa sve do bijesa, ljubomore i poneke suze.

Pojedine Djevice mogu prekinuti sa svojim partnerom, jer se ne vide u toj vezi koja nema napretka. Ipak pokušajte reći partneru što od njega očekujete prije prekida. Slobodne Djevice mogu ući u vezu s osobom koju dugo poznaju, a ranije nisu bile spremne za zajednicu. Promjene vremena utječu na vas pa se zaštitite.

 

 

 

 

VAGA

Drage Vage, vi kroz ovaj mjesec prolazite uz dosta borbe i s konstantnim financijskim problemom. Iako mnogo brinete za posao sada možete pronaći dodatni posao i sve planirano završiti do kraja mjeseca. Ne preporučuju se novi poslovi, posebno ako su vezani za inozemstvo ili sa strancima. Kako vam financije nisu naklonjene, možda bi mogli ući u neki grupni rad koji vam je naklonjen.

Potrebno je i povjerenje u poslovanju Emotivno kod osoba koje su zauzete je odličan mjesec za ljubav, romantiku i uživanje s partnerom. Pojedine Vage se raduju harmoniji s partnerom do neke još uvijek usklađuju svoju vezu.

Sada je vrijeme da se krene u novu bolju slogu, a sve neskladne stvari ostavite u prošlosti. Slobodne Vage mogu imati lijepe harmonične odnose s obitelji i prijateljima dok im se budu nudili razni partneri za ljubav i uživanje. Potrebno je povratiti kondiciju i biti aktivan.

 

 

 

 

 

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vi kroz ovaj mjesec prolazite s puno izazova pa tek u posljednjem tjednu možete vidjeti uspjeh i plod vašeg rada i truda. Sada nije vrijeme da uživate i izležavate se, jer se do kraja ljeta treba završiti sve što je započeto. Dobro pazite na sve što je vezano za potpise, ugovore i dogovore, da ne napravite nešto ishitreno.

Mnogi Škorpioni završavaju dosta stvari ovog i narednog mjeseca. Emotivno je odličan period da uživate s vašim partnerom i opustite se. Izlazite, družite se, želite kvalitetno provesti slobodno vrijeme s partnerom.

Strasti će jednostavno bujati u ovom mjesecu i otvorenost je doprinijela dubljoj strasti. Mnoge osobe sada neće imati tajne pred partnerom što je za vas veliki pomak. Slobodne osobe mogu upoznati neke interesantne osobe, ali ne želite se vezivati dok se ne pojavi ona prava. Više se odmarajte jer vam je tijelo pod stresom.

 

 

 

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vi kroz ovaj mjesec imate dosta dobru energiju da sve završite započeto i vratite sve dugove. Sada možete odahnuti za sve što vas opterećivalo po pitanju dugova, jer sve završavate na vrijeme i u roku. Što se tiče karijere i tu se događa pomak i napredak . Neke nove ponude u poslu ipak provjerite, jer može doći do greške.

Pojedini Strijelci mogu imati suradnju sa strancima ili odlaske u inozemstvo, ali u ovom mjesecu se to ne preporučuje, jer se može sve komplicirati. Emotivno dosta dobar mjesec da se opustite i uživate s partnerom, obitelji ,prijateljima, a nikako da se malo posvetite i sebi.

Moguće su manje nesuglasice s partnerom, ali i to vi možete srediti i izgladiti odnos. Slobodni Strijelci mogu ući u vezu, ali tek onda kreću razmišljati treba li to njima. Najbolje je da ste iskreni na početku. Zdravlje je dobro.

 

 

 

 

 

JARAC

Dragi Jarci, vi kroz ovaj mjesec prolazite kroz period koji je preforsiran pa se potrudite da ne uzimate više posla nego što možete napraviti. Pojedini Jarci mogu započeti neki novi posao ili unovčiti neki svoj hobi. Želja da zaradite mnogo novca sada vas tjera da radite previše pa vas ništa od toga neće odvratiti.

Nikako nemojte nešto zaboraviti ili umanjiti kvalitetu posla, što vam neće biti drago. Kako god, vi vaš zacrtani cilj postižete. Emotivno, vi do kraja mjeseca donosite odluku je li neka osoba za vas ili se razilazite.

Priznajte i svoje greške koje također smetaju partneru. Odlično bi bilo da oboje radite na sebi i mijenjate se. Nitko i ništa nije savršeno. Ne donosite ovaj mjesec zaključke, već se strpite. Slobodni Jarci se mogu zaljubiti prilikom prvog susreta. Pazite na prehranu i redovno vježbajte.

 

 

 

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vi kroz ovaj mjesec prolazite kroz neke poslovne prepreke ili probleme. Možete se ljutiti što šefovi ne žele usvojiti vaš prijedlog. Sada nije dobar trenutak da istjerujete pravdu vezano za to tko je u pravu. Budite dobri s kolegama jer će vam oni pomoći do kraja mjeseca.

Pojedini Vodenjaci mogu i raskinuti s poslovnim partnerom ugovor što bi bilo ishitreno i nepromišljeno. Emotivno, kod osoba koje su u vezi ili braku može doći do većih svađa. Svađa može biti zato što pritišćete partnera ili zbog novca.

Najbolje je da imate strpljenje i naučite partnera kako treba. Do kraja mjeseca može se sve dovesti u red i uskladiti odnos. Slobodni upoznaju osobu iz snova pa je ne ispuštajte i ne propuštajte priliku. Više se odmarajte da ne dođe do glavobolje i nesanice.

 

 

 

 

 

RIBE

Drage Ribe vi kroz ovaj mjesec prolazite kroz poslovne promjene. Mnoge Ribe žele promijeniti posao i pokazati svoje kvalitete i sposobnosti koje bi došle do izražaja. Pojedine Ribe mogu biti zadovoljne u postojećem poslu i još više mogu napredovati.

Osobe koje nemaju usklađenost s nadređenima sada mogu i raskinuti ugovor ili dati otkaz. Čuvajte vaš novac i novčanik od lopova ili nesmotrenog trošenja. Sve što ste planirali završavate na vrijeme. Emotivno dolazi do olakšanja i harmonije pa se možete odmoriti i posvetiti partneru.

Moguće je putovanje s partnerom. Slobodne Ribe su zadovoljne i uživaju u pažnji suprotnog spola. Iako imate srah od prethodne veze sada vam se može dogoditi prava ljubav i osoba koja vam odgovara u potpunosti. Izbjegavajte živciranje i stres, jer možete imati psihičkih problema.

Sretno u svemu!

 

 

 

 

Željka Knežević

atma.hr

 2,498 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *