AMERIČKI VOJNICI TUŽE PENTAGON ZBOG OBAVEZNOG PELCOVANJA PROTIV PREHLADE!

AMERIČKI VOJNICI TUŽE PENTAGON ZBOG OBAVEZNOG PELCOVANJA PROTIV PREHLADE!

Američko Ministarstvo odbrane(DoD) nedavno je objavilo da će zahtevati od američkog vojnog osoblja da se vakciniše protiv COVID-19 do 15. septembra 2021. godine, a oni koji to odbiju biće podvrgnuti kazni koja ih može dovesti i do vojnog suda.

Pripadnici službe koji se protive obaveznoj vakcinaciji protiv covid-a uzvraćaju udarac. Narednik Daniel Robert iz američke vojske i narednica Hollie Mulvihill iz američkog korpusa marinaca podneli su tužbu protiv Američkog Ministarstva odbrane, tražeći presudu da se ne mogu prisiliti na vakcinaciju protiv covid-a prema važećim vojnim propisima, saveznim propisima, saveznom zakonu i Ustava SAD-a.

Tužioci deluju u svoje ime i za sve ostale aktivne članove koji su prethodno bili zaraženi COVID-19. U svojim dokumentima, oni su naveli da DoD „već vakciniše vojne pripadnike kršeći svoje zakonske obaveze i prava vojnika prema saveznom zakonu i Ustavu“.

Takođe su naveli da „Vojna uredba 40-562 pruža dokumentovane članove koji su imali ovu infekciju i izlečeni su, i trebali bi da imaju medicinsko izuzeće od vakcinacije zbog prirodnog imuniteta stečenog kao rezultat preživljavanja infekcije“.

Američka vojska je i dalje primorana da se vakciniše protiv covid-a

Prema Pentagonu, na aktivnoj je dužnosti više od 1,3 miliona vojnika, a blizu 800.000 u gardi i rezervi. Do 18. avgusta više od milion aktivnih pripadnika straže i rezervnih službi potpuno je vakcinisano, dok je još 245.000 primilo barem jednu dozu vakcina protiv covid-a.

Zvaničnici DoD-a su rekli da je važno da trupe budu vakcinisane jer žive i blisko sarađuju, zbog mogućeg izbijanja zaraze koja bi mogla ometati sposobnost američke vojske i njihovu spremnost da zaštitte državu od mogućih napada.

Zvaničnici Američke Garde takođe su rekli da je teško proceniti koliko je njihovih građana-vojnika do sad vakcinisano protiv covid-a, međutim, možda će moći početi sa preciznim praćenjem broja jer se od pripadnika Garde traži da se jave vikendom na redovne vežbe od jeseni.

Odluka o uvođenju obaveznih vakcina protiv covid-a, deluje slično kao i kod kompanija i vlada širom sveta, jer se nacije nastavljaju boriti sa visoko zaraznom varijantom Delta koja je dovela do porasta broja slučajeva u SAD-u.

Hospitalizacije i smrtni slučajevi takođe su u porastu među vojskom, a broj smrtnih slučajeva pripadnika vojske skočio je sa 25 na 34.

Pripadnici američke vojske već su morali dobiti čak 17 različitih vakcina i to je zavisilo o od toga gde su raspoređeni. Neki od zahteva uključuju vakcine protiv malih boginja, hepatitisa, dečje paralize i gripa. Međutim, postoji i niz privremenih i trajnih izuzetaka iz medicinskih ili administrativnih razloga.

Trajni izuzeci uključuju ozbiljne medicinske reakcije na vakcine, nedostatak imunog sistema i “dokaze o postojećem imunitetu”.

Postoje i administrativni izuzeci, poput onih iz verskih razloga, koja vojne američke službe odobravaju na osnovu svoje politike.

Odluku o izuzeću donose zapovednici na osnovu konsultacija sa medicinskim osobljem.

Pukovnik Joe Buccino, vojni zvaničnik XVIII vazdušno-desantnog korpusa u Fort Braggu istraživao je pitanje oklevanja u vezi sa vakcinama među pripadnicima vojske. Rekao je: „Ono što sam otkrio iz razgovora sa vojnicima je da postoje neki koji su, u širem smislu, skeptični prema vladi.”

To je u skladu sa realnošću, za mnoge Amerikance vakcine protiv COVID-19 su politička sredstva, a ne kao pitanje javnog zdravlja.

Ostaje da se vidi kako će se ostatak američke vojske boriti protiv bilo kakvog nastavljenog otpora nakon što obaveze budu ili ne budu ispunjene. Za sada se čini da DoD veruje da su takvi slučajevi odbijanja, kao što su narednik Daniel Robert i narednica Hollie Mulvihill, retki, i da će trupe i dalje izvršavati naredbe Pentagona i DoD-a.

Glavni zvaničnik Pentagona John Kirby rekao je: “Pripadnici vojske razumeju kada se prijavljujete u vojsku da se pred vas postavljaju zahtevi.”

https://www.courthousenews.com/wp-content/uploads/2021/08/military-vaccine-mandate-complaint.pdf
https://wgntv.com/news/coronavirus/pentagon-us-troops-must-get-their-covid-19-vaccines-asap/
https://www.naturalnews.com/2021-07-19-nz-soldiers-get-vaccinated-or-get-fired.html

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/NaturalNews

 1,042 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *