APSOLUTNO NENORMALNO ŠTA NAROD TRPI!!! ULICAMA SIDNEJA PATROLIRA SKORO 18.000 POLICAJACA I 800 VOJNIKA KAKO BI ZATVORILI SVE GRAĐANE!

APSOLUTNO NENORMALNO ŠTA NAROD TRPI!!! ULICAMA SIDNEJA PATROLIRA SKORO 18.000 POLICAJACA I 800 VOJNIKA KAKO BI ZATVORILI SVE GRAĐANE!

Skoro 18.000 policajaca i 800 vojnika patrolira ulicama Sidneja u Australiji kako bi izvršili kontrolu poštovanja karantina zbog COVID -19, koji je uveden u državi Novi Južni Vels u junu, prenela je televizija ABC 16. juna.

Više od 500 kršenja zdravstvenih naloga registrovano je tokom 24 sata. Uprkos karantinu koji je uveden u državi 26. juna, broj slučajeva COVID-19 je u porastu, a u poslednja 24 sata prijavljeno je 478 novih infekcija.

NE PROPUSTITE INTERVJU KOJI POMERA GRANICE! MARIO ZNA I VLADIMIR ČIČAREVIĆ

 

 

 

Premijerka Novog Južnog Velsa Gladys Berejiklian nazvala je trenutnu statistiku “alarmantnom” i ponovila da će, nakon što je 80% stanovništva vakcinisano, broj hospitalizacija i smrtnosti pasti. Berejiklian je pozvala građane da ostanu kod kuće.

 

 

 

U međuvremenu, karantin u glavnom gradu Australije Kanberi, uveden je prošle nedelje, biće produžen na još 2 nedelje, preneli su mediji 16. avgusta u Melburnu, gde je takođe na snazi karantin, biće uveden policijski čas kako bi se ograničilo kretanje od 9 sati uveče do 5 ujutro. Oko 70 građana Melburna kažnjeno je sa 350.000 australijskih dolara (257.000 dolara) zbog priređivanja zabave tokom izolacije. Jer su na jednoj zabavi pronašli dve osobe koje su bile pozitivne na Covid, preneli su lokalni mediji.

 

 

 

Nulta Tačka/SputnikNews

 2,137 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *