ANĐELI ČUVARI SU STVARNI! OVDE SU ZNAKOVI da i vi imate svog anđela!

ANĐELI ČUVARI SU STVARNI! OVDE SU ZNAKOVI da i vi imate svog anđela!

Ako ste i sumnjali da je uz vas anđeo/melek čuvar, jer niste imali konkretne dokaze, evo dokaza koji će jednom zauvijek riješiti sve vaše nedoumice.

1 Sanjate o posjetama meleka/anđela

Snovi se često smatraju prozorom u dušu pa tako mogu pokazati i nalazi li se u vašoj blizini anđeo/melek. Anđeo/melek čuvar posjetit će vas u snu kako bi vam dao do znanja da pazi na vas. Mogu vam dostaviti i neku nježnu u ohrabrujuću poruku.

 

 

 

2 Čudna svjetlost

Ako primjećujete raznobojne tačkica svjetla, možda mislite da vam nešto nije u redu s vidom. Zapravo se radi o melecima/anđelima. Takve pojave naročito su prisutne na fotografijama.

 

 

 

3 Slatki miris

Ako ne možete objasniti iznenadni ugodni miris, to vjerovatno znači da je u blizini anđeo/melek.

 

 

 

4 Bijelo perje

Pero je siguran i nježan način da vam anđeo pokaže kako je uz vas. To je jedan od učestalijih znakova njegove prisutnosti.

 

 

 

5 Vaša beba vidi stvari koje vi ne vidite

Mnogi vjeruju da bebe i psi mogu vidjeti anđela/meleka čuvara te da ih oni smiruju. Možda vidite vaše dijete kako gleda u prazno i niste sigurni što se tačno događa, no vaša beba i vaš pas, ipak, vide i znaju nešto što vi ne znate.

 

 

 

6 Vidite anđele u oblacima

Kada na nebu vidite oblak u obliku nježnih oblika, kao što je srce ili ptica u letu, riječ je o simbolu anđela i znate da je on uz vas.

 

 

 

7 Primjećujete anđeoske brojeve

Jedan od najočitijih načina na koji se anđeli/meleci manifestiraju jest u brojevima pa ako često viđate brojeve kao što su 333 ili 11:11, znate da neko pazi na vas.

 

 

 

8 Nagle promjene u temperaturi

Nagle promjene u temperaturi mogu biti znak da je uz vas anđeo/melek. Neki ljudi osjećaju čudnu hladnoću, drugi zatopljenje. Zatopljenje je znak da vas vaš anđeo/melek grli.

 

 

 

9 Čujete prigušene glasove

Iako ne možete direktno razgovarati sa svojim anđelom/melekom čuvarom, to ne znači da ne pokušavaju komunicirati s vama. Jedan od načina na koje pokušavaju doprijeti do vas je govorom pa ako čujete daleko, prigušeno šaputanje, možda vam nešto govore, a možda vam samo daju do znanja da su uz vas.

 

 

 

10 Osjećate da niste sami

Svi ponekad osjete da nisu sami, a to se može manifestirati na različite načine, ali razlog je uvijek isti. Stvarno niste sami, iako se nalazite u praznoj prostoriji. Anđeli/meleci čuvari vas nikada ne ostavljaju same.

 

 

 

 

 

 

 

aura.ba

 4,327 total views,  6 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *